Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Martynas_Deejay

Rastas naujas Ginklų prekeivių direktorius

Rekomenduoti pranešimai

GPDRK.png
(už grafikos darbą noriu padėkoti @Bruno_Linn)

Labas visiems.

Sutinku, kad rinkimai kiek užsitęsę, bet manau, kad rezultato palaukti buvo verta. Pačiam serveriui buvo atiduota duoklė ir duoti progas visiems norintiems pildyti į GP direktoriaus pareigas, padaryta viena išimtis, kuri niekada daugiau nepasikartos. Pradėsiu galbūt nuo bendros rinkimų apžvalgos: tikėjausi prasčiau. Rinkimų pradžia nuteikė labai pozityviai, buvo ką analizuoti viso to laiko metu. Mintys, tiesą sakant, veliasi: tai norisi sužaisti saugiai bei išsirinkti patyrusį bei serveryje apsipratusį kandidatą, tai norisi prisiimti atsakomybę ant savo pečių bei duoti pareigas dar karštam, gana naujam, tačiau motyvuotam žaidėjui... Vienas pastebėjimas – pildot anketas net neskaitydami taisyklių. Prašyta nekeisti šrifto, jo dydžio – daug kas to nepadarė. Paskutinis kartas, kada tokia nuolaida daroma visiems.

Pats rinkimų procesas buvo toks: anketų pildymas – aktyvumo ir veiklos projekte stebėjimas – domėjimasis kandidato praeitimi – atrenkami 2-3 kandidatai pokalbiui – pokalbis – išrenkamas direktorius.

OE6GeZe.png

Efka_Rodz:

 Nežinau, Evaldai, tikėjausi daugiau, nors ir žinau, kad tokio tipo kandidatūros nėra pačios mėgstamiausios ar maloniausios tau. Viską įrodyti nori darbais, o ne žodžiais. Esi nuoširdus vyras, sakai, kaip yra, visada teiki pasiūlymus, kaip galima tobulinti sąlygas, dirbant GP ar kitose firmose ir tavęs tikrai verta klausyti. Šiuose rinkimuose anketos nebuvo pats pagrindinis faktorius (nors ir turėjo labai daug įtakos, kuris padėjo susidaryti pirmą įspūdį apie patį žaidėją), kuris nulėmė mano direktoriaus pasirinkimą. Aktyvus – taip, beveik amžinas ginklų prekeivis – tuo net neabejoju. Pradžioj apie anketą, paskui apie ką kitą. Apie save daug nepapasakojai (padėjo tai, kad esi visiems iki kaulų smegenų žinomas čia, kiek žmonių – tiek skirtingų nuomonių), daug naujo apie GP firmą nesužinojau, ko realiai ir tikėjausi iš tavęs. Situacijose nugrybavai tiesiai į lankas, nevykdei to, ką pasakiau. Stebėjimo metu dirbai GP firmoje, kur pasilikai nuo praėjusios eros. Buvai gana aktyvus, galbūt vienas iš aktyviausių žaidėjų atrankoje. Dirbai įprastą darbą, gal stebėti buvo kiek nuobodu, nes darbo rutina nei kiek nepasikeitė. Apie praeitį, kiek jau minėjau anksčiau, dairytis nereikia, visi ją žino. Esi vien iš serverio žaidėjo pusės nepriekaištingos reputacijos, nerasi tavęs čytinant ar darant kažką labai nelegalaus. Gal ne kiek anketa, bet pačio aktyvumas bei noras tapti GP lyderiu tavo akcijas iškėlė gana aukštai.

Kodėl Evaldas turėtų tapti GP lyderiu? Nes yra aktyvus ginklų prekeivis, lojalus darbui ir beprotiškai aktyvus. Turi didelį bendruomenės palaikymą, ypatingai iš karo tipo klanų narių.
Kodėl Evaldas neturėtų tapti GP lyderiu? Yra geresnių opcijų. Nors Evaldas yra atsidavęs darbui, to neužtenka, be to, yra stipresnių kandidatų. Gaila, kad begalinis noras bei žinios apie darbą neatsispindėjo anketoje.

