Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Red_Sky

Naujasis Medicinos centro vadovas!

Rekomenduoti pranešimai

ksgA8jG.png

Sveiki! Džiaugiuosi, jog pagaliau atradau laiko ir galiu paskelbti naująjį Medikų direktorių. Rinkimai visai neblogi, šiek tiek ilgokai vyko, tačiau tai davė naudos, nes savo kandidatūras pateikė net 5 žaidėjai. Atsiprašau visų už sukeltus nepatogomus, kurie vyko rinkimų metu, tačiau tai gali pateisinti šilti bei geri orai už lango.

9mcQjLG.png

fR7okq0.png

5qpFgPn.png

Sveikas, Antanai. Kažkaip tikėjausi, jog tavo kandidatūros sulauksime tik rugsėjį, kaip ir pats sakei, tačiau ją turime prieš savo akis dabar. Manau ir pats supranti, jog po nušalinimo praėjus vos mėnesiui, pildyti į direktoriaus pareigas yra nelogiškas sprendimas, todėl net nesuprantu, kodėl gavome tavo kandidatūrą. Net nežinau ar yra tikslas tave analizuoti, jeigu prasidės tavo ,,maratonas" - dalyvavimas kiekvienuose rinkimuose. Anketoje viskas kartojasi, o ypač pažadai, jog nustebinsi DPi narius, kurie didžiuosis tavimi, tačiau jau mus nustebinai būdamas taksi direktoriaus pareigose. Dėkojame už dalyvavimą rinkimuose!

PATIRTIS MEDIKUOSE: 3/5
POKALBIS: NEBUVO PAKVIESTAS.
VIETA RINKIMUOSE: 5
REIKALAVIMŲ PAŽEIDIMAI: NĖRA.

 

fR7okq0.png

7fBWCC3.png

Sveikas, Tracy. Smagu, jog atsiranda naujų veidų, kurie sudalyvauja rinkimuose. Anketa visai trumpa, todėl tuo pačiu nėra ir labai gera. Esi labai neužtikrintas ir neparodai savo noro tapti vadovu, o tai galėjau pamatyti anketoje, ir net pokalbio metu. Iš tavo pusės idėjų daug negavome, aprašei tai, ką daro kiekvienas, eilinis direktorius. Turi idėją dėl pasiekimų firmoje, tačiau nemanau, jog tai būtų aktualu šiuo metu, esant tokiam žaidėjų stygiui. Realus dalykas, jog pasiekimus įvykdytų darbuotojai vos kelis kartus per mėnesį, o gal ir to nebūtų, ir tema būtų pamiršta. Tikėjausi, jog pokalbio metu pavyks labiau atsiskleisti, tačiau to nepavyko padaryti. Tikiu, jog jaudulis galėjo padaryti savo. Šiuo metu yra tinkamas metas užsiimti direktoriaus pareigas, kadangi atėjo vasara, todėl tuo pačiu ir žaidėjų, kurie norėtų užimti pareigas, ratas sumažėjo. Negaliu pasakyti, ar ilgiau praleidęs laiko prie anketos galėjai atsiskleisti labiau, tačiau siūlyčiau kitam kartui pabandyti. Dėkojame už dalyvavimą rinkimuose!

PATIRTIS MEDIKUOSE: 1/5
POKALBIS: 2/5
VIETA RINKIMUOSE: 4
REIKALAVIMŲ PAŽEIDIMAI: FORUMO SLAPYVARDIS NESUTAMPA SU ŽAIDIMO, ŽAIDĖJAS NEĮSIDARBINO Į MEDIKUS.

 

fR7okq0.png

Wp1as8t.png

Sveikas, Siaudas. Labai panaši situacija, kaip ir su Tracy. Praeitą kartą turėjai noro pretenduoti į taksi vadovo pareigas, tačiau sugalvojai, jog geriau pirmiau pasieksi pavaduotojo pareigų, o vėliau tik bandysi siekti direktoriaus. Matome, jog tavo sprendimas kitoks ir dabar kandidatuoji į medicinos centro vadovo pareigas. Tau reikėtų pasirinkti konkrečiai, kur norėtum siekti valdžios ir tame darbe dirbti - galbūt tai lengvesnis būdas gauti pareigas. Šiuo metu nemanau, jog esi tinkamas užimti vadovo pareigas. Tau reikia dar daug padirbėti, o ypač ties anketa. Dėkojame už dalyvavimą rinkimuose!

