Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Red_Sky

Turime naująjį Taksi firmos vadovą!

Rekomenduoti pranešimai

8L05NVG.png

Sveiki! Pirmiausiai atsižvelgus į šiuos rinkimus, galiu drąsiai teigti, jog rezultatai manęs nedžiugino, todėl buvo labai sunku rinktis direktorių. Žinoma, tai galėjo būti mano klaida, jog šiuose rinkimuose išbandėme naująjį atrankos tipą - motyvacinius laiškus. Šiuose rinkimuose labiausiai norėjosi pamatyti naujus veidus projekte, kurie dar nauji ir nepatyrę valdžioje, tačiau turėjome ir kitokių dalyvių. Ateityje, kaip ir dabar, laikysiuosi savo tikslo ir stengsiuosi į valdžia integruoti naujus žaidėjus, bandysiu plėsti jų ratą.

LrudiT7.png

kKIe9dk.png

Labas, Antanai. Nenuostabu, kad tave matau šiuose rinkimuose, nes esi pasižymėjęs tuo, jog dalyvauji kiekvienuose rinkimuose, tačiau visada nepasiseka. Tai ir yra didžiausias minusas šiuose rinkimuose - tavo nepastovumas, kuris visiškai neprideda pliusų rinkimuose, o kaip tik kelia nepasitikėjimą tavimi. Motyvacinis laiškas tavo buvo neblogas, tačiau negaliu sakyti, kad jisai buvo itin geras. Nors ir laiškas buvo trumpas, tačiau mane sudominai, ko negalėjo padaryti kiti kandidatai. Bet leisk priminti, kad laiškas yra geriausias iš blogiausių, todėl čia beveik jokio pliuso nėra. Kalbant apie tavo pateiktas idėjas, tai jos yra senos, matytos ir naudotos n kartų, tačiau džiugu kad bent tiek sugebėjai, ko nesugebėjo kiti kandidatai. Rašant idėjas, siūlyčiau kitam kartui prie jų padirbėti ilgiau, jas pilnai aprašyti, išdėstyti sistemos veikimą, jog būtų viskas suprantama, o ne aprašyti keliais sakiniais. Laiške idėjas aprašai vos keliais sakiniais ir manai, kad to užtenka, tačiau ne. Idėjas ,,Rangų sistema" ir ,,Algų sistema" galima suprasti, tačiau ,,Naktiniai tarifai" idėjos ne. Prie jos rašai, jog darbuotojai galės užsidirbti 2x, tačiau daugiau informacijos apie tai nėra, todėl galioja tokios pačios pastabos, kurias rašiau viršuje. Kalbant apie geresnius dalykus, tai smagu, jog darbuotojams nori sukurti daugiau galimybių užsidirbti pinigų, tačiau prisimink, jog tavo fondas yra ribotas, o prie tokios serverio situacijos jis beveik nesipildo, todėl tikiu, kad su juo turėtum problemų. Taip pat patiko tavo išsireiškimas, nori užimti šias pareigas ne dėl to, kad jas turėti, o dėl to, kad nuveikti kažką naudingo. Šitoje vietoje ir trūko tavo argumentų, ,,nuveikti kažką naudingo", tai ką nuveikti? Džiugu, kad ir pokalbis vyko sklandžiai, nors ir buvo trumpas, tačiau sužinojau, ko man reikėjo. Pokalbyje buvai užtikrintas, apibūdinai dienos rutiną ir pateikei savo firmos viziją.