 

Thouxanban_Fauni:

Mykolai, antrą kartą kandidatuoji pas mane, šįkart apsivalęs, pasitaisęs savo stovėseną, išmokęs savo klaidas ir pateikęs labai rimtą kandidatūrą. Kaip jau minėjau beaprašinėdamas Evaldą, anketa čia nebuvo pats pagrindinis veiksnys, turėjęs įtakos direktoriaus pasirinkimui. Žiūrim, ką pateikei anketoje. Turiniu ji buvo masyvi. Susipažinęs su tavimi ir išsiaiškinęs tavo situaciją šiais mokslo metais (nors minėjai, kad dirbi, tačiau patikinai, kad tai neturėtų būti problema ir aktyvumas neturėtų kentėti nuo to), keliaujam prie man svarbesnių punktų. Patiko daug dalykų. Pradėkim nuo siuntos, kur tikrai protingai išmąstyta blokada iš ginklų furgonų, kad nebūtumėte apšaudyti policijos pareigūnų. Darbuotojai iš nuobodulio pas tave nemirs, pagaliau GP pamatys treniruotes, tavo idėja su „20 kulkų per dėžę“ irgi visai nieko, būtų įdomu ją pamatyti. Situacijose atsakei taikliai, kaip ko gero būčiau aš atsakęs pats. Stebėjimo metu aktyvumas kiek nuvylė: 60 minučių norma buvo prakirsta, tačiau ne taip žymiai, kaip aš pats norėčiau. Laiką leidai Forreli klane bei ginklų prekeiviuose. Nemačiau nei karto tavęs vežant ginklus ar padedant krauti, kai iš pradžių galvojau, kad tai buvo mano prasto šių rinkimų metu bėda, tačiau pamačius savo /dstatistika, teko nusivilti. Prisijungdavai ant pačio veiksmo, kurio pastaruoju metu serveryje tikrai yra pakankamai, kad sudomintų tave jungtis. Tas kiek ir nuvylė. Tikėjausi daugiau, bet vis tiek - pateikei stiprią kandidatūrą, kurią nori nenori, svarstyti privalau.

Kodėl Mykolas turėtų tapti GP lyderiu? Nes jis kryptingai ir užtikrintai siekia direktoriaus pareigų veiksmo firmose, po truputį yra apsivalęs savo praeities šleifą. Gerą anketą pateikęs žaidėjas pasiūlė idėjų, kurios tik skatintų gerą firmos našumą, o veiklą pats kandidatas garantuoja pastoviu darbuotojų užėmimu.
Kodėl Mykolas neturėtų tapti GP lyderiu? Aktyvumas galėtų būti daug geresnis. Dabartinėje serverio padėtyje galima ir geriau, tačiau jis yra patenkinamas. Taip pat praeitis kelia kiek klaustukų, nors ir komandoje yra buvę asmenybių su dar labiau plaukus rautis verčiančia praeitimi.

 

Sesv_Fleak:

Pirmas ir paskutinis kartas, kada kitos firmos pavaduotojui, ypač – teisėsaugos srities – leidžiu kandidatuoti į direktoriaus pareigas. Aivarai, geras vaikinas esi, su tavimi viskas yra gerai, bendraujantis, iniciatyvus bei produktyvumo siekiantis žmogus. Anketa trumpa, tačiau turinio užteko, kad būtų įdomu skaityti. Taktikas esi neblogas, su tokia taktika, kokią tu sugalvojai (galimai paaukoti vieną furgoną dėl dviejų parsivežtų – vis geriau negu nieko), manau, būtų veiksminga, nes, visgi, vis geriau, nei grįžti į bazę nieko nepešus, įdomiai pateikei ir antrąjį savo siuntos variantą. Darbuotojų pritraukime bei užimtume nieko naujo nepasiūlei, kas buvo tikrai liūdna, nes buvau girdėjęs, kad esi idėjų pilnas žmogus, kuris mėgsta jas galvoti bei įgyvendinti. Banalios frazės, kurias šneka kiekvienas – prie tokios išvados priėjau, beskaitant tavo anketą. Kartais beskaitant ją jutau, kad pats nelabai pasitiki savo šansais, kadangi daugiau kalbi tariamąja nuosaka – būčiau, daryčiau, vietoj būsiu, darysiu ir t.t.. Kalbi apie nematytas sistemas, bet jų nepaminėjai, kas būtų nemenkas pranašumas – gaila, kad to neteko perskaityti, palikai susidomėjusį, bet teko nenusivilti. Kas patiko – paskutinis anketos klausimas, kur pasakei taip, kaip aš norėjau – su aktyvia valdžia ir geru kolektyvu ginklų prekeiviai gali išlįsti iš karo tipo klanų šleifo. Tai pridėjo didelį pliusą tavo anketai. Situacijose – buvai sąlyginai taiklus, antroje situacijoje pamiršai taisyklę, kad grobėjų negali būti du kartus daugiau, nei teisėsaugos, tačiau su kita taisykle, kurią norėjau matyti, išsivartei protingai. Tave stebėti buvo gana lengva – esi spec. pajėgų pavaduotojas, kur tikrai geriau gali atlikti savo pareigas, tačiau dabar ne apie tai. Jo metu nebuvai pats aktyviausias, tačiau buvai veiklus, matydavai arba narkotikų zonoje, arba šratasvaidyje. Esi wild-card šioje atrankoje - kandidatas, kuris ilgai privertė laužyti galvą, kas bus toliau.

