Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Swed_Diana

Išrinktas naujasis Taksi direktorius!

Rekomenduoti pranešimai

Rkomi è fuori dal tunnel della trap

Turime naująjį Taksi firmos direktorių! 

🚖🚖🚖

 Visu pirma noriu padekoti ir pasakyti didelį AČIŪ visiems kandidatams už jūsų skirtą laiką, energiją ir mintis, o taip pat, paraginti nenusimintį tų, kuriems šį kartą nepasisekė, ir nenuleisti rankų.
Atkaklumas ir užsispyrimas užtikrina sėkmę ir pergalę, todėl būkite ryžtingi ir siekite savo tikslų. 

Kiekvienam individualiai išdėsčiau savo mintis ir pastebėjimus, jei kuriam kils papildomų klausimų ir neaiškumų, ar tiesiog norėsite padiskutuoti dėl savo atsakymų ir mano vertinimo, rašykite, klauskite - stengsiuosi atsakyti kuo išsamiau.

 

Sky_Men - Labas, Sky, malonu, jog nusprendei išmėginti galimybę tapti Taksi firmos direktoriumi. Perskaičius tavo anketos atsakymus trumpai aprašysiu ką apie juos manau, bei išsakysiu savo asmenine nuomonę, apie tave, kaip apie žaidėją. Esi tikrai gerai žinoma persona šiame serveryje, labai aktyvus, į ką rinkimuose kreipiau didelį dėmesį. Perskaičius tavo atsakymus susidariau nuomonę, jog į direktorius pildai vien tam, jog įrodyti kitiems, kad tu tai gali (tai minėjai savo atsakymuose). Valdymo patirties neturi, tačiau tai nėra problema, kuri tau pakišo koją šiuose rinkimuose. Priežastys, kurias pateikei labiau priminė žmogaus, kuris darbinasi į firmą, bet ne į vadovo pareigas. Naujovių ar idėjų tavo atsakymuose neradau, taip pat pati anketa buvo labai kukli ir trumpa. Pasirinkai kokybę firmoje, tačiau į klausimą kodėl atsakei “nei pats nežinau”, kas parodė, jog nelabai turi apie tai supratimo, kas mano manymu direktoriui turi būti aktualu firmos priežiūroje. Tikrai turi kur dar tobulėti ir stengtis, todėl ačiū tau už tavo laiką ir pastangas, tačiau ši “kėdė” dar ne tavo.

 

Ryan_Quard - Labas, Ryan, malonu, jog nusprendei išmėginti galimybę tapti Taksi firmos direktoriumi. Perskaičius tavo anketos atsakymus trumpai aprašysiu ką apie juos manau, bei išsakysiu savo asmenine nuomonę, apie tave, kaip apie žaidėją. Kaip žaidėjo tavęs pažinti neteko, susidaryti aiškios nuomonės taip pat, todėl vadovautis teko tik anketos atsakymais. Į klausimus atsakei neblogai, patiko, jog konkrečiai pateikei direktoriaus savybes ir jas pritaikei situacijose, tačiau užkliuvo tas, jog į klausimą apie darbuotojus ir jų kuo ilgesnį išdirbimo laiką paminėjai, jog “darbuotojai negalėtų atlikti to, ko nori”, ar nemanai, jog tai atvirkščiai skatintų juos bėgti kuo toliau? Smagu, jog megini sugrįžti į Taksi direktoriaus kėdę ir ištaisyti savo klaidas, kurias, kaip minėjai, buvai padaręs pirmą kartą vadovaudamas, tačiau nepyk, bet dar ne dabar.Serveryje pastaruoju metu tave matau vis dažniau, manau jei taip ir toliau, ateityje pasieksi visko ko sieki dabar ir galėsi įrodyti sau, jog gali daug geriau. Ačiū tau už tavo atsakymus ir skirtą laiką.

