Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Invision_White

Prisijungimas į serverį gyvenantiems užsienyje

Rekomenduoti pranešimai

 logo.png

Atsižvelgdami į tai, jog serveryje kartas nuo karto apsilanko „nauji“ žaidėjai, kurie dažniausiai keisdamiesi savo tikruosius IP adresus į kitų šalių IP adresus kenkia kitiems serverio žaidėjams ir trikdo įprastą žaidimą serveryje, nusprendėme, jog nuo šiol bus įvestas baltasis sąrašas (angl. whitelist), kuris leis kontroliuoti žaidėjų prisijungimus į serverį iš kitų šalių IP adresų ir padės užkirsti kelią kenkėjams masiškai trikdyti kitų žaidėjų žaidimą mūsų serveryje.

Dažniausiai užduodami klausimai (DUK):

Spoiler
  1. Klausimas: Kas yra baltasis sąrašas?
    Atsakymas: Tai sąrašas, kuris leidžia kontroliuoti prisijungimus į serverį iš užsienio IP adresų. Šio sąrašo pagalba galime apsaugoti jūsų žaidimą nuo kenkėjų, kurie keisdamiesi IP adresus į kitų šalių IP adresus trikdo įprastą žaidimą serveryje.

     
  2. Klausimas: Gyvenu Lietuvoje ir žaidžiu su lietuvišku IP adresu. Ar man reikia užpildyti anketą, kad patekčiau į baltąjį sąrašą?
    Atsakymas: Ne, norint tęsti žaidimą mūsų serveryje jums nereikia imtis jokių papildomų veiksmų. Baltasis sąrašas skirtas tik žaidėjams, kurie jungiasi į serverį iš užsienio šalių.

     
  3. Klausimas: Ar tai reiškia, kad dabar nebegalėsiu prisijungti į serverį iš užsienio?
    Atsakymas: Ne. Jūs turite užpildyti žemiau pateiktą anketą. Administratorius ją peržiūrės ir įtrauks jus į baltąjį sąrašą. Tada galėsite prisijungti į mūsų serverį.

     
  4. Klausimas: Mano užsienio IP adresas yra dinaminis (kaskart keičiasi). Ką daryti?
    Atsakymas: Prieigą prie serverio jums suteiksime atpažįstant jūsų prisijungimą pagal jūsų vartotojo Vardas_Pavardė žaidime. Tai reiškia, kad net jei ir pasikeis jūsų IP adresas vis tiek galėsite patekti į serverį.

     
  5. Klausimas: Užpildžiau anketą, tačiau vis tiek negaliu prisijungti į serverį. Ką daryti?
    Atsakymas: Anketą turi patikrinti administratorius, kuris jus įtrauks į baltąjį sąrašą. Jeigu nebematote savo parašytos anketos šioje temoje tai reiškia, kad ji jau patikrinta. Anketos tikrinamos kaip galima dažniau.

     
  6. Klausimas: Nenoriu, jog anketoje nurodytą mano IP adresą pamatytų kiti nariai. Ar galiu atsiųsti užpildytą anketą administratoriui privačiai?
    Atsakymas: Siekiant užtikrinti jūsų duomenų saugumą visos pateiktos anketos šioje temoje yra užslėptos nuo forumo narių.

Anketa:

  • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime
  • Jūsų IP adresas
  • Kurioje šalyje gyvenate
  • Ar jūsų IP adresas yra statinis (nesikeičia) ar dinaminis (kaskart keičiasi)

Prisijungimo atpažinimo būdai:

  • Jeigu nurodysite, kad jūsų IP adresas yra statinis (nesikeičia) tada jūsų prisijungimas į serverį bus atpažįstamas pagal jūsų IP adresą. Tai reiškia, kad jeigu turite daugiau nei vieną vartotoją galėsite prisijungti prie bet kurio iš jų.
  • Jeigu nurodysite, kad jūsų IP adresas yra dinaminis (kaskart keičiasi) tada jūsų prisijungimas bus atpažįstamas pagal jūsų vartotojo vardą. Tai reiškia, kad net ir pasikeitus jūsų IP adresui jūs vis tiek galėsite patekti į serverį jungdamasis prie savo vartotojo.

Visos jūsų pateiktos anketos yra automatiškai užslepiamos nuo forumo narių!

  • Patinka 14
  • Naudinga! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Kurti naują...