Kodėl Aivaras turėtų tapti GP lyderiu? Tai – patyręs ir laiko patikrintas variantas su teisingu požiūriu į darbą. Jei motyvuotas, manau, tai yra geras pasirinkimas, kuriam nebus gėda atiduoti GP vadeles. Patiko požiūris į GP firmą kaip į atskirą vienetą, o ne klanų marionetę. Turint tokią patirtį, manau, Aivaras galėtų tai padaryti.
Kodėl Aivaras neturėtų tapti GP lyderiu? Spec. pajėgų pavaduotojo pareigose neatrodo ypatingai gerai, taip pat anketa buvo kiek stipresnė už vidutinę. Beskaitant anketą trūksta pasitikėjimo savimi.

 

Kenny_Silver:

Nežinau, Gyti, nesitikėjau tavęs matyti čia, kai neseniai tavo afišuojama svajonė buvo Taksi direktoriaus pareigos. Aišku, ten kitas atvejis, kadangi Red_Sky tą kėdutę šildo jau ilgą laiką ir neatrodo, kad pasiruošęs sustoti, bet dabar ne apie barankos sukiotojus, dabar apie ginklų prekeivius. Pažįstu tave ilgai. Turėję visko: ir pykčių, ir štilių draugystėje. Analizuoti tavo anketą buvo, sakykim, įdomi patirtis. Pradėjus skaityti anketą pliusai iš karto rodėsi mano akyse: ginklų sandėlį esi pasiryžęs skirstyti po lygiai visoms pusėms, kad ir kokie santykiai tarp klanų šiuo metu yra pašliję. Taktiką, kaip supratau, galime mesti pro langą, yra trys, tavo manymu, svarbiausi punktai ir, jei viskas eina pagal planą, ginklų siunta bus įvykdyta. Paskutiniame klausime apie ginklų prekeivių padėtį karo tipo klanų atžvilgį atsakei, kaip pačio asmenybę ir įsivaizduoju – į dialogą orientuota firmos poziciją tu proteguoji. Manai, kad ginklų prekeiviai turi būti lyderiaujanti nusikalstama sritis, bet be klanų pagalbos tai nebūtų įmanoma – nebuvo galima geriau atsakyti į šį klausimą. Anketoje mačiau labiau „darysiu, stengsiuosi“, priešingai nei kandidatas virš tavęs. Situacijose užkliuvai ties vienu klausimu, tačiau atsakei ganėtinai taikliai ir pagal reikalavimus. Keli minusiukai – pildei tik įtikintas pašalinių bei esi labai neutrali asmenybė, kai čia reikės luptis ir kautis tiek su teisėsauga, tiek su karo tipo klanais, kur tikrai gausi spaudimo. Kurioj situacijoj užkliuvai? Antroje. Pamiršai, kad, norint grobti teisėsaugą, turi būti bent 8 prisijungę teisėsaugininkai (kartu su valdžios atstovu). Žiūrim į stebėjimą – jo metu buvai Forreli klano narys bei dirbai paprastą ginklų prekeivių darbą: buvai užsilikęs nuo praeito direktoriaus. Ginklus vežiojai minimaliai, nors ir nekart matydavosi inciatyva, veiksme buvai gana aktyvus, tiek pats prašeisi kolegų pagalbos. Užblokavimo, kokį buvai gavęs, asmeniškai neradau, reputaciją po policijos direktoriaus pareigose nesėkmingo pasirodymo pakeitė puikus darbas medikuose. Manau, stiprus kandidatas, kuris net ir nusikalstamumą mėgstantiems žaidėjams pridarė rimtų rūpesčių.