 

Antanas_Banditas - Labas, Antanai, malonu, jog nusprendei išmėginti galimybę tapti Taksi firmos direktoriumi. Perskaičius tavo anketos atsakymus trumpai aprašysiu ką apie juos manau, bei išsakysiu savo asmenine nuomonę, apie tave, kaip apie žaidėją. Asmeniškai su tavim nesu bendravus ir tavęs nežinau, todėl apsispręsti ir susidaryti nuomonę man iš dalies padėjo, kiti serverio žaidėjai, kurie apie tave žinojo, kiek daugiau. Anketa tavo nebuvo stipri, pokyčių jokių neradau, tik kad visko įneštum “daugiau” : veiklos, event, algų. Kalbant apie tavo aprašytą veiklą, labai pralinksmino, jog parašei viską labai nuosekliai ir smulkiai apie pasiruošimą jai, kaip sukvieti darbuotojus, kaip sustojat, bet pačios veiklos buvo vienas sakinys. Taip pat įsidarbinęs į darbą, savo aktyvumo nerodei, serveryje tavęs nebemačiau, na o po žinios, jog mėginai nusipirkti pareigas, tavo kandidatūra iš karto atmečiau, todėl ačiū už tavo laiką ir norą, dėja šios pareigos ne tau, bent jau tikrai ne dabar. 

 

Hasbulla_Magomedov - Labas, Hasbulla, malonu, jog nusprendei išmėginti galimybę tapti Taksi firmos direktoriumi. Perskaičius tavo anketos atsakymus trumpai aprašysiu ką apie juos manau, bei išsakysiu savo asmenine nuomonę, apie tave, kaip apie žaidėją. Visu pirma, smagu, jog tavo aktyvumas tikrai aukštas, tačiau pati anketa ne tokia stipri. Joje tu neparašei, jokių pokyčių ir nepateikei jokių naujų idėjų ar pasiūlymų, kuriuos įneštum į firmą. Patys klausimai atsakyti tikrai gan neblogai, tačiau norėjosi pamatyti plačiau aprašytą veiklą, to klausime ir prašiau, tavoji buvo labai abstrakti - važinėtume, darytume, susipažintume. Tave pamenu iš tų laikų, kai dar pati vadovavau taksi firmai, buvai vienas aktyviausių darbuotojų, tačiau ne su šita paskyra, kas ir kiša tau koją, kadangi pamenu, jog esi gavęs ne vieną bloką, bei juodąjį sąrašą. Tikiu, jog žmonės keičiasi ir tavo ketinimai geri, tačiau dar neduosiu tau šių pareigų, todėl, kad nesu įsitikinusi ar tavo darytos klaidos, darytos praeityje, nesikartos ir dabar. Ačiū tau už tavo laiką, ir tikrai linkiu sėkmės mėginant užimti vadovo pareigas. 

 

Mindaugas_Parkur - Labas, Mindaugai, malonu, jog nusprendei išmėginti galimybę tapti Taksi firmos direktoriumi. Perskaičius tavo anketos atsakymus trumpai aprašysiu ką apie juos manau, bei išsakysiu savo asmenine nuomonę, apie tave, kaip apie žaidėją. Pamenu, tave kai buvai pas mane pavaduotoju, kaip pats minėjai buvo visko. Taip, tuo metu tau labai pakišo koją tavo “aktyvumas”,todėl kur garantija, kad to nebus ir tapus direktoriumi? Kalbant apie tavo anketą ir jos atsakymus, labai nuliūdino tavo priežastis, kodėl kandidatuoji būtent į Taksi firmos direktorius. Tu atsakei, jog tiesiog šiuo metu nevyksta atrankos kitur, kas tikrai sudarė man aiškią viziją, jog tau reikia pareigų, ir nesvarbu kokia tai būtu firma. Taip pat apie pokyčius ir idėjas? Minėjai, jog klausimai iš dalies “dubliuojasi” ir atsakymus galėsiu rasti kituose klausimuose, tačiau, bet, dėja - neradau. Anketa nebloga, bet buvo stipresnių, todėl ačiū tau už tavo laiką ir ryžtą, bei sėkmės, kitose atrankose. 

