Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ignaz_Lucchese

Memento Mori

Rekomenduoti pranešimai

Iki dabar nesuprantu kodel prie hugo winston uzdeta mano ft? sekmes su  klanu

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

:DDDDDDDDDD normalei

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gera pradžia nepasiduokit laikykikt tvirtą. Smagu , kad viešai nebijot pasipasakot apie nelegalias "Varkes" , o pasitikėjimas savimi yra svarbiausias dalykas 💪.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu cia jau rimta rimta, sekmes Igneli😉⚔️

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ka galiu pasakyti apie jus, tiesiog duokit  džiazo serve ir triukšmo su kitais klanai ir su agurkai

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 4 valandas(-ų), Kevin_Costner rašė:

Nu cia jau rimta rimta, sekmes Igneli😉⚔️


truksta tik taves ;) lauksiu po armuhos, lince :))

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 55 minutes(-čių), Eta_Žvėris rašė:

Bahūūūūūrai! 💪 Judaaat ir mane prie to pačio paimat 🙏

nedaryk cirko jaunuoli

  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ištikimiausi grupuotes veikėjai:
 Jack_Andersson, Efka_Rodz, Black_Evil

vo cia tai nemirtingas trejetas charlio angelai n x

sjp sekmes su klanu rimti pacai ten su tuo kitu klanu thugz sr kox ten 3 pasaulinis karas bus bet uzjudekit karoce ne man prakaituot ten veixmuose kai lucy suarez supisa apkaba I dede I ta laika net sg nespeju isitraukt 

  • Patinka 3
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
On 2021-08-30 at 21:55, Ignaz_Lucchese rašė:

 

b1WhOYj.png

Memento Mori“ - iš lotynų kalbos išvertus - „atmink, kad mirsi.“ Posakis, primenantis, kad žmogus yra mirtingas.

uUifwnf.png

a23YJmw.png

Šiuo posakiu vadovavosi ir šie vaikinukai:
• Lučyzas
 (Ignaz_Lucchese),
• Lucis (Lucy_Suarez),
• Hugo (Hugo_Winston),
• Toshiba (Eimis_Toshiba).

Kiekvienas iš jų gyveno skirtingus gyvenimus.

Laikui bėgant keitėsi ir mūsų jaunuolių įvaizdis, tad pasakojimai gali nesutapti su dabartinėmis jų išvaizdomis.


y7OMagZ.png

Lučyzas buvo iš turtingos šeimos, mokėsi ypatingai gerai, buvo mokytojų numylėtinis, turėjo daug draugų, bet tik mokykloje, nes buvo dosnus namų darbų atsakymais su bendraklasiais. Merginos neturėjo, tačiau visada svajojo rasti tą vienintelę. Turėjo talentą, kuriuo buvo laimėjęs mokyklos matematikos olimpiadą. Sugebėdavo atlikti skaičiavimus akimirksniu viena ranka, ant plaštakos kabėjo tik 4 pirštai. Mokslai bei kompiuteriniai žaidimai - pagrindiniai hobiai. Blondinukas, nešiojo akinius su tigro raštu, mokykloje pasirodydavo tik su uniforma ir mokasinais. Taipogi, buvo labai tylus, šiais laikais Lučyzas maišomas su Dwayne_Stevenson dėl savo tylėjimo ir atkaklaus aplinkos stebėjimo. Mokėsi idealiai - ne dėl savęs, o dėl tėvų, jam maloniau laiką būdavo leisti „kompeškėje“, kur ir susipažino su kitais istorijos dalyviais. Didžiausia svajonė - atsisėsti prie „betmeno“ vairo.

