Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Fabien_Haykov

all about me

Rekomenduoti pranešimai

Spoiler

 

Danse larrieu daniel danieloliva oliva daniel GIF - Find on GIFER

all about me

yDV3RrE.png

1.1. me

Daugelis manau mane esate matę, ar pažįstate. SAMP žaidimą jau žaidžiu beveik du metus, per šiuos dvejus metus sugebėjau pasižymėti dvejuose populiariuose SAMP projektuose, kaip oficialus grafikos dizaineris. Kas manęs nepažįsta, tai esu Fabien Haykov, Eimantas, esu šešiolikmetis. Laisvalaikio laiką leidžiu su draugais, kartais sporto salėje, žaisdamas kompiuterinius žaidimus ar žiūrėdamas įvairius filmus / serialus. Žaidime ir realybėje esu visai kitoks asmuo, esu užsiskleidęs, nemėgstu naujų pažinčių. Esu žmogus, kuriam reikia daug laiko prisitaikyti prie naujos aplinkos. Nemėgstu arogantiškų žmonių. Esu savarankiškas, emocionalus, korektiškas, smulkmeniškas žmogus.

yDV3RrE.png

2.1. graphic

Dauguma esate matę mano darbų, tiek SAMP žaidimui tiek įvairiems tinklapiams. Grafika susidomėjau žaisdamas praeitame projekte, kai tuometinis grafikos dizaineris pasidalino darbų parašais. Peržiūrėjęs jo darbą, parašiau darbų autoriui - kokią programa naudojo, atliekant darbų parašus. Po kelių valandų gavau atsakymą - photoshop adobe, prie atsakymo, atsiuntė nuorodą iš kur ją galėčiau atsisiųsti. Parsisiuntęs šią programą, peržiūrėjęs keletą pamokų YouTube platformoje, atlikau SAMP projektui darbus, bei patalpinau juos į forumą. Sulaukiau gan neblogų komentarų apie darbą, kas motyvavo judėti į priekį su grafika.

yDV3RrE.png

2.2. web design

WEB dizainu pradėjau domėtis šiek tiek vėliau, kai SAMP žaidimo tinklapyje pasidalino savo naujai kurtu tinklapio dizainu. Darbo autoriui parašiau asmeninę žinutę - "Kokią programą naudoji atlikti tinklapio dizainą ?" Po kelių valandų gavau atsakymą - "adobe XD ir figma". Parsisiunčiau adobe XD programą, peržiūrėjau YouTube platformoje keletą pamokų ir nuėjau į behance.net ir dribbble.com svetaines peržiūrėti daugiau tokio tipo darbų. Pasisėmau įdėjų iš kitų darbų ir sukūriau savo pirmąjį prisijungimo ir registracijos puslapį - darbas.

yDV3RrE.png

3.1. first love

Susipažinome, kai buvau penkiolikos metų, mokykloje. Pradžioje sutardavome gan neblogai, būdavo įvairių tiek gerų ir tiek tamsių dienų. Su laiku ji ėmė man patikti, pradėjau jausti jai simpatiją. Bendraudavome beveik kiekvieną dieną, ir... Pakviečiau į pirmąjį pasimatymą, visiškai nesitikėjau tokių žodžių išgirsti iš jos - "Ne, iš vis su tavimi nenoriu turėti nieko bendro, bendravau su tavimi tik iš gailesčio". Po šių žodžių, nustojau bendrauti su ja, atvirai pasakius iš tiesų buvo tiek liūdna, tiek gaila. Šiai dienai, matau ją beveik kiekvieną dieną, bet nebendraujam.

yDV3RrE.png

4.1. 2k22

Naujųjų metų išvakarėse, prisiminiau buvusių metų - 2021 visus įvykius, kurie atsitiko su manimi, viską apsvarščius, išsikėliau naujiems metams kelis tikslus, kurių iki šiol laikausi. 1. Sportuoti - realiai pradėjau sportuoti nuo pat mažens, bet su didelėm pertraukom, vis pritrūkdavo tiek valios, tiek motyvacijos judėti į priekį. 2. Mokslai - žiūrint pagal pirmąjį trimestrą, iš 22 bendraklasių, pagal bendrą vidurkį buvau 11, bendras vidurkis buvo 6 su trupučiu. Tai išsikėliau tikslą, jog pagerinsiu savo pažymius. 3. WEB dizainas - noriu vis tobulėti šioje srityje, kadangi ateitį noriu sieti su šia sritimi ir galbūt tai bus mano pagrindinis pragyvenimo šaltinis.

"You don't have to be an angel to become a saint."

#fabienHaykov
Ačiū, kas skaitėt ❤️

  • Patinka 13
  • Oho! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

*idėjų. Ačiū už pasidalijimą. Manau, kad turi potencialo ;) 

  • Ačiū! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

*Keberiokšt* zinok kartais pagalvoju, gal ir gerai tau buvo ten sansa suteikt. Is mano perspektyvos tikrai esi potenciali asmenybe, tik kartais problemu megsti paieskot, sekmes ateityje, bei aciu ♥ 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu sekmes ateityje o del mergu nesijaudink bus ten ju sporto sale prioritetas nereik simpint let’s go brahhhRip GIF 

  • Patinka 2
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ačiū už pasidalintas mintis. Esi viena iš labiausiai unikalių asmenybių, lengva rasti bendrą kalbą bei, žinoma, bendrauti. Kaip ir viršuje kai kas minėjo, panelių dar bus - visas gyvenimas prieš akis. Svarbiausia, kad nebūtų išankstinio nusistatymo prieš kitas ir tai tau nekenktu susirasti antrąją pusę.

Grafikos darbuose tobulėji ir tas džiugu. 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...