 

Kenny_Silver - Labas, Kenny, malonu, jog nusprendei išmėginti galimybę tapti Taksi firmos direktoriumi. Perskaičius tavo anketos atsakymus trumpai aprašysiu ką apie juos manau, bei išsakysiu savo asmenine nuomonę, apie tave, kaip apie žaidėją. Kaip žmogaus tavęs nepažįstų, tačiau prisimenu, kai buvau teisėsaugos valdžioje, ką ir minėjai savo anketoje, neišbuvai net minimalaus laiko.  Pačioje anketoje minėjai apie nesugebėjimą tinkamai komunikuoti su kolegomis, kur garantija, jog dabar būtų viskas kitaip? Vienintelis, kuris atsakei į klausimą ar reikalinga karts nuo karto atnaujinti sistemas atsakei, kad nėra privaloma, iš ko supratau, jog naujovių ar pokyčių iš tavęs sulaukti galima būtų tik to paprašius, taip pat vienintelis, kuris pamiršo ir/arba nepastebėjo antros dalies - veikos, apie ją neparašei nieko, todėl minusas tau už nepastabumą. Bendrai atsakei tikrai neblogai, labai patiko, tavo atsakymas apie darbuotojų skatinimą likti firmoje, tačiau to neužteko, jog nuspręsčiau, direktorių skirti tau. Ačiū už tavo laiką ir atsakymus, esi stiprus kandidatas, todėl sėkmės tau nenuleisti rankų. 

 

Jonh_Volfs - Labas, Jonh, malonu, jog nusprendei išmėginti galimybę tapti Taksi firmos direktoriumi. Perskaičius tavo anketos atsakymus trumpai aprašysiu ką apie juos manau, bei išsakysiu savo asmenine nuomonę, apie tave, kaip apie žaidėją. Turi sukaupęs tikrai didelį vadovavimo patirties bagažą, žinau tave iš seniau. Labai džiugu, jog sugrįžai ir nusprendei išmėginti savo jėgas, bei prisiminti vadovavimo laikus. Atsakymai tikrai neblogi, tačiau nebūčiau aš jei nerasčiau prie ko prikibti. Klausime apie funkcijas aprašei ir išdėstei jas gerai, tačiau tavo požiūrio į patį darbą taip ir neradau(ko buvo prašoma). Patiko tavo idėjos ir pateiktos mintys, tačiau to nepakako, ir manau, jog šį kartą leistiu išmėginti savo jėgas žaidėjui, kuris mažiau patyręs, tačiau kupinas idėjų ir pasiūlymų. Ačiū tau už tavo atsakymus ir kandidatūrą, esi stiprus kandidatas, kuris turi daug šansų, tačiau ne šiuose rinkimuose. 

 

Red_Sky - Labas, Red, malonu, jog nusprendei išmėginti galimybę tapti Taksi firmos direktoriumi. Perskaičius tavo anketos atsakymus trumpai aprašysiu ką apie juos manau, bei išsakysiu savo asmenine nuomonę, apie tave, kaip apie žaidėją. Pažįstu tave kaip žaidėją jau gana seniai, kaip jau kažkada esu minėjusi esi nuotaikų žmogus, bent jau tokiu buvai. Tavo motyvacija rinkimuose ir visad pateikiamos idėjos mane visada žavi, nes jų pateiki ne vieną ir ne dvi, todėl pliusas už tai. Pastaruoju metu, nedažnai tave matau serveryje, net ir po anketos užpildymo, tavo aktyvumas nebuvo pats geriausias.Iš tavo anketos susidariau įspūdį, jog esi be galo motyvuotas žūtbūt gauti pareigas ir išreikšti save, išmėginti savo jėgas. Man patinka užsispyrę ir motyvuoti žaidėjai, ką pastaruoju metu matau tavyje, tačiau reikėtų pasitempti su aktyvumu. Noriu tau suteikti galimybę atsiskleisti ir įgyvendinti visas savo aprašytas idėjas pareigose, tačiau kaip ir minėjau, vien gerų idėjų neužtenka, reikia ir investuojamo laiko.  Ačiū tau ir sėkmės naujose pareigose. 

