Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ereshkigal_Edelweiss

Išrinktas ligoninės direktorius

Rekomenduoti pranešimai

Big Pharma Health GIF by xponentialdesign

IŠRINKTAS LIGONINĖS DIREKTORIUS

Šiuose rinkimuose kandidatavo net 6 asmenys, kas medikų darbe yra tikrai daug. Vertinami buvo pagal anketą, aktyvumą, pasirodymą per pokalbius Discord. Teko tikrai ilgai sukti galvą, kurį išrinkti, kadangi keli kandidatai pasirodė gana stipriai. Tikiuosi sekantį kartą pasirodysite geriau ir pagaliau ateisite į valdžią, o naujajam direktoriui linkiu sėkmės.

52E8AyG.png

Tomas_Wtf: parašiau tau į Discord, atsakei tik per dvi dienas ir tik po to, kai papildomai į forumą parašiau žinutę dėl to, tad nepavyko net apklausti tavęs. Taip pat pamačiau, jog išėjai iš medikų darbo, vadinasi, neįvykdei reikalavimų. Kalbant apie anketą, buvo vietų, kuriose nusišnekėjai ir na, neskaičiau jos taip įdėmiai, kadangi tavo kandidatūra yra atmetama dėl prieš tai paminėtų priežasčių. Jei jau sieki direktoriaus posto, tai būk malonus ir atsakyk į žinutes, kai jas gauni.

Project_Ekko: ir anketoje, ir Discord'e labai daug šnekėjai, tarpais net nebesusigaudydavau apie ką, tačiau atsakydavai į užduodamus klausimus gana gerai. Paminėjai, jog nereiktų pavaduotojo, nes ir vienas susitvarkytum, kas yra labai didelis pliusas. Taip pat esi labai aktyvus jau kelias savaites, dirbi mediku irgi ilgai, tad darbo taisykles puikiai išmanai. Deja, bet anketoje nieko nepaminėjai apie tai, kokia būtų rangų/algos sistema - trūksta konkretumo. Ir nuolat kartojai, jog medikams nereikia veiklų, o tik apmokymų. Liūdniausia, jog iškart pradėtum ruošti žmogų, kuris perimtų tavo kėdę, tad kyla klausimas kam tau firmą atgaivinti ir perduoti kitam?

Bank_Note: esi priešingybė Ekko, visąlaik atsakydavai tik tiek, kiek būtina ir nė žodžiu daugiau. Medikas esi jau ilgą laiką, tačiau kalbant atrodė, jog į pareigas žiūri atmestinai, kadangi nebuvai net persiskaitęs forume esančių direktoriui skirtų taisyklių, sakei vėliau tą padarysi. Bet pasiūlei naują idėją - event'ukus Discord kanale su bot'u, kuris vis skirtų tam tikras užduotis. Gaila, jog nieko nepasakei apie naują rangų/algų sistemą. Taip pat kalbant paaiškėjo, jog veiksmai yra paskutinėje vietoje, tačiau gal juokavai? Jei taip, tada turėk omeny, jog reikia rimtai šnekėti.

Antanas_Banditas: matau jau ne pirmą kartą mėgini pildyti į direktoriaus pareigas, tačiau neatrodo, jog pasimokei. Per apklausą paaiškėjo, jog esi neskaitęs forumo ir ne kartą suklydai atsakydamas. Apskritai buvo labai sunku bendrauti su tavimi, kadangi ištardavai vos kelis žodžius, taip pat net neatsakei į visus klausimus, kuriuos uždaviau. Kalbant apie anketą, trūko idėjų, kadangi viską bendrai susakei ir nebuvo aišku, ką naujo galėtum padaryti atėjęs į valdžią, nes tik pasakei, jog padarysi algų sistemą įdomesne bei pakeisi rangų sistemą. Konkrečiai nieko. Taip pat dalinai suklydai su antra situacija, kadangi iš pradžių gerai rašei, o po to nusišnekėjai ir sakinio galo visiškai nebesupratau.

Visma_Wtf: tikrai nesitikėjau tavo kandidatūros, kadangi esi užkietėjęs klaninis ir tiesiog keista matyti tave bandant tapti neutralios firmos direktoriumi. Tačiau manau, jog taip net pritrauktum daugiau žmonių į kolektyvą, kadangi turi daug pažįstamų, kurie galbūt ateitų į darbą dėl to. Kalbant apie anketą, taip pat trūko konkretumo apie rangų/algų sistemą, neužtenka pasakyti, jog padarytum įdomią, taip pat suklydai su antra situacija, tačiau šnekant Discord pasitaisei ir geriau atsakei. Dar kažkodėl vardijant penkias charakterio savybes tau gavosi septynios. Gaila, jog forumo neskaitei ir nesugebėjai teisingai atsakyti, be to, tarpais buvai pasimetęs, turbūt per daug jaudinaisi ir todėl atsakant į vieną klausimą pradėjai kalbėti apie visiškai kitą dalyką. Tačiau įdomu, jog pirmąją savo veiklą įsivaizduoji kaip dvigubą, t.y. kartu su kitu darbu vedamą.

Jeo_Vega: taip pat nesitikėjau kandidatūros, kadangi tave matydavau vien veiksmo firmose. Paskutinį kartą būnant valdžioje sugebėjai patekti net į juodąjį sąrašą ir būti ban'e nuo direktoriavimo bent pusę metų. Kalbant apie anketą, tai ji turbūt buvo pati ilgiausia iš visų, tačiau radau visus pilnai atsakytus klausimus bei ne vieną naują idėją, kurias tikrai būtų įdomu išvysti realizavus. Taip pat charakterio savybėse paminėjai ir vieną neigiamą, reiškia supranti savo minusą, kuris tau gali pakenti būnant valdžioje (greitas susierzinimas). Apklausos metu minėjai, jog reiktų pavaduotojo, tačiau jį rinktum iš nusipelniusių darbuotojų, be to, paminėjai, jog neutraliame darbe yra tik dvi atrankos. Tikiuosi visą informaciją persižiūrėsi atidžiau ir linkiu atgaivinti firmą su ta savo didele motyvacija.

*Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos vienam iš viršuje esančių kandidatų.

  • Patinka 11
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

SVEIKINIMAI NAUJAJAM DIREKTORIUI! ❤️ SĖKMĖS DARBUOSE

GRAŽI ANALIZĖ

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį Medikų direktorių. Smagaus direktoriavimo! 🙃

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

@Jeo_Vega Sveikinimai tapus direktoriumi! Sėkmės darbuose!

 

 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Palinkėsiu neprisidirbti ir kuo didžiausios sėkmės pareigose!

  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu tapus naujuoju mediku direktoriumi sėkmės darbuose.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tarkim. 🤣

  • Haha 2
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujam direktoriui 💐

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...