Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Christen_Armani

Pasiūlymas/idėja medikams

Ar sutinkat su šiuo pasiūlymu?  

15 nariai balsavo

  1. 1. Ar sutinkat su šiuo pasiūlymu?

    • Sutinku
      3
    • Nesutinku
      12


Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord): Serveris
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Ši idėja pakeis visą medikų požiūrį ir pačią esmę. Kitaip sakant, medikai nebebus "šuniukais".
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti): Medikamentai. Kitaip sakant - nelegali medikamentų siunta prieš teisėsaugą. Pradžia vyktų Los Santos General ligoninėje. Iš ten medikai pradėtų krauti dėžes į Ambulance tr. priemonę. Foto - https://imgur.com/a/RHmToLk.
Iš ten, po 10 min pasikrovimo, medikai galėtų judėti link savo pagrindinės bazės - Las Venturas'e. Kelionės metu, teisėsauga galėtų stengtis sunaikinti medikų darbinę Ambulance, kurioje yra nelegalūs medikamentai vaistinėlėms gaminti. O medikai privalėtų savo medikamentus kartu su tr. priemone saugoti ir neleisti jos sunaikinti. 

Jei medikai sėkmingai įvykdo nelegalių medikamentų siuntą, tai yra, sėkmingai atveža medikamentus į savo darbo bazę (ten, kur priimamas sužeistasis), jie turėtų gauti 5K eurų į /alga ir 100 darbo xp.

Vertėjo tai paminėti viršuje, tačiau pasikrovimo vietoje, medikai turėtų nešti dėžes, tad prie durų turėtų būti pickup'as su užrašu "Medicininiai reikmenys vaistinėlių gamybai".

  • Patinka 3
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Visiškai už , bus daugiau veiklos medikams.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Išmokime žaisti be sistemų, nėra ko slėpti, jog tokia veikla egzistuoja/egzistavo kitame projekte iš kur yra kilusi mūsų Gerbiamoji C'Armani. Užtektų idėją pateikti Direktorių prižiūrėtojams, jog jie sutiktų ir įgalintų tokį dalyką.

/d Medikai pradėjo medikamentų krovimą į tr. priemones.
/d Medikai sėkmingai pravežė nelegalių medikamentų siuntą į bazę.
/d Teisėsauga sėkmingai perrėmė nelegalių medikamentų siuntą ir pristatė į treniruočių zoną.

Tačiau, nereikia pamiršti, jog medikai neutrali firma. Norisi veiksmo? Turime 2 teisėsaugos sritis, ginklų prekeivius ir karo tipo klanus.

  • Patinka 4
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

kaip ir privačiai sakiau, taip ir pasakysiu viešai: nepritariu šiai idėjai. kodėl? 

1) esu labai konservatyvaus požiūrio į šias modifikacijas. nepatiko nei tuomet, kai pats kaimeliuose žaidžiau, nei kai kandidatavau į analogiškas pareigas, kurias turiu čia, tam pačiam projekte. idėją įgyvendinus prasidėtų diskriminacija mechanikų ir taksi atžvilgiu, kadangi jie norėtų analogiškos jiems modifikacijos. nepamirškim ir to, kad mechanikai yra labai populiariai naudojami ginklų siuntų, narkotikų sandėlio ar ginklo vagonų metu ir jie nesiskaito kaip civiliai, taksi gali vežioti į veiksmus, medikai - gydyti. kiekviena firma gali būti veiksmo dalimi, tai ir yra raginama daryti.


2) medikai net ir realiam gyvenime yra neutalimo pavyzdys. tokiu atveju medikų darbas (suteikti skubią medicininę pagalbą serverio žaidėjams) visiškai prarastų esmę.

3) banaliai skamba, bet vis dar čia GRP serveris - ne dm, ne free roamas. turim roles ir jų laikomės.

4) sugalvokim ką nors unikaliau, nei idėjas iš “ryžyno”, nes čia straight up plagijavimas. esam geresnis projektas ir galim daug geriau.

nėra bloga idėja, tačiau turi trūkumų. kalbi apie medikų identiteto kaitą, tačiau ką pati, kaip medikų direktorė, esi pasirengus padaryti dėl to? neutralios firmos yra puiki terpė išnaudoti savo kūrybingumą bei gerą galvą ant pečių. jei didelė dauguma serverio žaidėjų nori šios naujovės, būčiau linkęs nusileisti ir daryti viską, kaip direktorių prižiūrėtojas, kad būtų užtikinamas kokybiškas bei sąžiningas veiksmas. raginu diskutuoti visus serverio žaidėjus šia tema, nes jūsų žaidimo kokybė yra Las-Venturas.lt projekto komandos prioritetas.

  • Patinka 2
  • Naudinga! 2
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gerai, pasakysiu taip. Taip, ši idėja nėra mano, šitą sakiau ir kandidatuojant į medikų direktorės pareigas. Bet aš čia neatėjau skleisti "ryžyno" idėjų. Aš šią idėją atnešiau čia todėl, nes man nusibodo matyt tai, kad į medikus visi žiūri kaip į pagalbinius šuniukus. Ateik, pagydyk, numirk ir vėl tas pats ciklas. Tai yra eilinė rutina. Kodėl negalima jos pakeisti? 