DkxgfUm.png

Likusių bachūriukų istorija šiek tiek kitokia - jie visi augę vaikų namuose. Jų akimis Lučyzas buvo tikras nevykėlis, tačiau buvo reikalingas chebrai dėl savo finansų. Laikui bėgant Lučyzas vis labiau pritapo prie LucioHugo bei Toshibos ir jo pinigai nebetapo tokie svarbūs, Lučyzas tapo vienas iš jų. Per šią šutvę Igno pažymiai krito, tėvų smurtas dažnėjo, todėl jis metė tuometinę mokyklą būdamas šeštoje klasėje ir pasileido į nuotykių kupiną gyvenimėlį. Susikrovė visą „Pop it“ žaisliukų kolekciją į kuprinę ir paliko namus... Darė lengvus nusikaltimus, kad patektų į vaikų namus ir sugultų į vieną patalą su Luciu, kuris jau nuo pat bendravimo pradžios siuntė keistus seksualinius signalus. Dėl neapdairaus elgesio buvo išmestas iš Alytaus Dainavos progimnazijos ir perėjo pas draugus į Alytaus profesinio parengimo centrą.

eqX6BpW.png

Lucis - šiek tiek tamsesnio gymio nei kiti, tačiau nepagalvokit klaidingai - ne čigonas. Rudų akių, vešlių garbanų su keletą randų pakaušyje nuo buvimo pinjata turtingų vaikų gimtadieniuose. Turėjo pravardę „Maklaudas“, nuo vaikystės nešiojo iš 80-tųjų tėvo paliktus violetinius „Adidas“ treningus su skylėmis pažastyse. Klausė „hip-hop'o“ ir dažnai repuodavo draugams, tikėjo, kad ateityje iškils į aukštumas ir sukurs gabalą „2pac'o“ atminimui. Iš šono - kitokios pažiūros, tačiau pats tai neigė. Į „kompeškę“ varydavo už priduotus alaus butelius, kurių intensyviai ieškodavo vyresnių banditėlių lankytinose vietose. Juos dažnai laikydavo savo nuosavame sandėlyje (apleistame viešbutyje). Viešbučio siena buvo nupaišyta „graffiti“, tai buvo jo vienas iš nedaugelio hobių. Lubose dedikavo blondinukės piešinys ir šalia dailyraščiu parašytas vardas - Ingrida. Apie šią merginą Lucis nenori kalbėti lygi šiol, žandais rieda ašaros ir keiksmažodžių liūnas. Didžiausia svajonė - aplankyti Kauno Mega“ ir nusipaveiksluoti prie akvariumo.

KC473hR.png

Viešbutis, arba kitaip Lucio nuosavas sandėlis buvo pagrindinė vaikinukų buveinė kur jie leisdavo savo dienas, iki kol nereikėdavo grįžti į vaikų namų teritoriją. Ten jie dažnai vartodavo alkoholį, juo pasirūpindavo pats Lucis, pagal jį - svečiai yra svarbiau už viską. Vogdavo „fleškutes“ iš netoli esančios „Aibė“ krautuvėlės, užkandai pateikdavo gyvą žuvį vogtą iš „Maxima“ parduotuvės akvariumo. Dažnai viešbučio duris praverdavo ir Keitas (Keith_Walters) bei jo brolis Howardas (Jack_Howard). Keitas tuo metu šiek tiek daugiau turėjo patirties rajone, jos įgijo baidydamas muses nuo prasmirdusio brolio, bachūriukams užveždavo marihuanos iš kito rajono. Howardas buvo su negalia, vaikystėje gautas pirmas erkinio encefalito skiepas paveikę dešinįjį smegenų pusrutulį, todėl jis neturi galimybės kalbėti, vaikščioti. Brolis juo tinkamai nesirūpindavo, tad atvykdamas į viešbutį brolį palikdavo prie durų, pareikšdamas jog tokio storo bulvių maišo su invalido vežimėliu nesiruošia stumti į antrą aukštą. Kol brolis su draugais rūkydavo marihuaną, ar gerdavo „lean'ą“ Howardas dažnai gaudavo spragilų nuo šeštokų, kurie tuo metu rajone būdavo už žvalgus.

