Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Red_Sky

Naujasis Taksi įmonės vadovas!

Rekomenduoti pranešimai

etUgVRZ.png

Sveiki! Atsiprašau, jog analizė šiek tiek vėluoja, tačiau turėjau nemažai darbų, kuriems teko skirti daug laiko. Na, šiaip ir neblogi orai atėjo, todėl teko nemažai pasibūti lauke - tikiuosi, jog tai padarėte ir jus bei pasidžiaugėt geresniais orais. Kalbant apie rinkimus, tai rinkimai, kurie buvo silpniausi iš visų mano organizuotų rinkimų. Šioje atrankoje turėjome tik 2 kandidatus, kurie nepasižymėjo geromis kandidatūromis, tačiau įvertinus tai, jog serveryje žaidėjų skaičius yra apmažėjęs, galima duoti pasibandyti pareigas.

zb9KZCf.png

Labas, Ltu. Labai silpna kandidatūra, o ir labiau atrodo, jog pildytum į darbą, o ne direktorių. Kažkodėl tikiu, jog anketa net ne tavo, nes rašymas nuo anketos ir discord'e labai skiriasi. Anketoje daug pažadų, tačiau mažai argumentų. Na, bet bent jau pliusas už tai, jog pirmenybę skirsi naujokams, tačiau jų dabar mažai projekte, todėl reikėtų pirmenybę teikti kažkam kitam. Žadi jiems aprodyti darbą, juos apmokyti ir supažindinti, tačiau leisk priminti, jog pats Taksisto patirties turi vos 746XP. Dar labai daug reikėtų padirbėti iki direktoriaus pareigų. Pirmiausiai pradėk nuo pavaduotojo pareigų - įgausi patirties ir susipažinsi su darbu valdžioje, o vėliau jau galėsi siekti ir direktoriaus pareigų. Naujam direktoriui siūlyčiau tave paskirti į pavaduotojus, galbūt būsi naudingas firmai, o tuo pačiu ir galėsi atsiskleisti.

xxGlyH3.png

Labas, Dane. Smagu, jog po praeito karto ir vėl nusprendėi sudalyvauti rinkimuose. Praeituose rinkimuose minėjau, jog išsirinktum darbą, kuriame norėtum siekti valdžios. Matau, jog tai pavyko padaryti, todėl džiaugiuosi už tave. Nelabai atsilieki nuo savo varžovo, tačiau lenki tik tuo, jog turi patirties Taksistuose. Abiejų kandidatūros visiškai tokios pačios, tačiau atrodai patikimesnis kandidatas. Jeigu serverio situacija būtų gera, tai nemanau, jog pareigas suteikčiau tau, tačiau dabar puiki proga tave integruoti. Daug neanalizuosiu, leisiu jau pačiam įrodyti ir parodyti, tai ką gali. Linkiu didžiausios sėkmės! Tikiu, jog reikės pradžioje pagalbos, todėl laikinai (2 savaites) padėsiu prižiūrėti firmą.

 

 

Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų savo pareigose, direktorius bus renkamas iš naujo.

Pagarbiai DPi narys
- Red_Sky

16pac54.png

  • Patinka 7

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu nauja dusmanu drk, sėkmės pareigose

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sėkmės darbuose.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...