Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Martynas_Deejay

Baigėsi Spec. pajėgų direktoriaus paieškos

Rekomenduoti pranešimai

gfxasss.png

(už grafikos darbus dėkoju Red_Sky, rekomenduoju užsukti į jo grafikos krautuvę, kurios nuorodą rasite čia.)
Labas visiems. Spec. pajėgų direktorius Carl_Phelps buvo privertas palikti savo einamas pareigas dėl serverio klaidų išnaudojimo. Nors ir buvo galima daug geriau, ką pats jau buvęs direktorius puikiai suprato, era nebuvo tragiška, tik, deja, kai kurie paslydimai jam trukdė produktyviai atlikti pareigas. Atsisveikinta ne taip, kaip buvo norėta, bet noriu padėkoti Carlui už darbą ir linkiu sėkmės ateityje.

Rizikavau su savo rinkimais. Serveryje nėra gera padėtis, tad nusprendžiau nedaryti atrankos forume, o laukti jūsų trumpų laiškų discorde, kad vėliau būtų apie ką kartu pasišnekėti. Planavau kviesti visus kandidatus į trumpą 10-15 minučių pokalbį aptarti svarbiausius klausimus bei to, kas iškilo iš jūsų laiškų, tačiau nusprendžiau kviesti labiausiai patikimus bei patikusius variantus. Norėtųsi surasti pastovų bei teisėsaugoje dažnai laiką leidžiantį ar leidusį žmogų. Galbūt dabar neišvysim pilno VIP chato su „žlugus tssg“ fraze? Tikiuosi. Naujam direktoriui laukia sunki užduotis – grąžinti pasitikėjimą bei pagarbą teisėsaugai. Sulaukiau kelių kandidatų laiškelių ir žiūrim, ką čia turim. Iš karto perspėju, kad kai kurios frazės gali būti nesuprantamos, kadangi savo aplinkoje pastaruoju metu labai mažai kalbu lietuvių kalba, tad prašau supratimo.

 

Ell_Pedro sąžiningai sakant, su tokia anketa (net ne laišku) į darbą nepriimčiau. Teko stebėti tavo darbą pas Delcas_Samp policijoje jo erai tik prasidėjus – visiškai nesužavėjai, dėl ko manęs pačio naujokai klausinėjo, ar viskas su policijos darbu yra gerai. Nemaniau, kad kitų kandidatų atžvilgiu būtų pagarbu (gal ir tai yra per švelnus žodis) pasikviesti pokalbiui tave, tad, jei nori kažką pasiekti, rekomenduoju užsiaugini raumenis projekte ir bandyti kitą kartą – sustiprėjus.

lcnKRzO.png

Jack_Andersson – tiesą pasakius, tikėjausi tave matyti šiose naujojo teisėsaugos direktoriaus paieškose. Esi žinomas labiau kaip karo tipo klanų atstovas, nei teisėsaugininkas, nors bagaže jau turi spec. pajėgų pavaduotojo pareigas pas Vytas_Likes, kur išsiskyrei tikrai solidžia pagalba sąlyginai silpnoje teisėsaugos eroje. Esi žinomas kaip šaulys, kuris nebijo imtis iniciatyvos. Patį teko pastebėti teisėsaugoje visai neseniai, kur tikrai buvai vienas iš lyderiaujančių žmonių ir nebijojai užlaikyti liežuvio už akių. Geras ir kaip žmogus – bendraujanti, žodžio kišenėje neieškanti asmenybė. Kalbant apie tavo motyvacinį laišką, laiko daug neįdėjai - jis neblizgėjo, tačiau surašei užtektinai, ką ir reikėjo. Patiko tai, kad nėjai užuolankomis ir parašei tai, ką ir norėjai – grąžinti laikus, kai į veiksmą žiūrima rimtai ir sukelti motyvaciją pačiam spec. pajėgų nariui jungtis. Jis tikrai galėjo būti kiek ilgesnis ir jame galėjai prirašyti daug daugiau, nei pats parašei, tačiau ne tavo parašyti žodžiai gali kalbėti apie tavo gebėjimus. Pasižymi sveiku protu ir nebijojimu pasakyti tai, ką galvoji, kas tikrai žavi mane, kadangi iš šių savybių formuojasi geri lyderio įgūdžiai, kurių, nors ir pats neturi ryškių, tačiau galima iš tavęs tą išformuoti. Vis dėlto nusprendžiau pasikviesti tave pasikalbėti. Pokalbyje pasirodei visai neblogai. Kaip ir vienas iš kandidatų, apie kurį - šiek tiek vėliau, dūrei pirštu į pagrindines teisėsaugos problemas, į mano užduotus klausimas atsakei konkrečiai. Nors ir buvo techninių nesklandumų bei tądien negalavai, todėl ilgai nenorėjau užlaikyti, bet pokalbio metu gavau iš tavęs viską. Būtum įdomus, iš už dėžės variantas, kurį stebėti būtų įdomu. Pasižiūrėk apačią, ten žinutė tave arba nudžiugins, arba nuliūdins.