iCfuB0F.png

Hugo - policininko sūnus, pravardė „Mentas“. Oranžinių plaukų, su skiautere. Vienintelis iš chebros turėjo „mobiliaką“, todėl būdavo už „DJ“ per kiekvieną šventę, gimtadienį. Mėgstamiausias gabalas - „Shamhan Daldaev - Eto Kavkaz“, chebros padlaižys, laikui bėgant krito visų akyse kai pusseserei pradėjo pasakoti viską, kas turėjo likti tik tarp viešbučio sienų. Šiek tiek vėliau buvo nurašytas nuo chebros dėl netvarkingos šukuosenos ir blogo įvaizdžio rodymo rajone. Pradėjo lankyti sporto salę, tačiau nieko nesigavo, nes jo salės abonentu naudojosi rimtesni rajono vyrukai. Užsukdavo į rajoną skriausti Keito brolio Howardo iš keršto ir tam, kad pasikeltų savo ego. Buvo šiek tiek kitoks, negu tėvas, nekentė pareigūnų, o ypač Adidas_Ricka bei Lokys_Grizlis, jie buvo tėvo bendradarbiai. Blogai kalbėdavo apie jį tėvui, todėl garaže laike „airsoftin'į“ pistoletą, su kuriuo naktimis reketuodavo šių pareigūnų anūkus. Svajojo tapti mechaniku, tačiau įrankių dėžėje turėjo tik atsuktuvą „Porsche Cayenne“ automobilio lempoms vogti, pagal jį - tai lengviausiai vagiama mašinų dalis. Po to dingo iš rajono visam laikui, sklido kalbos, kad jį įsivaikino dviejų gėjų porelė.

8TX3YQ3.png

Toshiba - chebros kompiuteristas, pats kompiuterio neturėjo, pinigų „kompeškei“ turėjo tik dienai į savaitę, todėl iki sutemų būdavo bibliotekoje ir žaisdavo „Tanki Online“ su kažkokiais flencais iš Mažeikių, internete vaizdavo galingą figūrą, chebrą keldavo daugiau negu reikia, tam jog įgytų pagarbos tarp mažeikiečių ir jo jaunimo. Turėjo svajonę išėjus iš vaikų namų susitikti su draugeliais iš Mažeikių ir įkalti po šokoladinį „Miau“, tai buvo jo mėgstamiausias gėrimas. Jis nevartojo alkoholio, narkotikų, intensyviai sportavo, tačiau niekada nedarydavo kojų dienos. Priešingai nei kiti, palaikė ryšius su mama, dažnai susiskambindavo su ja „skaipu“, ji gyvena Norvegijoje su kitu vyru jau laimingoje santuokoje. Kas du mėnesius ji atsiųsdavo Eimantui pinigų ant naujų kedų, tačiau jis juos leisdavo mitybos programai pas tuometinį trenerį Remigijų Viršilą. Vienintelis rajone turėjo automobilį - „Ford Mondeo“, kuris buvo senelio palikimas. Dažnai vežiojo chebrą po kitus miestus, kitaip sakant aprodė pasaulį. Atrodė jis nepriekaištingai - visada pasitempęs, marškinukai, gryfka iki akių, „Adidas“ kelnės su šoniniais užtrauktukais. Pravardė - „Tankas“.

Siud3LS.png

Laikui bėgant niekas nesikeitė, Hugo taip ir negrįžo į Alytų, tikriausiai negavo šanso pasprukti iš gėjų šeimynėles, na, arba jam ten nuoširdžiai patiko. Baigę 10 klasių Alytaus profesinio parengimo centreLučyzas išsikraustė į Jonavą, o Lucis ir Toshiba į Klaipėdą. Ten jų keliai išsiskyrė... Neilgam...

