Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Aurimas_Bosas

Idėjų pasiūlymai dėl banko išminavimo.

Rekomenduoti pranešimai

PASIULYMAIDEJOS2.png

Sveiki Las-Venturiečiai!

Dar viena apklausa, kaip esamam moderatoriui :). Ši apklausa manau bus naudingesnė, nei praeitoji, nes yra idėja perkurti banko grobimo sistema. Norėčiau Jūsų paprašyti pasiūlymų išsamių, kaip būtų galima, tai perdaryti.

 Pasiūlymuose turi būti ir lygybė bei, kad teisėsaugai būtų nauda ir klanams naudotis banko grobimo/atgrobimo sistema. Kuo detalesnis aprašymas, tuo man labiau bus lengviau, pateikti aprašyta idėja. 

Laukiu Jūsų pasiūlymų!

wdN6l5s.png

Pagarbiai "Pasiūlymai/idėjos" moderatorius - Aurimas_Bosas. 

wdN6l5s.png

  • Patinka 1
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
  1.  Padaryti, kad neitų atspėti kodo klanams, o tiesiog reiktų užminuoti ir teisėsauga gautų pranešimą, kad bandoma įsilaužti
  2. Dabar bankas gabenamas klanų transportu iki klano bazės t.y Pony. O kad banką atgrobti pakanka nušauti žmogų su seifu arba susprogdinti Pony. Tad siūlau padaryti taip, jog jei seifas yra pony mašinoje, ją susprogdinus ar nušovus klano narį su seifu rankose atsirastų seifas kaip pickup. Teisėsauga turėtų paimti seifą ir įdėti į darbinę mašiną arba šią transporto priemonę Stockade samp - Bing images (Stockade)  (tokiu atveju ją reiktų įdėti tiek PD tiek Arui) ir nugabenti atgal į banką. Banke užlipti ant pickup su seifu rankose ir jį taip gražinti į saugyklą. Tada reiktų laukti kol atsistatys durys.
  3. Norint klano vadui ar pavaduotojui užminuoti seifą, reiktų nusipirkti sprogmenų. Tai padaryti būtų galima klano bazėje ant pickup. Kaina būtų 1.000 - 2.000 eurų. Po kiekvienos mirties klano vadas ar pavaduotojas prarastų sprogmenis. Jų neturint atvažiavus plėšti banko ir  bandant minuoti saugyklą būtų pranešama ,,jūs neturite reikiamos įrangos užminuoti saugyklai"
  4. Taip pat pakoreguoti kompensacijos temą ir pridėti tokį punktą (jei vyksta banko grobimas, draudžiama išeiti į lauką) na nebent tuo metu nevyko susišaudymas ir išeita buvo apsidairyti, o ne su tikslu išlikti gyvu. Taip pat uždrausti šaudyti nuo stogo į apačią, bet nedrausti susišaudymo ant stogo.
  5. Pargabenus seifą į klano bazę jį reiktų atidaryti. Tam reiktų įdėti naują daiktą ,,laužtuvas" kurį būtų galima gauti iš kioskų arba GP. Jo į ranką paimti nebūtų galima. Taip pat el. prekių parduotuvėje būtų galima nusipirkti prietaisą su kuriuo būtų galima nulaužti seifo kodą. Tik atidarius seifą būtų gaunami pinigai. Su laužtuvu seifo atidarymas užtruktų 1 minutę. Su prietaisu 30 sekundžių. Banko laužimo metu, teisėsauga galėtų mėginti atsikovoti seifą. Sėkmingai atidarius seifą tiek klanas tiek teisėsauga gautų pranešimą jog seifas sėkmingai atidarytas ir pinigai dingo.
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Kurti naują...