lcnKRzO.png

Thouxaban_Fauni – mįslė man pačiam. Žaidime matėsi, kad kurį laiką „flirtavai“ su idėja bandyti savo laimę, nes tikėjaisi neišvysti vieno kandidato, tačiau galbūt tie rinkimai parodys, kad viskas nėra taip, kaip galvoji tu. Laiškas išsiskyrė svoriu ir turiniu, kur tikrai aprašei daug įdomių ir protingų minčių. Labai patiko, kad esi pasirengęs vesti dažnesnes treniruotes. Tai – būtina veikla, norint tobulinti teisėsaugininko įgūdžius, turint kantrybės bei tikrai išauklėtus darbuotojus, manau, kad tai tiesiog yra privalu. Paskutinės valdžios veiksmo asortimente to nebuvo, direktorius labiau protegavo veiksmą, tad galbūt tai būtų senos, geros bei patikimos veiklos darbuotojams grąžinimas. Taktikuoti, neabejoju, kad taip pat sugebi. Matosi, kad esi protingas ir gudrus žmogus, neabejoju, kad toks galėtum būti ir direktorius. Kaip darbuotojas nesi blogas – dalyvauji veiksmuose, esi labai aktyvus bendruomenės narys, tiek žaidime, tiek discord platformoje daug bendrauji su serverio žaidėjais, kas tikrai pravartu firmai, kadangi iš pačio direktoriaus yra susidaromas įspūdis apie firmą bei jos atmosferą. Laiškas paliko didelį įspūdį, todėl nusprendžiau pasikalbėti su tavimi, kad pažinčiau tave labiau. Su tavimi buvo visai produktyvus pokalbis. Į mano klausimus atsakinėjai ramiai ir be jokio jaudulio. Esi brandus ir protingas žmogus, beatsakinėdamas į klausimus neišsiplėtei, pasakei tai, ką reikėjo ir ko užteko. Tikrai būtum įdomus, naujas, neišbandytas variantas, tačiau teks tau skaityti apačią, kad išsiaiškintum, ar tau šįkart pavyko tapti teisėsaugos galva.

