Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Edvinas_Mazunas

Peikiu Minde_Boss

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Paulius_Mafas
2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: Minde_Boss
3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?: ne įtarimą, o išvedė su /vesti iš HP interjero, įsodino ir išvežė. (nefilmavau kai buvau HP interjere ir nespėjau įjungti filmavimo, kadangi buvau AFK neįjungęs filmavimo ir teisėsuagininkas išvedė mane iš interjero, tad jei norėsit patys pamatyt - tegul KPD atstovas įmeta 15 sekundžių ilgesnį nuo pradžios vaizdo įrašą (filmavo, nemeluokime)
4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimą: pradžia, kai įėjau su /bega į HP interjėrą - https://streamable.com/zbcxhz
pabaiga, kai išvedė ir įsodino į darbinį transportą - https://streamable.com/3yhzzh

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas;
Taisyklės

  1. Kriminalinės policijos pareigūnas naudoti /atimtigun ir /atimtig gali visais atvejais, kai asmuo viešoje vietoje rodė ginklus arba su jais šaudė į civilius ar teisėsaugos narius. Jei žaidėjas naudojo ginklus darbo bazėje kurioje yra karo zona, šių komandų naudoti negalima kol žaidėjas naudojęs ginklus neturės bėglio (/bega) statuso. Darbų bazėse kuriose karo zonos nėra, kad panaudoti šias komandas bėglio statusas nėra reikalingas. Šias komandas galima naudoti darbų bazėse tik tuo atveju jei Kriminalinės Policijos Departamento darbuotojas buvo užpultas pirmas. Darbuotojas negali pradėti šaudyti pirmas
  2. Nuo šiol Kriminalinio Policijos Departamento darbuotojai gali naudoti šias komandas Ligoninės zonoje: /ant, /isodinti, /vesti. Šias komandas galima naudoti tik tuomet, jei žaidėjas specialiai užpuolė teisėsaugos narį šaunamuoju ginklu ir užpuolikas turi bėglio (/bega) statusą. Šias komandas galima naudoti tik ligoninės teritorijoje lauke, viduje šių komandų naudoti negalima. Kriminalinio Policijos Departamento darbuotojas privalo turėti aiškius įrodymus t.y filmuotą medžiagą kaip vykdomas išpuolis. Šių komandų negalima naudoti nei ligoninės pastate, nei lauke kai vyksta narkotikų zona, klanų sienų veiksmas, pastatų grobimai, narkotikų skyriaus plėšimas, vagonai, šturmai, kitų nusikalstamų grupuočių reketavimas ar klanų zonų grobimai. Taip pat negalima  naudoti šių komandų jei teisėsaugos narius apšaudo Ginklų Prekeivių siuntos metu, TRV ginklų siuntos metų, ar kito darbo oficialios treniruotės metu. Pažeidus šias taisykles, bus taikomos atitinkamos nuobaudos DPi nario nuožiūra.

Įrodymai į tavo papeikimą:

https://streamable.com/dk9ki3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labas, pamiršai taisyklę  ir visiškai neatsakei į mano papeikimą -

  1. Nuo šiol Kriminalinio Policijos Departamento darbuotojai gali naudoti šias komandas Ligoninės zonoje: /ant, /isodinti, /vesti. Šias komandas galima naudoti tik tuomet, jei žaidėjas specialiai užpuolė teisėsaugos narį šaunamuoju ginklu ir užpuolikas turi bėglio (/bega) statusą. Šias komandas galima naudoti tik ligoninės teritorijoje lauke, viduje šių komandų naudoti negalima. Kriminalinio Policijos Departamento darbuotojas privalo turėti aiškius įrodymus t.y filmuotą medžiagą kaip vykdomas išpuolis. Šių komandų negalima naudoti nei ligoninės pastate, nei lauke kai vyksta narkotikų zona, klanų sienų veiksmas, pastatų grobimai, narkotikų skyriaus plėšimas, vagonai, šturmai, kitų nusikalstamų grupuočių reketavimas ar klanų zonų grobimai. Taip pat negalima  naudoti šių komandų jei teisėsaugos narius apšaudo Ginklų Prekeivių siuntos metu, TRV ginklų siuntos metų, ar kito darbo oficialios treniruotės metu. Pažeidus šias taisykles, bus taikomos atitinkamos nuobaudos DPi nario nuožiūra.

Source: Darbų su pakvietimais nuostatai

Norėčiau po priimto papeikimo išlaisvinimo iš kalejimo, kadangi pasodinimas buvo neteisėtas.*

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Neįžvelgiu darbuotojo pažeidimo.

Jei bus pateikti įrodymai, kad kriminalinės policijos darbuotojas išvedė iš ligoninės interjero (jūsų įrodymuose to nematau), darbuotojas bus nubaustas. Tačiau tai, ką matau dabar iš Jūsų bei darbuotojo įrodymų pusės, viskas buvo atlikta nepažeidžiant taisyklių.

  • Ačiū! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
  1. Kaip ir rašei man PM dėl /vesti veikimo iš pastato. Jei panaudoji /vesti pastate ir išveda iš jo vidaus /vesti komanda toliau veikia
  2. Tavo įrodymuose matosi, jog tave surakino lauke ir vesti panaudota buvo lauke. Nėra konkrečių įrodymų kuriuose matytųsi jog buvai surakintas ir pradėtas vesti viduje.
  3. Trečia iš kur man žinoti jog nebuvai afk lauke ir kai grįžai jis tave tik tada surakino ir panaudojo vesti? Gal tau ligoninės laikas baigėsi iškeldino į lauką tave ir pradėjo /vesti?
  4. Gal tu buginai su enter ar dar kažką ir spėjo lauke surakinti ant pickup?

Čia gali būti daug variantų kaip kas buvo ir panašiai, bet konkrečių įrodymų kaip surakino viduje ir panaudojo /vesti pyk, nepyk nematau. Ateičiai duosiu patarimą, manau girdėjas apie instant replay su kuriuo gali išsaugoti atgal 5 min video žaidimo nors ir nebuvai filmavimo pajungęs. Pravartus dalykas ir manau galėtum pradėti filmuoti. Kitas dalykas taip darbuotojas nepateikė įrodymų , neteisinu jo. Darydamas tokius dalykus darbuotojas turi turėti video kaip viskas vyksta. Bet visi mes žmonės ir čia tik game tai kaip manai gal dėl vienos tokios situacijos neverta tokių dramų kelti? Darbuotojas bus ant stebėjimo, pasikartojus panašiai situacijai bus baudžiamas ne taip kaip nuspręs direktorius, o kaip nuspręsiu aš. Plius dabar dėl Ekko. Ekko kaip direktorius įrodymuose nematė, jog /ant ir /vesti buvo panaudota viduje ir papeikimą atmetė. Manau viskas čia gerai, aišku įrodymų turėjo reikalauti, bet kaip ir minėjau gal dėl vienos tokios situacijos nereikia gadintis nervų nei Tau, nei Ekko ar dar kažkam? Dabar tiesiog palikim tokį verdiktą, ateitį pasikartojus situacijai bus kreiptasi į Pagrindinį administratorių dėl logų patikrinimo, kada, kokia komanda buvo panaudota. Dabar dėl tokių dalykų nesiruošiu jo trukdyti. Jei jau taip nori galiu kompensuoti tavo atimtus narkotikus iš savų turimų, nes situacija nei iš tavo pusės nei iš darbuotojo nėra aiški. Pasakiau viską. Gero vakaro

  • Patinka 1
  • Naudinga! 2
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...