Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Adidas_Ricka

Peikiu asap_vylka

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Adidas_Ricka
2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: @Asap_Vylka
3. Administratoriaus nusižengimas: Buvo anksciau taisykle, kad administratorius privalo padeti zaidejams jiems paprasius, bet geriausias visu laiku priziuretojas kazkodel panaikino taisykle, bet viliuosiu bus sureguota.

Buvo paprasyta administratoriaus Asap_Vylka paziureti kuom uzsiema ka tik uzsiregistraves zaidejas, nes pora minuciu atgal buvo baninami kenkejai, administratorius kuris banino pries tai, buvo afk forume. Teko susisiekti su kitu. Susisiekus administratorius pareiske, kad yra uzsiemes, o uzsiemimas tai skelbimu kontoroje ieskoti kas kaula los. https://imgur.com/a/ZkgBNxW

makeLVgreatagain
4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą

Pokalbis su administratoriu - https://imgur.com/a/bDE31yR

Banned - https://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/200925-jonasslash-užblokavo-neo_nacis/
 

  • Patinka 1
  • Haha 2
  • Sutrikęs 2
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Serverio Administratorių informacija nurodo, jog:

  • Administratorius - tai asmuo, kuris atitinkamai prižiūri serverio tvarką, baudžia netinkamai besielgiančius žaidėjus, jiems padeda, rengia įvairius renginius ar kitokią veiklą. Administratorius atsakinėja į įprastų žaidėjų užduodamus klausimus, nesklandumus, problemas. Jis kruopščiai ir nuosekliai atlieka savo darbą, kad jam nebūtų jokių priekaištų. Būnant administratoriumi, ant žaidėjo pečių krenta didžiulė atsakomybė. Jis turi sau įsipareigoti, kad jis bus aktyvus, atitinkamai dirbs savo darbą, visada žinos, kaip reikia naudotis administratoriaus komandomis, kaip valdyti administratoriaus pultą, kaip bendrauti su žaidėjais, bei jiems padėti.

Remiantis viršuje paryškinto teksto vieta, administratorius privalėtų sureaguoti į žaidėjo skundą dėl galimo (skundas pasitvirtino) netinkamo žaidėjo elgesio, pažeidžiant serverio taisykles. Žinoma, yra tam tikri aspektai, dėl kurių administratorius galėjo atsisakyti tai daryti: turi 2 įspėjimus ir negali blokuoti, neturi filmavimo programos ir kt. Tačiau šiuo atveju parašė, jog tiesiog yra užimtas - pilnos situacijos nežinome.

Dėl naujosios taisyklės (remiantis serverio administratorių informacijos sąvoka „administratorius“), kuri nurodytų administratoriui padėti serverio žaidėjams, reaguoti į jų skundus ar kt., pasitarsiu su kitais komandos nariais. Ačiū @Jonas_Slash už sureagavimą.

 

Administratorius nebus baudžiamas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...