NeBOYnQ.png

Labas, Tomai. Džiugu, kad rinkimuose sudalyvauja ir senbuviai, kurių nesitikėjau rinkimuose. Kaip ir minėjau, mano tikslas yra plėsti naujų, nepatyrusių žaidėjų ratą, todėl ir pats kandidatuodamas galėjai suprasti, jog itin didelių šansų neturėsi gauti pareigų. Laiške trūko kartais oficialumo, atrodo laiškas lyg būtų rašomas draugui, o ne DPi. Realiai pirmas įspūdis pamačius laišką buvo, jog bus kažkas įdomaus parašyta, visgi buvęs direktorius, galbūt pasiūlys kažką naujo, bet klydau, laiške tik pažadai ir 0 argumentų. Visas laiškas yra kalbėjimas apie tavo buvusias Taksi direktoriaus pareigas, kurias turėjai prieš kelis metus. Atsimink, jog tai buvo senai, dabar jau viskas vyksta kitaip, tačiau tu tikiesi, kad pasieksi to pačio, ko buvai pasiekęs būdamas direktoriaus pareigose. Kalbant apie idėjas, tai visiškas dugnas - nei vienos idėjos, pažadas jog direktoriavimo metu sugalvosi naujovių. Buvęs direktorius ir nesugebi pasiūlyti naujovių, idėjų? Ir dar rašai, jog šiuo metu firmai reikia žmogaus, kuris yra patyręs. Taip, tikiu, būdamas direktoriumi galbūt įneštum naujovių, bet jų man reikia dabar, kandidatuojant į pareigas labiausiai atsižvelgiama į tai, ką mums gali pasiūlyti šiuo metu, o ne tai, kad kažką sugalvosi direktoriavimo metu. Taip pat mini, jog tik būnant direktoriumi atsiranda motyvacijos galvoti naujas idėjas. Tai dabar motyvacijos nėra? Pats sau prieštarauji laiške ir tiek. Na, o visa kita kartojasi, noras turėti kokybišką firmą, aktyvų kolektyvą - kaip tu tai padarysi, kokiais būdais? Mažai argumentų, konkretumo, o sakiniai tie patys, kurie kartojasi laiške net po kelis kartus. Vienas iš geresnių pliusų buvo aktyvumas, kuris turbūt atsirado tik prieš rinkimus, tačiau tai tik spėjimas. Aktyvumas geras, bet pokalbyje paminėjai, jog esi dirbantis žmogus, o iš darbo grįžti vakarais, todėl nemanau, kad būtų gerai apsiimti pareigomis, galbūt po savaitės prasidės neaktyvumo anketos ir tu dingsi. Direktorius gal būtum neblogas, tačiau šį kart ne. Siūlyčiau dar apsiprasti serveryje po grįžimo, o vėliau galbūt ir vėl sudalyvauti rinkimuose - su daugiau noro, motyvacijos, idėjų ir pasiūlymų.

oG90R72.png

Labas, Dane. Tavo laiškas buvo silpniausias iš visų kandidatų. Galbūt tai dėl to, jog teko rašyti motyvacinį laišką, galbūt anketą rašyti būtų lengviau, tačiau to nežinau. Norėjosi labiau tave pažinti, suprasti tavo firmos viziją, kaip įsivaizduoji darbą direktoriaus pareigose, bet nepavyko. Tikėjausi, kad pavyks pokalbyje labiau padiskutuoti apie tai, bet nebuvai linkęs bendrauti. Pokalbyje šansų pasireikšti turėjai daug, tačiau į klausimus atsakinėjai prastai, vos keliais žodžiais atsakydamas į juos. Atsakydamas į klausimą, kuo būsi geresnis už kitus kandidatus, sakai: Darysiu daug veiklų. Tikiu, jog noro turi daug, bet dažnos veiklos jokio pliuso neatneš, o ir pats greitai pavargsi jas daryti. Norėčiau suteikti šias pareigas tau, tačiau dar daug praeiti, o ypač padirbėti su savimi. Dėl mano sprendimo neliūdėk, pamatysime tave valdžioje netolimojoje ateityje, tikiu tavimi. Svarbu nepamesk savo motyvacijos, noro, būk labiau drąsesnis ir lauk savo progos. Nebandyk vaikščioti per darbus ir ieškoti sėkmės, išsirink darbą, kuris patinka ir kuriame norėsi siekti valdžios, ir jos siek.