lcnKRzO.png

Wandaliux_Opa – žinojau, kad bandysi savo svorį čia. Dėl to užklausei vienas pirmųjų, bet laiškas atskriejo į mano privačias žinutes jau paskutinę rinkimų dieną. Nei kiek nenustebau, tačiau gavau, ko iš tavęs ir tikėjausi, bet pirmiausia gal pakalbėkim apie tave patį. Pabūsiu nepopuliarus: esi tikrai nuoširdus žmogus, gal pirmas įspūdis mane ir apgavo, daugiau pasėdėjus discorde teisėsaugoje pamačiau tave kitokiomis spalvomis. Tikrai stengiesi atlikti gerai savo policijos pavaduotojo pareigas, tik koją kiša nepastovus aktyvumas (čia gal labiau jūsų abiejų problema) bei lyderystės trūkumas iš tavęs. Nesu matęs tavęs imantis iniciatyvos labai intensyvaus veiksmo metu, tas tikrai būtų pravartu net pačiam, būnant spec. pajėgų direktoriui. Buvai medikų direktorius – nepalikai gero įspūdžio ir pačiam buvo skaudu žiūrėti, kaip tokia gera firma neišnaudoja viso savo potencialo. Kaip ir pats pirmas kandidatas, pasirinkai trumpos anketos formą. Patiko vienas dalykas ir keletas jų nebuvo prie širdies. Galbūt paliko įspūdį, kad esi pasirengęs dirbti su naujokais, tik atėjusiais į tavo firmą ir su jais kautis, kankintis, pjaustytis ir daryti viską, kad jie išmoktų ką nors iš tavęs. Kas labiausiai nepatiko, tai tavo abstraktumas. Nebuvo konkrečių pavyzdžių, ką tu pats išmokai, nei įvardijai tokių dalykų kaip taktikos, nekonkrečiai parašyta, kaip tu įsivaizduoji direktoriaus pareigas (vienintelis tas pavyzdys su naujokais man ir patiko). Dar vienas dalykas nepatiko, kad pats abejojai savo šansais. Iš pradžių sakei vienaip, pirmadienį discorde nugirdau kitaip, antradienį jau gaunu žinutę su tavo kandidatūra. Ilgai galvojau, kviestis pokalbiui ar ne, bet nusprendžiau suteikti tau neigiamą atsakymą. Raginu tave tikrai nuspręsti, ko pats nori. Bandai nusikratyti tos neigiamos reputacijos dulkių, kurios tave apgaubė medikų direktoriaus ar pavaduotojo pareigose, tačiau tai vis dar nėra užtektinai, kad tiek aš, tiek serverio bendruomenė galėtų pasitikėti tavimi. Ačiū už kandidatavimą.

lcnKRzO.png

Porn_Star now we're talking. Galbūt vienas ryškiausių, jei ne pats ryškiausias nusikalstamo pasaulio žaidėjas šiuolaikiniame Las-Venturas projekte. Buvęs policijos departamento direktorius, kuris, gaila, nuo pareigų turėjo pasitraukti ne pačiomis gražiausiomis aplinkybėmis, tačiau manau, kad nuo to praėjo užtektinai laiko, kad būtų galima leisti tau kandidatuoti ir toliau. Laiškas svoriu, turiniu ir jo reikšme išsiskyrė iš kitų kandidatų. Realiai, pasakyta viskas, kas ir turėjo būti pasakyta. Pirštu stipriai dėjai į pagrindines teisėsaugos problemas - žemas meistriškumo lygis bei prastas taktinis paruošimas, tavo manymu, yra ydos, kurias žūtbūt reikia tobulinti. Tas tiesmukumas, konkretumas bei pasakymas taip, kaip yra, man labai patinka, kadangi nekenčiu žmonių (kaip ir dauguma), kurie sako "taip" į kiekvieną tavo žingsnį - reikia, kad kažkas tavo sprendimams galėtų mesti iššūkį. Esi linkęs pradėti diskusiją, kuris yra labai svarbi dabartinėje teisėsaugoje. Perskaitęs laišką bei pasidomėjęs apie tave jau mintimis buvau pokalbyje. Jo metu tikrai buvai ryžtingas, paaiškinai viską, kaip yra. Nulis pasimetimo, taiklūs, išsamūs ir įdomūs atsakymai. Esi galvotas žmogus. Tvirtai nusprendęs, ko nori. Nebijai jokio veiksmo, net kai paklausus situacijos, kur galėjai atsakyti šabloniškai, tu pats atsakei "taigi jie vis tiek kris, kam verkt?". Tavo pasitikėjimas savimi, užtikrintumas ir ramybė mane žavi, bet nesidžiauk per anksti - žiūrėk į apačią, ten bus detalesnis aprašymas.