Kodėl Gytis turėtų tapti GP lyderiu? Vadovavime patyrusi asmenybė, kuri puikiai supranta firmos veikimo principą. Gytis nori, kad ginklų prekeiviai būtų strateginis karo tipo klanų punktas, norint sėkmingai jiems plėtoti savo veiklą. Stipri anketa, jautėsi, kad sėklos GP bazėje buvo pasėtos jau prieš kandidatūrą: dirba firmoje bei yra vieno iš trijų karo tipo klanų narys.
Kodėl Gytis neturėtų tapti GP lyderiu? Labai neutralus žmogus, kas šioje atrankoje gali būti kaip minusas. Kaip pats kandidatas minėjo, mokslo metų pradžia nebuvo pati geriausia, tad yra šiokia tokia rizika, kad aukos mažiau svarbų dalyką, norint pasiruošti VBE, ypač šiuo periodu, kuomet egzaminams gerai pasiruošti reikia dirvą iš anksto. Veiklumas stebėjimo metu kiek nuvylė.

Matteo_Floretti:

Adai, pamačius tavo vardą gerų prisiminimų nekyla. Į akis labai krenta tas bereikšmis įtarimo dėjimas bei juoktis priverčiantys atsakymai į papeikimus tada, tačiau, manau, galime pamiršti tą atvejį ir judėti toliau. Kaip ir pats anketoje minėjai, teisėsauga nėra tau ir esi linkęs į nusikalstamumą šiame projekte. Bendrauti neteko, būtų pačiam įdomu pasišnekėti ir susižinoti daugiau apie tave. Kas patiko? Gana tvirta tavo nuomonė apie kai kuriuos klausimus. Kiek iš anketos supratau, anketa į direktorių tavo draugų tarpe buvo aptarta, kadangi labai dažnai mini, kad sėkmės atveju į ginklų prekeivius ateitų daug tavo pažįstamų. Tvirta pozicija, kurios ir norėjau, pasireiškė ir paskutiniame klausime, kuriame minėjai, kad ginklų prekeiviai turi būti atskira puzlės dalis nusikalstamų grupių dėlionėje. Situacijose, kaip ir tendencija rodo šioje atrankoje, antras klausimas ne pilnai buvo atsakytas, trečiame situaciniame klausime kiek pasimesta – Evis_Jojo yra mechanikų pavaduotojas, kuris turėjo būti tik su savo darbine apranga, taip pat reikėjo įtarti, jog vienas iš tavo darbuotojų galėjo /pzu daryti teisėsaugininką, kas prieštarauja administratorių taisyklėmis. Gerai, kad nesirengi taip lengvai pasiduoti ir kovoti iki paskutinės akimirkos. Kas krito į akį – taktikų trūkumas. Abstrakčiai minėjai, kad maršrutai nesėkmės atveju bus keičiami, tuo atveju nepatiko. Dažnai kartojaisi, bet, galbūt, pats klausimai tai vertė padaryti. Stebėti pavyko, aktyvumas viršija bent 70min ribą, kas yra sąlyginai padoru, tačiau galima viską padaryti geriau. Dalyvauji vėl iš naujo atsikūrusio Bay Area Thugz klano veikloje, kuriame esi vienas iš vedančiųjų. Pirtelę kartu su savo klanu užkūrei priešams. Nežinau, koks esi kaip lyderis, tad tas kažkiek tai ir intriguoja mane pasidomėti labiau.