 

Arminas_Carleone - Labas, Arminai, malonu, jog nusprendei išmėginti galimybę tapti Taksi firmos direktoriumi. Perskaičius tavo anketos atsakymus trumpai aprašysiu ką apie juos manau, bei išsakysiu savo asmenine nuomonę, apie tave, kaip apie žaidėją. Taigi, pažįstu tave kaip žaidėją ir žinau jau gan seniai, esi aktyvus, taip pat turi daug vadovavimo patirties(tai minėjai atsakymuose), tačiau nei vienos taip ir neaprašei, kaip sekėsi ir t.t. Taip pat tavo nurodytos priežastys, kodėl būtent nori į Taksi valdžią kiek sutrikdė, nurodei, jog “dar neturėjau būtent Taksi”, todėl pasirodė, jog darbo direktorius renki kaip “trofejus”. Taip pat paminėjai, jog turi nemažai idėju, tačiau vėl gi, nei vienos taip ir neįvardinai, ko labai tikėjausi. Pačią anketą užpildei neblogai, veikla taip pat nenuvylė, bet manau, jog yra kandidatų, kurie šių pareigų siekia labiau, jog galėtų įrodyti sau, ir atsiskleist, o ne tik gauti įrašą forumo paraše. Ačiū, jog mėginai, bet kolkas ne, sėkmės tau ir nenuleisk rankų.

 

  • Patinka 10
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tai pala, katras čia laimejo? 

  • Patinka 5
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Ką tik, Nedas_Emzone rašė:

Tai pala, katras čia laimejo? 

Aš ir nesupratau xdddd

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 minutę, Nedas_Emzone rašė:

Tai pala, katras čia laimejo? 

Grnj, bet berods Red Sky sveikinu naujaji drk

  • Ačiū! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 2 minutes(-čių), Nedas_Emzone rašė:

Tai pala, katras čia laimejo? 

Papildžiau prie naujojo direktoriaus sakinį, jog būtų aiškiau. 👌

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinimai, sėkmės 😐

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį direktorių - sėkmės pareigose.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

SVEIKINU KOLEGA REDAI!!!!!!!!!!!!! DIDŽIAUSIOS SĖKMĖS TAU FAINUOLI!!!

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sky_Men ? :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu nauja dušmanų direktoriu! @Red_Sky

 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinimai, redai, dazyk dangu geltonai

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu analizė tai tikrai graži, sėkmės direktoriui nenuleisk rankų ir nenuvilk serverio žaidėjų!!! 😁#peace

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Red Sky, sėkmės tau šiose pareigose

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Wow! Net nežinau, kaip tai apsakyti. Esu labai dėkingas už suteiktą šansą ir tikiuosi jog nenuvilsiu. ❤️✌️

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 4 minutes(-čių), Red_Sky rašė:

Wow! Net nežinau, kaip tai apsakyti. Esu labai dėkingas už suteiktą šansą ir tikiuosi jog nenuvilsiu. ❤️✌️

tiesiog sakai ačiū krč ir vsks ner ko če

  • Haha 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinam nauja drk

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Jei perskaitytumėte viską, nereikėtų spėlioti kas gavo pareigas. 😩 Atrodo jog tikites atsakymo iš paskutinio sakinio.. 
Puiki analizė, idėta laiko. Sveikinimai naujajai valždiai! 

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 10 minutes(-čių), Swed_Makar rašė:

Jei perskaitytumėte viską, nereikėtų spėlioti kas gavo pareigas. 😩 Atrodo jog tikites atsakymo iš paskutinio sakinio.. 
Puiki analizė, idėta laiko. Sveikinimai naujajai valždiai! 

kiba tu uz merga rasei kad toki zodziai 

o sjp sveikinu 

  • Haha 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...