lcnKRzO.png

Conter_Bot - dabar rinkimai pasidarė daug įdomesni. Pavasarį taip pat buvai teisėsaugos valdžioje, tiksliau - toje pačioje kėdėje, į kurią vėl bandai atsisėsti. Apie patį žaidėją - patys šilčiausi atsiminimai. Buvęs mano Taksi firmos darbuotojas, kuris išsiskyrė paklusnumu, bendravimu bei nuoširdžiu darbu. Laiškas - trumputis, pasakei viską, ką reikia, tačiau ne tai man paliko didžiulį įspūdį tavyje: buvau nustebintas, kai įdarbinus tave į spec. pajėgas (pats kandidatas savanoriškai pasisiūlė) iš karto pradėjai rodyti lyderystę bei raginai kitus daryti tai, ką tikras teisėsaugininkas turi daryti - užkirsti kelią nusikalstamumui projekte. Taip, jis galėjo būti ilgesnis, tačiau yra kaip yra. Daug laiko praleidai klanuose pastaruoju metu, esi taip pat žinomas kaip teisėsaugininkas. Praeitoje kadencijoje koją atlikti viską trukdė asmeninės priežastys, tačiau norėjau apie tave daugiau sužinoti, tad pasidomėjęs apie tavo praeitį nusprendžiau pasikalbėti su tavimi. Pokalbis, kaip jau minėjau asmeniškai, buvo ilgiausias iš visų kandidatų. Esi velniškai motyvuotas ir tas iš tavęs labai matėsi pokalbio metu. Išsamūs, taiklūs ir aiškūs atsakymai. Patiko tavo atvirumas, ypač ties kai kuriais klausimais, vietoj parodytos emocijos taip pat pritiko prie viso to tono, pritaikyto pokalbio metu. Esi labai rimtas kandidatas ir turi visus šansus tapti juo, tačiau pažvelk į apačią - ten bus visas mano sprendimas.

lcnKRzO.png

Gandzia_Sampp - trečias buvęs teisėsaugos vadeiva iš eilės bando laimę rinkimuose. Paskutiniu metu serveryje tavęs nemačiau. Labiau reikšdavaisi discord platformoje, kur tiesiog ieškodavai, kas su tavimi galėtų pažaisti CS:GO. Esame susidūrę ne čia, bet kitame, visiems puikiai žinomame projekte, tačiau tą knygos lapą galime užversti ir keliauti toliau. Laišką, pripažinsiu, skaityti buvo sunku. Daug gramatinių klaidų tiesiog badė akis, tačiau turinys kažką bent jau žadėjo. Buvo tikrai neblogų minčių ir buvo ganėtinai įdomu skaityti tai, ką pats parašei. Gaila, kad tavo tikslai su firma yra asmeniniai - įrodyti kitiems, kad gali vadovauti firmai bei pakartoti tai, ką turėjai, nes, kiek girdėjau, tavo spec. pajėgų era buvo visai nebloga. Laužiau galvą, ar kviestis pokalbiui, ar ne, tačiau pamatęs konkurenciją šioje atrankoje, kuri yra, tą pripažinti gali ir pats, milžiniška, nusprendžiau atsisakyti savo intencijų pasikalbėti su tavimi plačiau apie tavo viziją ir pasirinkimus. Kitam kartui, prieš bet kur kandidatuojant, linkiu persiskaityti savo anketą/laišką bei tikrai dažniau reikštis projekte. Ačiū už kandidatūrą, bet tikrai ne šįkart tau nusišypsojo sėkmė.