Kodėl Adas turėtų tapti GP lyderiu? Didžiąją savo žaidimo serveryje dalį jis būtent praleido nusikalstamose grupuotėse, dažniausiai – karo tipo klanuose. Adas turi tvirtą nuomonę bei aplink save turi sau patikimą draugų ratą, kurį kartu perkels į savo firmą.
Kodėl Adas neturėtų tapti GP lyderiu? Prisiminimai nekelia teigiamo įspūdžio. Adas negarantuoja gero aktyvumo, o 60 minučių praleisti neužtenka, juolab, kai anketa yra vidutiniška.

Elset_Colby:

Neslėpsiu, Tadai, tavo anketos visiškai nesitikėjau ir, atidaręs ją pats, tikrai nustebau iš to, ką pamačiau. Vienintelis, kuris laikėsi anketos taisyklių, kas tau jau iš karto pliusą prideda, ir dar labai riebų. Pirmame klausime, kodėl nori tapti GP direktoriumi, per daug išsiplėtei su kai kuriais bereikalingais sakiniais, visą tą nereikalingą turinį ištrynus būčiau gavęs tikrai solidų bei pilną atsakymą. Pateikei tris pasiūlymus, kaip pravežti GP siuntą, patiko labiausiai paskutinis variantas, turbūt praktiškiausias bei mažiausiai resursų reikalaujantis būdas. Labai įdomiai nuskambėjo atsakymas apie GP priklausomybę nuo karo tipo klanų, panašios sistemos įvedimą bandžiau matyti pas buvusį direktorių (reikia Deaglo - vežkitės arba padėkit prasivežt). Atsakymai taip pat privertė gal net šiokią tokią emociją bei tavo pačio norą tapti GP direktoriumi jausti - pats svarstai, ką daryti, kiekvienas sakinys, prasidedantis su "Aš manau..." tikrai pridėjo nemažai jausmo tavo anketoje. Beskaitydamas pirmą dalį norėjau kažkiek labiau, nes buvau labai patenkintas tuo, ką mačiau anketos metu. Situacijose, kaip ir visi, antroje kiek slystelėjai, pamiršdamas apie prisijungusius teisėsaugininkus ir jų kiekį, pats koncentruodamasis labiau į dvigubą skaičių. Stebėti gal daug ir neteko, kadangi mano pačio aktyvumas kiek dingo pačio jo metu, tad teko apsiriboti žiniomis, kad taip pat esi ginklų prekeivis bei Forreli klano narys. Koją tau kišo aktyvumas, tačiau, kiek vėliau teko suprasti, visas laikas, nepraleistas žaidime, buvo praleistas bepildant anketą. Esi užkietėjęs klaniškis, kurį teisėsaugos srityje pamatysi tik tau artimam žmogui pasiėmus direktoriaus pareigas. Netikėta bei maloniai nustebinusi kandidatūra, kuri nuteikė optimistiškai.

Kodėl Tadas turėtų tapti GP lyderiu? Tai būtų netikėtas sprendimas. Tadas yra užkietėjęs klaniškis, kurio teisėsaugoje dažnai nepamatysi. Žaidėjas yra patyręs ginklų prekeivių firmoje, joje matęs tiek šilto, tiek šalto bei pats tiki savimi, kad gali pakeisti firmos įvaizdį į gerąją pusę. Anketa petis petin eina su geriausiomis šioje atrankoje, matosi, jog Tadas turi daug motyvacijos vadovauti. Naujokas pareigose. Įdomi vizija.
Kodėl Tadas neturėtų tapti GP lyderiu? Aktyviai serveryje po trumpo palikimo pradėjai žaisti prieš gerą mėnesį, tačiau nematau dabar tame problemos. Iš aktyvumo pusės tikėjausi daugiau. Nežinia, kiek tavo asmenybė gali pritraukti žmonių į firmą, tačiau gal tai tik pasvarstymas, jei konkretus faktas.

