Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Minde_Bosch

Atsiliepimas apie projektą Minde_Bosch

Rekomenduoti pranešimai

Minde_Bosch

Pristatymas

Sveiki, esu Minde_Mosch(Mindaugėlis), esu naujokas šiame serveryje, kas nežinot aišku :D Gyvenime užsiiminėju įvairias dalykais, dirbu, studijuoju, mokausi. Laisvalaikiais žaidžių įvairius žaidimus. Todėl nuspredžiau išmėginti SA-MP žaidimą, ir tai man labai patiko. Serverį suradau internete per TOP serveriai. 

Atsiliepimas ir pirmi įspūdžiai serveryje! 

Taigi užsiregistravęs į serverį Las-venturas.lt bijojau, jog mane gali priimti šaltai kaip naujoką, t.y šaudyti ir t.t ar kažkaip pakenkti, bet klydau. Serverio žaidėjai tikrai draugiškį ir kaikurie padeda net iki dabar. Taigi, žaisdamas susipažinau su gatvėmis, komandomis ir taisyklėmis. Dabar dirbu kolkas mechanikų ir tai man labai patinką, tikrai šaunus darbas, labai ramus ir gan įdomus. Pirmomis dienomis kaip pradėjau žaisti, biškelį nesisekė, bet nevalia nusimint, jog tam yra adminsitratoriai kurie padeda. Jie supranta, kad naujoku būtį nelengvą. Labiausiai man padėjo tai serverio prižiūretojas @Swed_Makar, visada pagetindavo kur reikia, kaip tik paprašydavau pagalbos per komandą /adminams jis visada padėdavo, manau nėra atsakęs NE naujokams. Taigi pradėjau žaisti ir man labai patiko. Tikrai geras serveris, gan įdomu, labai daug veiksmo. Na tikiuosi sutarsime. Bandysiu siekti kažkokių tai tikslų šiame projekte, gal pasiseks, gal pamėgsite mane, nu žodžių. Labai jaudinuosi rašyti atsiliepimą, tai jei kas blogai, labai nesmerkite.. :D Todėl, iki greito ir sekmės žaidime visiems ❤️ 

  • Patinka 4
  • Naudinga! 1
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas Minde, malonu su tavimi susipažinti ir malonu girdėti, kad projektas tau patiko, truputi galėjai labiau išsiplėsti, galėjai aprašyti kurios serverio sistemos tau patiko, bet atsiliepimas malonus, linkiu visokeriopos sekmės projekte!
★★★ - 70 tūkstančių  NAUJOKUI (pinigai pervesti į banko sąskaita)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...