Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Joe_Python

Naujas darbas bei smulkūs pasiūlymai

Ar sutinkate su pasiūlymais?  

12 nariai balsavo

  1. 1. Ar sutinkate, kad būtų įgyvendintos šios idėjos?



Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord): Pasiūlymas skirtas - serveriui.
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių)
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti)

1.1. Siūlau sukurti darbams, katrie teikia paslaugas žaidėjams ( mechanikai, medikai, ginklų prekeiviai, taksistai, picų išvežiotojai ), atskirą komandą, pranešti jog darbuotojas yra pasiruošęs priimti iškvietimą bei suteikti tam tikrą paslaugą. Pavyzdys: mygt. T >>> įrašyti komandą - /dirbu >>> prisijungusiems žaidėjams, rodytų, - "Mechanikas Vardas_Pavardė dirba bei yra pasiruošęs priimti jūsų iškvietimą" tekstą.

1.2. Skelbimą galima būtų naudoti kas 120 sekundžių ( 2 minutes ). Padėtų žaidėjams, kurie neturi privilegijų.

2.1. Siūlau sukurti naują darbą - elektrikas. Darbas reikalautų direktoriaus pakvietimo, įsidarbinti į darbą būtų galima turint 12.000 bendros patirties ( XP ). Elektriko tikslas - sutvarkyti netvarkingas elektros instaliacijas, mieste. Kas 15 minučių, elektrikas darbo racijoje, gautų pranešimą, - "Sugedo elektros instaliacija, privalote kuo skubiau sutvarkyti. Pažeistos elektros instaliacijos vieta, pažymėta žemėlapyje". Atvykus į pažymėtą vietą, elektrikas privalėtų išsiaiškinti koks tai gedimas, gedimo tipų būtų 2. 1 - pradėjo kibirkščiuoti laidai - elektrikas turėtų laidus išskirti bei tvarkingai sutvarkyti, tvarkymo procesas užtruktų 30 sekundžių. 2 - nutrūko elektros laidai - elektrikas turėtų sutvarkyti nutrūkusius laidus, tvarkymo procesas užtruktų 60 sekundžių. Už sėkmingai atliktą darbą, elektrikas gautų atlygį.

2.2. Esant bent 3 teisėsaugos nariams bei 3 nusikalstamų grupuočių nariams ir bent 1 elektrikui, policijos departamente esančiame seife, kuriame būtų narkotikų bei ginklų paketai, sugestų elektros instaliacija ir prasidarytų seife esančios durys. Kurias elektrikas su darbo įrankiais, privalėtų kuo greičiau sutvarkyti, kol nusikalstamų grupuočių nariai, neištuštino seife esančių narkotikų bei ginklų paketų, o teisėsaugos tikslas būtų apsaugoti seifą, kol elektrikas sutvarkys elektros instaliacija, tam prireiktų bent 10 minučių.

2.3. Elektriko darbinė transporto priemonė - Utility Van bei vykstant į nelaimės vietą, prie darbinės transporto priemonės, elektrikas privalėtų prisikabinti - Tug Stairs Trailer. Įrankius, kuriais tvarkytų elektros instaliacijas, privalėtų pasiimti iš darbo bazės, užlipęs ant pickup'o.

3.1. Siūlau sukurti daugiau veiklos darbams, bent neutralioms firmoms. Automobilių dalių nusidėvėjimas, kas tam tikrą kilometrų kiekį, automobiliui nusidėvėtų tam tikros dalys bei jas turėtų pakeisti mechanikai, darbo bazėje, esančiame servise. Tvarkymo proceso laikas priklausytų nuo nusidėvėjusios detalės.

  • Patinka 5
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1.1 ir 1.2 idėja

Sutinku, nes ne visi žaidėjai turi V.I.P. privilegijas. Bet tokiu atveju reiktų padaryti jog komanda /dirbu veiktų tik tada kai nėra prisijungusio firmos direktoriaus/ pavaduotojo arba jie abu afk režime.

Dėl elektrikų darbo asmeniškai aš prieš, kadangi nėra tiek daug žaidėjų serveryje, kad reiktų naujo darbo. O jei ir būtų žaidėjų aš manau daug daugiau naudos būtų jei gražintų radistų darbą. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Dėl 1.1 sutinku tik su tą salygą, jei tuo metu nebūtu prisijungusio direktoriaus ir pavaduotojaus. 

Apskritai dėl elektrikų darbo, na nežinau, gal ir būtų šiokią tokią naujovė serveryje, bet jei jau daryt šį darbą tai nebent pakeičiant ji kit dabar esamu darbu.

Ir dėl paskutinės idėjos mechanikams, tai tikrai didelis UŽ! Darbas taptų dar svarbesnis serveryje, ir mechanikams veiklos manau tikrai padidėtu nors ir esant tokiam serverio žaidėjų skaičiuje. P.S manau, jei nebūtų tuo momentu prisijungusio mechaniko arba jis būtu afk režime, tada žaidėjas galėtų pats atvykti į mechanikų garažą ir užvažiavęs ant tam tikro pickupo pasikeist ar atnaujint tą mašinos dalį.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1.1. Beprasmis siūlymas. Jei žaidėjui reikalinga tam tikra paslauga, pavyzdžiui mechaniko, tai sužinoti ar jis dirba, yra komanda /tarnybos ar /darbai. Pastaroji komanda rodo, kiek darbuotojų yra AFK, kiek prisijungusių, kiek sėdi darbinėje tr. priemonėje. Galų gale yra darbo valdžia, dauguma turi VIP narystes - naudokitės tuo, ką turite. 

2.1. Papildomas darbas tikrai nereikalingas. Dabartiniai darbai yra neišnaudojami normaliai ir kai kuriose firmose yra darbuotojų trūkumas. Atsibos tas pats monotoniškas darbas, veiklos nebūvimas. Kam to reikia.

2.2. Šiuo metu yra galimybė karo tipo klanams minuoti narkotikų skyriaus vartus ir maišą prikrauti tokiu būdu. Yra narkotikų zonos veiksmas, kuriame narkotinių medžiagų prisirinkti yra taip pat puiki galimybė.

3.1 Galbūt ir sutikčiau, nes dabar nusidėvėti gali tik automobilio variklis. Tačiau, kas būtų, jei tų dalių nepakeistų? Kokios dalys ir kas kiek kilometrų galėtų nusidėvėti? Iš kur gautų mechanikai atsargines dalis, iš niekur? Ar turėtų TRV pristatyti? Trūksta konkretumo, tačiau išvysčius idėją, manau gautųsi visai nebloga.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...