 OE6GeZe.png

Sprendimas dėl pokalbio:

Norėčiau padėkoti visiems už kandidatūrą. Siekiau šiais rinkimais pakeisti požiūrį į GP firmą ir galbūt paversti kaip nusikalstamų firmų Ameriką – stipri, tačiau be kitų pagalbos būtų „baranka“, tad, manau, kad tas pavyko. Atranka buvo stipri ir buvo kaip palaužyti galvą, kad išsirinkti žmones trumpam pokalbiui, ne tiek, kad pažinti žmogų labiau, o dar nuodugniau išsiaiškinti apie pagrindinius tikslus su ginklų prekeiviais. Raginu visų nenusiminti ir siekti savo toliau, gal ne GP, bet kitur. Esat tikrai šaunūs žaidėjai. Pradėsiu nuo Matteo_Floretti, kuris galbūt buvo silpniausias atrankos dalyvis. Anketą įvertinau kaip antrą nuo galo, stebėjimo metu buvai gana vidutiniškas. Su tokia anketa dar neįsivaizduoju tavęs direktoriaus pareigose, kur reikalinga tvarka, o tu, atrodo, esi toks lengvas chaoso mėgėjas, tad manau, kad klanai – puiki terpė tau. Atrodai ten kaip žuvis vandenyje, tad jei tikrai nori tapti GP direktoriumi – įsidarbink į firmą, dirbk, įrodyk savo vertę, imkis iniciatyvos ir galbūt tavo proga ateis. Evaldą su Sesv‘u priskirčiau tai pačiai kategorijai – jus tiesiog surijo konkurencija. Manau, kad tarp tų, kurie kandidatavo, nebūtumėt pražuvę. Evaldo anketa silpna, tačiau žaidime veikla kompensavo visus trūkumus joje, o Sesvas tiesiog buvo labai stiprus vidutiniokas paėmus bendrai. Abiem ačiū už bandymus, tačiau dar ne dabar. Lieka trys žaidėjai: Thouxanban_Fauni; Kenny_Silver; Elset_Colby.

Siekiau pokalbius paversti trumpus, apie 10-15 minučių, kad susipažinti su kandidatais dar labiau, pasidomėti apie jų GP viziją, tad čia aprašymą stengsiuosi palaikyti trumpą.

Kenny_Silver buvo pirmasis su visai nebloga, nuteikiančia pozityviai pradžia. Įdomiai žiūri į patį darbą, kaip galbūt šiokį tokį šansą pabūti versliam, kas tikrai pridėjo pliusą pačiame pokalbyje. Laikeisi tokios retorikos, kad GP turi būti atskiras vienetas, bet be klanų pagalbos ir sutarimo su abiem firma būtų visai kitokia. Maždaug numatyta firmos vizija, kuri kardinaliai skirtųsi nuo jo pirmtakų, kas intriguoja. Pora minusų – esi neutralus žmogus ir tas labai matosi. Kalbėjai apie siekį tapti Taksi direktoriumi, tačiau dabar sieki GP valdžios, taip pat išgirdau žodį nostalgija. Trūksta tokio kaip tvirtumo tavo pačio sprendimuose. Nesinori gadinti tau ateities su mokslais, kadangi priežiūra firmai praris nemažai vertingo laiko, kurį galėtum įdėti besimokant. Šiuose rinkimuose turi daugiausiai patirties iš kandidatų, tad tą gali pasiūlyti, taip pat nuveikei daugiausiai stebėjimo metu, nors ties tuo slydote kiekvienas.

Po gero pusvalandžio jį pakeitė Elset_Colby, kur pokalbis buvo labai tiesmukas. Tiesą sakant, įtikinai su savo firmos vizija. Prasklaidei visas abejones, kaip tau pavyks surinkti žmonių į firmą. Patiko tas variantas, kad, nors ir esi „princas“, apgalvojai apie būsimus veiksmus su priešinga barikadų puse, esi pasirengęs bendradarbiauti su jais ir gal skirti pavaduotoją iš ten, kad padėtų tau tartis su jais. Didelis pliusas buvo ir tai, kad buvai pasirengęs pažerti veiksmo pačiai teisėsaugai. Manau, jei gausi direktoriaus pareigas, susidursi su tokia realybe, kad pirma savaitė tau bus labai sunki. Tavo planas – pakelti algas pačioje pradžioje, kai seifas yra tuštutėlis – gali griūti kaip kažkada sugriuvo Maxima Rygoje, tačiau, jeigu esi pasiruošęs disponuoti didelėmis sumomis, tali pavykti. Du minusai – gavau informacijos, kad ne taip ir seniai dalyvavai kito projekto veikloje (kas nėra gerai, standartus reikia palaikyti) bei tai, kad į Las-Venturas grįžai ne taip ir per seniausiai. Buvai aktyviausias bei GP labiausiai patyręs kandidatas rinkimuose, tad turi visus šansus atsisėsti ant krėslo.

