Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Dominykas_Miguel

Naujieji Teisėsaugos vadovai

Rekomenduoti pranešimai

llzD0R2.png

NAUJIEJI TEISĖSAUGOS VADOVAI

LZh1tuA.png

Serveryje jau kurį laiką Teisėsaugos firmos pilnai nefunkciuonuoja, kadangi panašiu metu pareigas paliko tiek Policijos, tiek Spec. Pajėgų valdžia. Iš vienos pusės gali atrodyti nesmgu rinkti 2 direktorius vienu metu, tačiau tokiu rinkimų metodu lengviau išrinkti tarpusavyje gerai sutariančius direktorius, kadangi visuomet palaikiau gerus Teisėsaugos valdžios tarpusavio santykius. Naujieji direktoriai buvo renkami forume, sulaukėme 4 anketų. Su kiekvienu rinkimų dalyvių galite susipažinti žemiau.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Carl_Phelps - nemažai pasižymėjęs serveryje žaidėjas. Visai neseniai buvo mechanikų direktoriumi, o prieš keletą mėnesių Spec. Pajėgų direktoriaus rinkimus pralaimėjo prieš Flat_Mat, tad galima teigti, jog Teisėsaugoje pasiekimų taip pat turi. Didžiausią minusą duoda kartais iš šalies atrodantys nelogiški ir keisti veiksmai, t.y. įvairūs papeikimai ir (ar) neapykanta žaidėjams, kas iš tavo pusės tikrai negarantuoja „gan neblogo“ santykio su kitais žaidėjais. Labai patinka, jog esi pasiruošęs padėti ne tik savo darbuotojams, tačiau ir savo galimo kolegos. Labai tikiuosi, kad tavo anketoje pasakojami dalykai tikrai galėtų būti išpildyti ir nereikėtų pakartoti tokios praktikos, kurią turėjote su mano buvusiu kolega Einaru. Sveikinu patekus į antrąjį etapą.

Mak_Sas - jau antrą kartą sutinkamas Teisėsaugos rinkimuose, tačiau mano žiniomis per tarprinkiminį laikotarpį iš pareigūnų gretos buvo paliktos. Kaip ir praeitą kartą savo anketoje privėlei žioplų klaidų, pvz. neišpildei klausimo sąlygos ir atsakyme nepanaudojai 7 sakinių. Klausime apie valdžios vertinimo sistemą, visiškai nusivažiuoji „į pievas“, kas parodo, jog tikrai nežinai kas tai tokio ir apie ką iš tikrųjų kalbi. Neįvardijai jokių konkrečių algų ir rangų gavimo galimybių, dalyje situacijų tikslių atsakymų taip pat nepamačiau. Manau, kad gali būti geras darbuotojas, tačiau anketa įrodo, jog direktoriumi būti dar yra per anksti. Ačiū, kad dalyvavai ir linkiu sėkmės Teisėsaugoje, galbūt šis kartas bus laimingesnis ir neteks palikti darbo.

Arminas_Elegy - praeitą kartą vos išėjus dalyvavai Policijos direktoriaus rinki reikėmuose, tačiau tapti juo nepavyko. Tuo metu daviau tau patarimą žaisti toliau, tačiau kaip suprantu juo nepasinaudojai, nes pagal aktyvumą galima matyti, jog serveryje daug nežaidei, o į Teisėsaugą dirbti priimti teko antrąjį kartą. Iš anketos galima spręsti, jog supratimą apie Teisėsaugos darbą tikrai turi, visgi esi jau buvęs jos valdžioje. Į visus klausimus atsakei konkrečiai, buvo labai lengva skaityti ir suprasti. Nors aktyvumas tavo ir nėra didelis, tačiau šį kartą tavo puikus supratimas apie darbą duoda tau pliusą ir kelialapį į kitą etapą. Sveikinimai.

Eimis_Toshiba - serverio senbuvis, ilgą laiką savo žaidimo praleidęs nusikalstamoje, tačiau taip pat ir turi pasiekimų Teisėsaugoje, Serveryje aktyvumas nėra didelis, anketoje mini, jog neseniai grįžai žaisti, tas duoda šiokį tokį minusą, tačiau tikiu, jog jeigu taptum direktoriumi tą taip pat ištaisytum. Kadangi dėl ganėtinai prasto aktyvumo rinkimų metu užmerkiau akis ir dėl kito kandidato, dvigubų standartų taikyti tikrai nežadu. Anketoje į klausimus atsakai trumpai ir aiškiai, nepraleidi progos ir prisižadėti stiprios savo komandos veiksmų atžvilgiu, kas mūsų serveryje taip pat dažnai gali būti pliusu. Suteikiu tau šansą patekti į antrąjį šių rinkimų etapą, sveikinimai.

LZh1tuA.png

 

 

  Aktyvumas Patirtis Darbo supratimas SPD balsas Valdžios balsas Veiksmo kokybė
Carl_Phelps            
Arminas_Elegy            
Eimis_Toshiba            

 

Visi 3 kandidatai buvo vertinami pagal įvairius kriterijus. Daugiausiai „žalių laukelių“ surinkęs žaidėjas laimėjo rinkimus ir tapo Spec. Pajėgų direktoriumi su galimybe pačiam išsirinkti sau kolegą, užsimsiantį Policijos direktoriaus pareigas. Remiantis rinkimine lentele, pirmąją vietą užima ir Spec. Pajėgų valdžios poziciją užima Carl_Phelps sau į porą renkasi Eimis_Toshiba. Ačiū dalyvavusiems, ačiū kolegoms atidavusiems savo balsus. Atsilaisvinus nors vienai užimtai pozicijai greičiau negu per 30 dienų, galimybę užimti pareigas gaus Arminas_Elegy (jeigu žais).

 

 

  • Patinka 10
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Ką tik, Camel_Kerr rašė:

sveikinu, @phelps kiek uz paw 

bandele su desrele :) 

aciu uz sveikinimus

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Swkn toshibka brat, uzbombink meleneirus 👊👊👊

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu šiuos direktorius ir iškart sekančius 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai prisijungus prie direktorių komandos 👊

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

SPD balsus dar dalina? Panaikinti tą darbą.

Sveikinimai naujiems direktoriams. Sėkmės ir kantrybės.

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujiesiems teisėsaugos vadovams ! Gerų mokslo metų.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...