Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Swed_Diana

Išrinktas Medikų direktorius!

Rekomenduoti pranešimai

Estudar medicina sem vestibular - Buenos Aires Educacional

 

Išrinkta naujoji Medikų firmos valdžia! 

 

Noriu pasakyti didelį ačiū, visiems kandidatams, jūs visi savaip šaunūs ir išskirtiniai, tačiau užimti direktoriaus pareigas gali tik vienas, skelbiu rinkimų analizę ir tikiuosi, jog šį kartą pasirinkdama nesuklydau. 
Taip pat ačiū, serverio žaidėjams, kurie paskelbtoje klausimų temoje, uždavė klausimus kandidatams, tokiu būdu prisidėdami prie naujojo direktoriaus rinkimų! 

 

⚖️💉🩺🧬

 

Turbo_Max - Pirmasis ir pagrindinis dalykas, kuris man užkliuvo skaitant tavo anketą, buvo tas, jog į klausimą kodėl nusprendei kandidatuoti į Medikų direktoriaus poziciją, atsakei, jog pastaruoju metu nematei direktoriaus, kuris gerai tvarkėsi su pareigomis ir “prisivertei” išmėginti save. Kokiais būdais tai darei? Rinkdama direktorių, didžiąją dėmesio dalį skyriau būtent į kandidatų motyvaciją ir indėlį firmai, todėl šiuo atsakymu šiek tiek teko nusivilti. Taip pat išreiškiai savo požiūrį į Medikų darbą, minėdamas, jog jis yra nuobodus ir mėgintum tai ištaisyti “įvairioms užduotimis”, tačiau konkrečiai neįvardinai, kaip būtent tai padarytum, kas kartojosi ir kituose tavo atsakymuose apie motyvaciją darbuotojams ir tavo idėjas firmai. Apibendrinus tavo visus atsakymus ir pokalbį su tavimi, manau, jog būtum geras direktorius, tačiau dar ne dabar. Ačiū už tavo skirtą laiką, tikiuosi firmos nepaliksi ir parodysi stipriąją savo pusę. 

 

Ereskigal_Edelweiss - Labai smagu ir netiketa buvo sulaukti tavo anketos. Kadangi jau teko tave pažinti ir pamatyti, kaip tvarkaisi su pareigomis, galiu drąsiai teigti, jog buvai vieną iš stipresnių kandidatų. Aktyvumas ir indėlis į firmą tikrai nemažas, tačiau klausime, kodėl būtent Medikai, paminėjai, jog sulaukdavai klausimų ir siūlymų vėl paimti firmą į savo rankas, todėl susidarė įspūdis, jog iš dalies pasirinkimą nulėmė kiti. Smagu buvo su tavimi pasikalbėti ir išgirsti tavo vizijas ir idėjas firmai, manau gavus direktoriaus kėdę, tikrai nenuviltum, tačiau esu labiau linkusi leisti išmėginti jėgas naujiems žaidėjams, kuriems dar nebuvo tekę “ragauti” valdžios “gėrybių”. Labai tikiuosi, jog liksi firmoje ir prisidėsi prie jos atgaivinimo ir be direktoriaus kėdės. Ačiū tau! 

 

Por_Tall - Esi tikrai stiprus ir geras medikas, smagu buvo sulaukti tavo anketos. Tačiau vienas iš minusų - tavo konfliktas su buvusiuoju Medikų firmos direktoriumi, ar nebus taip ir su kitais serverio žaidėjais, jei kažkas bus ne taip? Per visą atrankos laikotarpį sulaukei tikrai didelio serverio žaidėjų palaikymo ir rekomendacijų. Patiko, jog nevinioji žodžių į “vatą” ir sakai viskas kaip yra. Kaip jau ir minėjau, kandidatei prieš tai, esu linkusi suteikti galimybę naujam, pareigų neturėjusiam žaidėjui, nes kažkada tokia buvau ir pati. Manau, tokie yra labiausiai motyvuoti ir turintys daugiausiai idėjų ir sumanymų. Noriu tave pasveikinti ir palinkėti didžiausios sėkmės laikant firmos vadžias, tikiuosi tavo rodoma motyvaciją nedings ir laikui bėgant tik dar labiau didės, ir visas savo idėjas paversi realybe. 