LrudiT7.png

Visi kandidatai išanalizuoti, rinkimai buvo sunkus. Rinktis galime iš dviejų variantų: Antanas_Banditas ir Tomas_Dirt. Įvertinkime tai, jog Tomas rinkimuose pasirodė prasčiau už Antaną, o taip pat ir buvęs direktorius. Manau taip pat, jog dabar reikėtų patyrusio žmogaus, bet mes tokio neturime, o jeigu ir turime, tai reiškia, jog jam nepavyko atsikleisti ir manęs įtikinti, jog jis yra vertas šio direktoriaus. Kaip ir minėjau, jog mano tikslas įtraukti naujus žaidėjus, todėl ir taip aišku, jog direktoriumi tampa Antanas_Banditas, kuris su mano pagalba įsivažiuos į pareigas. Tikiu, jog žaidėjų atžvilgiu, tai atrodys juokingas sprendimas, bet mes neturime iš ko rinktis ar prarasti. Antanui skiriamas 14 dienų bandomasis laikotarpis, jeigu po jo įrodys, jog yra vertas šių pareigų, tai juose liks. Jeigu vis dėl to Antanui nepavyks išbūti 14 dienų, direktorius bus renkamas iš naujo. Sprendimai kartais nedžiugina, tačiau nereikia bijoti prisiimti atsakomybės už naujokus. Iki!


- Red_Sky
2022.04.05

  • Patinka 7
  • Naudinga! 1
  • Haha 4
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Jei prie Ereshkigal_Edelweiss, Negavo direktoriaus bet prie Redo gavo, Žlugęs serveris

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Banditai. Pagaliau atėjo tavo laikas

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

@Antanas_Banditas aukščiau tik dpi. Pasimėgauk žmogau.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai direktoriui, sprendimas netikėtas, tačiau sėkmės pareigose. 

Graži analizė, Vakari.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, Antana, visada juo tikėjau, kita stotelė dpi, o gal net ir pagr. administratorius.

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Net nzn ką pasakyti. Analizė graži, bet dėl sprendimo graudu net darosi

  • Naudinga! 12

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai direktoriui!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

kaip gavai dp, buvau excited, nes norejau pamatyt kaip rinkimu apzvalgas rasysi ir kokius direktorius rinksi, bet nu kaip pamaciau kas drk gavo tai net nelabai ir turiu ka pasakyt. arba saibu pasidarei, arba nzn uz ka tu jam davei.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Mėginu visaip kaip svarstyti, kokiu būdu kiti kandidatai nesugebėjo sužavėti labiau nei tai pavyko padaryti Antanui. Vis dėlto, nesutikau labai stiprių argumentų, kodėl būtent Antanas tapo direktoriumi, o ne kitas žaidėjas. Nelabai konkretu, bet estetinis vaizdas - vietoje. Nežinau. Ne aš vienas čia nepatenkintas pasirinkimu. Still, congrats, I guess.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

pabaigos pradzia.

geros saibos ikrito, tikriausiai?

  • Patinka 4
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Išgirdęs šita naujiena net į foruma prisijungiau galva susivirink nes perkaito gavus dpi Xddddd metu prikolas DPI Red sky ir krč drk noliferis

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puiki analizė, bei puikus pasirinkimas o tie kurie nesutinka su tuom, bando peikti ar kitaip parodyti savo neapykanta, tik parodot kiek ir ko esat verti.

  • Naudinga! 4
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Direktoriui linkiu sėkmės, nušluostyk heiteriams nosis.😎👌🤙

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Iškilo toks pat klausimas kaip kad buvo iškilęs kai Jonas_Abolys (Juozas_Hsop) gavo mech drk. - Ant kiek blogai turėjo pasirodyt kiti kandidatai, kad šitas žmogus gavo drk???

krč gg

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

 Sveikinimai Banditui su taksi direktoriaus pareigomis

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nu jo, tikrai dabartinis DPI nekažką.. prie tokių žaidėjų srautaus būtų galima šaldyti darbą arba tiesiog priimt kiekvieną be direktoriaus/pavaduotojo. nes viską darai, o žaidėjų nedaugėja. 

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...