Galutinis-sprendimas.png
Tikėjausi blogesnių rinkimų, tačiau yra kaip yra, turim kandidatų, tas yra svarbiausia, o direktorius turi būti išrinktas. Analizavau kiekvieną iš man parašiusiųjų, kadangi manau, jog kiekvienas turėtų žinoti, kaip jums sekėsi čia ir kaip galėtų viskas patobulėti. Noriu padėkoti kiekvienam užpildžiusiam, esat šaunuoliai, kad nepabūgot galimos konkurencijos. Ell_PedroGandzia_Sampp ir Wandaliux_Opa - nenusiminkit, įsidėmėkit tai, ką parašiau, ištaisius klaidas, užsiauginus masės bei pasitaisius savo reputaciją galima būtų iš jūsų kažką spausti. Thouxaban_Fauni - kaip ir likai klaustukas, taip ir esi, juolab, kad apie tave girdėjau dalykų, kurie nebuvo akiai malonūs man pačiam. Noriu tikėti, kad tai netiesa, bet asmeniškai kiek prisibijau skirti direktorių tam žmogui, kurio paskyra yra galimai konfiskuota. Pažiūrėjus kitame projekte tavo discord paskyrą, pamačiau, kad ten tau priskirtas "policininko" rangas. Nusprendžiau atmesti tave. Lieka trys kandidatai. Kiekvieną galiu apibūdinti vienu žodžiu: pasiruošęsmotyvuotas bei realistas. Pastarasis lieka trečioje vietoje. Jack_Andersson, nepyk, buvai tikrai stiprus kandidatas ir pokalbyje pasirodei neprastai. Būtum geras variantas, bet, kaip jau sakiau pokalbio metu, yra viena firma, kur tikrai tavo slapyvardį norėčiau pamatyti. Būk kantrus ir lauk, galimai ten tavo vieta, kur gali nuveikti nemažai. Tikiuosi nenusivylei, davei neblogos kovos Conter_Bot ir Porn_Star. Conteri, iš tavo pokalbio motyvacija tiesiog bėgo per kraštus. Laiškas buvo prastesnis už tavo konkurento, tačiau savo akcijas pasikėlei pokalbio metu, kuriame Džeraldas taip pat buvo nepėsčias. Sudėtingas sprendimas, tačiau manau, kad Džeris yra pasiruošęs pareigomis labiau. Raginu nenusiminti, Conteri, dar ne viskas, skaityk toliau.

bbc-breaking-news.gif

Na, čia dar ne viskas, jei tik tikėjotės spec. pajėgų direktoriaus išrinkimo. Pasikalbėjus su policijos vadeiva Delcas_Samp nusprendėme, kad bendru sutarimu jis yra linkęs užleisti pareigas vienam iš šių kandidatų. Sprendimas pilnai suprantamas - studijos bei karinė tarnyba savaitgaliais tikrai kerta per tvarkaraštį ir jo aktyvumą. Nusprendėme kartu vienas kitam ant peties išsiverkti, vienas su kitu atsisveikinti ir palinkėti sėkmės tolimesniuose darbuose. Nusivalius ašaras kibau prie tolimesnių darbų. Pamačius konkurenciją šiuose rinkimuose, nieko kito neliko, kaip tik išrinkti naują komisariato viršininką. Pasitarus su naujuoju spec. pajėgų direktoriumi Porn_Star, keliais nepriklausomais žmonėmis bei gavus pritarimą iš pačio kandidato, policijos direktorius atitenka Conter_Bot. Tai reiškia, kad per vienus rinkimus visiškai performuota teisėsaugos valdžios sudėtis. Sveikinu abu ir linkiu kuo didžiausios sėkmės pareigose.

Ačiū, kas skaitėt iki galo, tikiuosi patiko ir likote taip pat nustebinti, kaip ir aš!

 

  • Patinka 20
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1
  • Haha 1
  • Oho! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ot bus purnu*os teisesaugoj sveikinimai!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Dvi savaitės

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naujus teisėsaugos direktorius, linkiu sėkmės ir laukiam nemažai veiksmo.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu pornai

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nub drk

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Svkn drk paziesma ka dzeris pdrs sekmes

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Super saunuolis gerbiamas dpi analize svari, be priekaistu ir sveikinimai be abejo naujiems direktoriams;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Conteri dar ne viskas prarasta ispuciam dumus gesiname klasta

sveikinu dzerai, pradedu lankstyt ranku pirstus vienas pirstas viena diena kai tu drk uzteks vienos rankos pirstu

  • Haha 11

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu teisėsaugos direktorius, duokit veiksmo

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Op op sveikinu!🤠🍻

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...