BQnS32m.png

Po kelerių metų Lučyzas jau buvo nusipirkęs išsvajotąjį „betmeną“ su kuriuo pradėjo plėsti savo geografines žinias lankydamas aplinkinius miestus. Dažniausiai jis vykdavo į Kauną, į išsvajotąją Lucio „Megą“. Bevaikščiodamas ten jis sutiko Toshibą, kuriam jau pradėję slinkti plaukai, pasirodo zonoje vartojo „kobrą“, kuri ir paskatino šį procesą. Bachūriukai po tiek metų susitikę rado apie ką šnekėti, nuėjo į „CanCan“ piceriją išgerti po bokalą alaus bei paragauti picos, kurią vaišino Eimantas su savo kuponiukais. Šnekėjosi apie senus laikus ir prisiminė Lucį bei jo svajonę - nuotrauka prie „Megos“ akvariumo. Ilgai nelaukę pradėjo purtyti savo informacijos šaltinius dėl vaikystės draugų kontaktų. Poros dienų bėgyje jie visi žiūrėjo vienas kitam į akis ir negalėjo patikėti, kad vėl sena šutvė visi kartu, net gi Hugo, kuris dažnai į rimtus pokalbius įterpia savo keistus fetišus, kurie atsirado gyvenant naujoje šeimoje. Jau subrendę, laimės kupini jie nusprendė prasukti bizniuką, po kurio sekė kalnas problemų iš kurių jie kapstėsi - kartu. Na, o pasivadino „Memento Mori“ todėl, kad tai buvo pirmieji Howardo žodžiai po skiepo praėjus ketveriems metams. Howardo pasakyti žodžiai, tuo metu jiems nereiškė nieko, tačiau tikėjo, kad tai yra sėkmę lydintis pavadinimas.

uUifwnf.png

Pagrindinė grupuotės lokacija:

9XNECmV.png


uUifwnf.png

Atpažįstami pagal šias aprangas:

EShB8IB.png

uUifwnf.png

Ištikimiausi grupuotes veikėjai:

• Keith_Walters, Turbo_Max, Vilius_Venturas, Matteo_Floretti, Lee_Anderson, Dave_Jefferson, Ryan_Delvado, Dominykas_Miguel, Remigijus_Narcissus,
• Jared_Anthony, Zveris_Rus, Edas_Minsk, Josue_Echeverria, Trey_Stevens, Jack_Howard, Last_Fight, Max_Johny, Jeffry_Lilwer, Josh_Excite,
• Matt_Sullivan, Jack_Stafford, Elset_Colby, Andrius_Deagle, Djego_Rossi, Miyagi_Petrovic, Marius_Gokas, Noce_Nojus, Jack_Xeno,
• Jack_Andersson, Efka_Rodz, Black_Evil, Fanfanas_Tulpe, Marius_Nesvarbu, Kendy_Russell, Martis_Forsas.


uUifwnf.png


uUifwnf.png


© „Memento Mori“
Istorija - Ignaz_Lucchese
Grafika - Ignaz_LuccheseVilius_Venturas
2021.

nžn nžn melieneros vel pz če  bus veixma po vasaros atostogu klanas pailsejes gryšta če i veixmuka :) bus ka veikt jums ypač Dwdayne_Stewenson vs Lucy_suarez bus linksma tik per veixma neatsijunkit jei malkos bus:) PAGARBIAI Efka_Rodz Memento Mori remėjas:)

  • Patinka 5
  • Haha 2
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 5 minutes(-čių), Efka_Rodz rašė:

nžn nžn melieneros vel pz če  bus veixma po vasaros atostogu klanas pailsejes gryšta če i veixmuka :) bus ka veikt jums ypač Dwdayne_Stewenson vs Lucy_suarez bus linksma tik per veixma neatsijunkit jei malkos bus:) PAGARBIAI Efka_Rodz Memento Mori remėjas:)

dq efka is sirdies matosi respekt bro 🙏😎

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 6 minutes(-čių), Ignaz_Lucchese rašė:

dq efka is sirdies matosi respekt bro 🙏😎

brat za brata krč

 

  • Patinka 5
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...