PATIRTIS MEDIKUOSE: 3/5
POKALBIS: 2/5
VIETA RINKIMUOSE: 3
REIKALAVIMŲ PAŽEIDIMAI: ŽAIDĖJAS NEĮSIDARBINO Į MEDIKUS.

 

fR7okq0.png

XIxo1aR.png

Sveikas, Monte. Džiugu, jog gavome tavo kandidatūrą šiuose rinkimuose. Realus kandidatas su daug potencialo, kuris gali užimti vadovo pareigas ir juose pasirodyti gerai. Tikiu, jog su tokia patirtimi, tau sunkumų nebūtų dirbti firmoje. Vertinu tave ir norėčiau šias pareigas suteikti tau, tačiau turime apačioje naujokę, kuriai labiau norėčiau suteikti šansą, o ypač tokiu metu, kaip serveryje neturime daug žaidėjų. Savo galimybes esi įrodęs tiek praeitame serveryje, tiek šiame, būnant taksi pavaduotojo pareigose - ne visas, tačiau bent jau kažkiek pavyko atsiskleisti, ir to užteko. Dėkojame už dalyvavimą rinkimuose! 

PATIRTIS MEDIKUOSE: 1/5
POKALBIS: 5/5
VIETA RINKIMUOSE: 2
REIKALAVIMŲ PAŽEIDIMAI: ŽAIDĖJAS NEĮSIDARBINO Į MEDIKUS.

 

fR7okq0.png

sXXoQLb.png

Sveika, Guste. Malonu, jog serveryje atsiranda naujų veidų, kurie yra potencialus variantai užimti valdžios pozicijas. Keista, jog apmirusiame serveryje turi tiek daug noro užimti vadovės vietą. Pokalbio metu bandžiau tai išsiaiškinti, tačiau supratau tik tiek, jog nesvarbi serverio situacija ir tikiesi, jog ji pagerės - to tikiuosi ir aš. Anketa labai tvarkinga, viskas puikiai išdėstyta ir rašoma. Džiugu, jog nepatingėjai, ir į ją investavai laiko, todėl matomas ir rezultatas. Labai keista net, jog iš tavęs eina tiek energijos, tas noras vadovauti neapskaičiuojamas. Na, jeigu kaip ir kalbėjome, jog esi sugalvojusi apsiimti pareigomis ilgesniam laikui, tai džiaugsiuosi. Tikiu, jog būnant pareigose nuomonė gali pasikeisti, tačiau norėčiau, jog ji nepasikeistų. Jeigu jau taip nori būti vadove, tai kodėl gi nesuteikti galimybes, o ar jos esi verta, teks įrodyti. Kadangi esi naujokė, todėl pradžioje tikrai turėtų būti sunku įprasti, priprasti prie visko, todėl jeigu reikės pagalbos - kreipkis. Dėkojame už dalyvavimą rinkimuose! 

PATIRTIS MEDIKUOSE: 0/5
POKALBIS: 5/5
VIETA RINKIMUOSE: 1
REIKALAVIMŲ PAŽEIDIMAI: NĖRA.

9mcQjLG.png

2xeN72v.png

 Naujai direktorėi siūlyčiau į pavaduotojo pareigas paskirti antros vietos laimėtoją. Tai žmogus, kuris įrodė savo galimybes taksi pavaduotojo pareigose, tuo pačiu jo patirtis gali būti naudinga direktorėi. Mano akimis iš jūsų gali būti neblogas duetas, tačiau tai priklauso nuo naujos direktorės. Norėčiau, jog naujoji direktorė apsvarstytų šį pasiūlymą. 

 

Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų savo pareigose, direktorius bus perleidžiamas antros vietos laimėtojui.

Pagarbiai DPi narys
- Red_Sky

16pac54.png

 

  • Patinka 5
  • Ačiū! 2
  • Oho! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinimai kad ir kas cia laimejo ;)

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

siulau savo pagalba mediku firmoje ir ne tik, sveikinimai, numesk ig i pm, pasnekesim ten ;)

  • Patinka 1
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu direktorę! 

O, šeip Medikų patirties daugiau turiu!!! Reikėjo pažiūrėt šiandien arba bent vakar ://

Redaguota nario Red_Sky
Visi duomenys buvo imti iš atrankoje pateiktų lentelių.
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 26 minutes(-čių), Guste_Vercetti rašė:

Didelis AČIŪ už suteiktą sansą bri visiems už sveikinimus ! ❤️

Blyn, ką tik tapai direktore, o jau rašai kaip girta, sveikinu!

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

su gimtadieniu sveikinu. :Dd sekmes direktoriaut ;D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...