 

Pro_Max - Apie tave, kaip apie žaidėją girdėjau mažiausiai, tačiau per pokalbį papasakojai apie savo idėjas manau plačiausiai. Džiugu, jog pretenduoji į šią poziciją, tačiau iš kai kurių anketos atsakymų, supratau, kad esi ne visai susipažinęs su šiuo darbu, kadangi į tau pateiktą klausimą suskirstyti darbo pareigų svarbą(Kas jūsų nuomone svarbiau naujokų vaistinėlės, pagalba veiksmo metu ar sveikatos pažymą? Surašykite nuo svarbiausio iki mažiau svarbaus ir paaiškinkite, kodėl būtent taip pasirinkote) sveikatos pažymą priskyrei  tačiau iš kitų serverio vietai, dėl to, jog tikriausiai nežinojai, kad ją galima įsigyti ir ligoninėje. Taip pat išgirdau nuomonių iš kitų valdžios narių, jog esi nepastovus ir ilgai darbuose neužsibūni, kas privertė dar labiau suabėjoti. Ačiū, jog mėginai savo jėgas ir skyrei tam laiko, tačiau manau direktoriaus pareigos dar ne dabar, manau reikėtų dar apsispręsti, kur tau patinka dirbti labiausiai ir kur galėtum išreikšti save, ne tik kaip darbuotojas. 


Red_Sky - Teko tave pažinti iš anksčiau, kai dar buvau direktorė, tikrai buvai aktyvus darbuotojas, turintys neblogų idėjų ir pasiūlymų, tačiau kas labiausiai įstrigę atminty, jog buvai “nuotaikų” žmogus, vieną dieną viskas tvarkoj, kitą dieną atrodė, jog sunaikintum viską savo kely. Tikiu, jog žmonės keičiasi, tačiau koją labai pakišo tavo nepastovus žaidimas šiame serveryje(taipogi valdžios narių pastebėjimai), tai grįžti ir žaidi aktyviai, tai vėl dingsti. Per pokalbius minėjai, jog jei gautum pareigas to nebūtų, tačiau kur garantija? Esi tikrai neblogas kandidatas, tačiau manau dar ne dabar. Manau, jog jei skirtum daugiau laiko, tam darbui, kuris tau iš tikrųjų patinka ir jei kada užimtum direktoriaus poziciją būtum tikrai geras direktorius, nes esi pilnas idėjų ir pasiūlymų, kas yra tikrai pagirtina. Ačiū tau ir sėkmės atrandant save.

  • Patinka 9
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Mldc portalas galesi man prostata patikrint pirsta I sikna sugrust

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai 🥳🎉🔥

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

didziausi sveikinimai portalai :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Didžiausi sveikinimai tapus direktoriu 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nauja medikų era po dviejų stiprių feilų - neabejoju, kad Portalas susitvarkys su pareigom.

kaip ir sakiau anksčiau, Portalai, tikėt savim ir savo jėgom reikia visada, dabar visos akys į tave. parodyk, ką sugebi!

  • Naudinga! 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujam direktoriui. Sėkmės susitvarkyti su pareigomis.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

isidarbinau i medikus tik tam, jog pastebeciau kaip dirba kandidatai. Tikrai nenuvylet, @Por_Tall tikiuosi Eresh pava pasiulysi 😄 Sekmes darbuose ir dar karta sveikinu, amzinas medike

grazi analize, Diana

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Didžiausios sėkmės naujajam direktoriui, pats prisidėsiu prie medikų

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puiki analizė, puikus kandidatai. Ačiū labai Diana už pasitikėjimą, tikiu, kad pasirinkimas turėjo būti tikrai nepaprastas ir net rizikingas, bet stengsiuosi tikrai nenuvilti ir tikėkimės, kad neteks tau sulaukti jokių nusiskundimų dėl manęs.

Taip pat ačiū labai žaidėjams už sveikinimus, už palaikymą ir pasitikėjimą. Tik dabar gavęs direktorių, aš išties supratau ant kiek didelis tas palaikymas buvo, gal net truputi per didelis 😅, nes tikrai čia buvo overhype'o truputi ir nemanau, kad čia padarysiu iš visų Dievus, bet žiūrėsim, stengsimės ir galiausiai pamatysim.

Ačiū jums dar kartą. 💙💙💙

  • Patinka 8
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...