Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Martynas_Deejay

Idėja su greičio matuokliu

Apklausa dėl greičio matuoklio sušvelninimo  

12 nariai balsavo

  1. 1. Ar sutinkate su šiuo pasiūlymu?

    • Taip, nes... (argumentuosiu)
      4
    • Ne, nes... (argumentuosiu)
      8


Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord): Serveris
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): 1) pagerėtų firmų, teikiančias paslaugas, kokybė; 2) atsirastų lygus laukas ties visom firmom
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti): Vakar įsidarbinus į spec. pajegas pastebėjau, kad pravažiuojant greičiau pro greičio matuoklius mieste negauni įtarimo lygių. Tai nėra sąžininga kitų firmų atžvilgiu, kad teisėsauga už tai nėra baudžiama, tad, mano manymu, kažkokia lygybė turi būti. Mano pasiūlymas būtų toks - vykstant į iškvietimą kitoms firmoms/Taksi vežant klientą ir pravažiuojant pro greičio matuoklį nebūtų gaunamas įtarimo lygis už greičio viršijimo pažeidimą.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Dirbdamas teisėsaugoje ir neturi gauti įtarimo. Tačiau, jeigu teisėsaugininkas nedirba ir važinėja su savo nuosava tr.priemone jis yra lygiai taip pat prilyginamas, kaip civilis. Todėl nematau, kurioje vietoje įgauną pranašuma teisėsauga. Pvz: taxi firma turi pranašuma sedėdami G ir įjungus taksometra, gali būti afk. Plius, nemačiau dar tokio teisėsaugininko kuris baustu už greičio viršijimą, prie matuoklių pristabdyk ir negausi starų.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
×
×
  • Kurti naują...