Taip, suprantu, mes esam neutralai ir taip, ši idėja neatitinka realybės. Bet čia visgi žaidimas, ne realybė. 

Sakei, jog šiuo atvėju būtų nuskriausti mechanikai ir taxi. Jiems niekas neuždraudė kelti idėjas bei jų siekti. Visada galima atsižvelgti ir į tai, ne? Niekas jiems nepasakė "va tu sėdėk dabar, nes aš turiu idėją saviškiams".. To tikrai nebuvo. Skatinu tiek mechanikus, tiek taxi būti kūribingiems ir siekti naujovių.

Kitas dalykas. Gerai, jei ne ši naujovė, tada bent leiskit medikams atsišaudyti grobimuose, o ne stovėti "ant mėsos". Nes dabar, pasižiūrėjus į grobimus, medikai visada miršta pirmi. Kodėl? Banalu - medikai bejėgiai. Bėga paskui kitus, o tu jau daryk ką nori. Šaudo? Nesvarbu. Todėl po šito ir pareina blogi atsiliepimai ir negatyvas ties medikais.

Štai todėl ir noriu pakeisti tai. Nenoriu, kad medikai būtų bejėgiai. 

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1
  • Haha 1
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nežinau kieno šita sukurta idėja buvo, tačiau mano galva nelabai faina yra iš kito projekto paimti veiksmo sugalvotą idėją ir pateikti ją čia. Mano nuomonė, medikams nereikia papildomos veiklos. Juk ir taip turim: " sužeista, vaistinėles (kurios manau ir buvo rižyne sugalvotos, nes jie tokio dalyko neturėjo). Koks tikslas čia vežti medikamentus nelegaliai, jeigu aš galiu legaliai iš bazės pasiimt ir pristatyti.

O jeigu tu nori, kad jie veiksmo metu galėtu šaudyti, tai mano nuomonė reiktų "paramediko" idėjos, kad nuo kažkurio rango, pvz 8, galėtu žaidėjas narkų/grobimo metu pasiimti ginklą ir naudoti. Aišku, DP padarytu atskiras paramediko taisyklės, jog išlaikytume ir toliau tokį patį neutralumą. Parašiau šį komentarą vien tik todėl, nes po Tavo paskutiniu pranešimu pasimečiau, ir tada pagalvojau jog šį idėja būtu labiau aktualesnė nei Tavo įvardinta labiau atsipindėtu negu, medikamentai. Ar aš klystu? 

Nes nepamiršk ir tokio dalyko, kad kas pasirenka neutralias, galbūt jiems tiesiog nepatinka laikyti ginklą rankose, arba kaip aš su dgl nepašaudo čia. Todėl ir eina į tokias firmas, kuriose jie bus naudingi, asmeniškai aš tikrai nenorėčiau, jog man reikėtu medikuose šaudyti, todėl net jeigu ir bus paramedikas, kuris veiksmo metu galės naudoti ginklą, tokios privilegijos nesiekčiau, nes ir šaudyti ir kokybiškai pagydyti mūšio fronte esančius žaidėjus yra dvigubai sunkiau, nei tiesiog naudoti atsipūtimą ir gydyti. 🙏

  • Patinka 6

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 11 valandas(-ų), Christen_Armani rašė:

medikai visada miršta pirmi. Kodėl? Banalu - medikai bejėgiai.

Kodėl bejėgiai, va @Por_Tall gyvas pavizdys, nenušau 5 teisėsaugos nariai KODĖL? Nes turi narkus kuriuos gali pusti ir laksto aplink teisėsauga ir taip išvengia mirties, ir tiesiog portalas pabėga nuo šaudančių teisėsaugos jei jis to nori

Kodėl miršta pirmi? Klaniniu, bei teisėsaugos narių tikslas yra kuo greičiau nušauti mediką, kad nespėtu atgydyti žmogaus su kuriuos šaudos teisėsauga / klanai.

Esu prieš šita įdėja, nematau tikslo kopijuoti "RYZYNO", bet geriau kaip Minde sakė padaryti paramedikus kurie nuo tam tikro rango galėtu naudoti ginklus per veiksmus.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Soriukas, bet nesutinku. Kur matei, kad real gyvenime medikai kontrabanda užsiimtų? 

Norit veiksmo? Neutralios firmos gali irgi grobimą padaryti, karta į dieną lyg ir ar kas kiek ten laiko. Jei nepanaikino šios taisyklės tai cmon šaika kas trugdo?

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ačiū už pasiūlymą!

Idėja perkeliama į skilty "Atsisakyta"

Priežastys:

1. Medikai nėra priskiriami prie nelegalių veiklų ir kt.

2. Medikamentai, iš dalies gal ir skamba įdomiai, bet tai ne medikam skirta.

3. Medikų tikslas - Suteikti pirmąją pagalba, išrašyti sveikatos pažymas ir t.t.

 

  • Patinka 2
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...