Paskutinį išklausiau Thouxanban_Fauni, su kuriuo nuo pat pradžių pradėjom nuo karštų klausimų – jo praeities projekte, kas buvo su Ingrida_Kursioke ir kiti galbūt man įdomūs klausimai. Atėjai ramiai nusiteikęs ir keliomis minutėmis anksčiau, kas man davė gerą signalą, kad esi motyvuotas bei gerai pasiruošęs. Tikrai buvo geras pokalbis. Buvo smagu pasišnekėti ir tikrai per ribotą laiką aptarėme daug. Lygiai kaip ir visi kiti kandidatai pabrėžei, jog GP turi būti stiprūs, tačiau be klanų pagalbos ta misija būtų žiauriai sunki. Pagrindinis prioritetas tavo pokalbio metu buvo darbuotojų išlaikymas firmoje, kurio metu pasiūlei idėją, kuri padės darbuotojams priprasti darbe bei linksmai praleisti laiką jame. Įdomiai, bet manau, kad galiu pasitikėti tavimi. Pateikei stiprią kandidatūrą rinkimuose. Nors ir nebuvai pats aktyviausias, tačiau tavo anketa bei žmonių, kurių teko klausti apie tave, nuomonės buvo pranašesnės nei apie kitus. Puiki kandidatūra, tad visi šansai tavo.

OE6GeZe.png

Trumpa išvada:

Visi kandidatai turi ydų ir šių kandidatų trūkumai buvo aiškūs: aktyvumas ir veiklumo trūkumas. Apskritai, jei kandidatuoji į direktorių, kaip galima nieko neveikt, nevežiot ginklų siuntų ir prisijungt tik prie narkotinių medžiagų? Nesuprasiu to, ypač, kai žinai, kad užpildei gerą anketą ir turi visus šansus tapti nauja GP galva. Pokalbis, aš tikėjausi, kad atvers visas kortas, tačiau to nei kiek nepadarė, o dar labiau sukomplikavo mano sprendimo priėmimą. 7 kriterijai, pranašiausias juose taps naujuoju direktoriumi. Neslėpsiu, visi kandidatai buvo geri. Sprendimą priėminėjau iki pat paskutinės akimirkos, keičiau savo galvoje nuosprendį keliasdešimt kartų, tačiau visi turim sutikti – laimėtojas turi būti tik vienas. Visi esat verti kažkokios pozicijos ir tikrai, jeigu galėčiau skirti visus, tą mielai ir padaryčiau. Gaila, kad turime dešimtoką ir abiturientą tarp kandidatų, kurie tikrai yra perspektyvūs, juolab, kad nesinori jiems gadinti būtent šio periodo, kai tiek PUPPui, tiek egzaminams dirva yra kasama būtent dabar. Yra kaip yra. Tačiau, rezultatas toks:

sB1Pk.png

Tad, nieko nelaukęs sveikinu naująjį Ginklų prekeivių direktorių – Thouxanban_Fauni. Tikiuosi nemažai, kadangi esi išsikėlęs tikslų, turiu idėjų, kurios paįvairins įprastą rutiną. Viliuosi, kad tavo pagrindinis tikslas – užtikrinti lygų ginklų dalijimą klanams – bus įgyvendintas. Linkiu kantrybės ir sėkmės darbuose!

-m.d.

  • Patinka 22
  • Haha 4
  • Oho! 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Maladiec taip ir toliau 

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujajam GP direktoriui !

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Fauni, nu ka laikyk tvirta kaip sakant susitiksim narkuose bei per šturmus :D

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, sėkmės pareigose. 

Dar viena išsami Martyno analizė :) 

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu staryj! Sėkmės tau užvaldant Ginklų prekeivius.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 19 minutes(-čių), Danny_Williams rašė:

istemps gal 13 val swkn

reikia bent šį vakarą išlaikyt, tada bus matyt

dėkui visiems už sveikinimus:)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai. Praneskit kada vezat palengvinsit darba teisesaugai. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...