Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Misteris_Smitas

Rasti naujieji Spec. Pajėgų bei Taksi firmų direktoriai

Rekomenduoti pranešimai

SPEC_2.png

Labas vakaras. Taip gavosi jog skelbiu dvigubą analizę į Spec. Pajėgų ir Taksi direktoriaus postus.  Pirmiausia trumpai aptarsiu atranką į Spec. Pajėgų direktoriaus postą. 

Kandidatų sulaukiau tikrai nemažai. Patys galėjote juos įvertinti ir susipažinti kurie iš žaidėjų bandė pretenduoti. Po trumpos apklausos, daugiausia palaikymo sulaukė du žaidėjai tai Efka_Rodz ir Mafioz_Elpatrone. 

Efka_Rodz - Prisimenu buvai Ginklų Prekeivių direktorius, sekėsi gan neblogai, palaipsniui aptingai, o galiausiai gavosi taip jog reikėjo tave nušalinti. Tikiuosi užimdamas šio darbo direktoriaus postą man nebemeluosi ir nebebandysi ,,išsimazinti", o sakysi viskas kaip yra iš tikrųjų.

Mafioz_Elpatrone - labai stipriai dvejojau ar tau verta duoti direktoriaus postą vien dėl to netolimo bano kurį gavai. Tikiu, kad veiksmą serveryje palaikytum ir turi stiprią šaiką priešakį, bet pasitarus su projekto komanda ir viską gerai apgalvojus pasirinkau Efka. Tikiuosi ateityje bandysi dar tapti šio darbo ar kitos veiksmo frakcijos vadovu, nes labai tikėtinas variantas, kad būtent tu ir vadovausi ateityje.

Taksi_2.png

Pereikime prie atrankos į Taksi direktoriaus postą. Taip žinau jog buvau paskelbęs atranką forume iki 18 dienos vakaro, bet tiesiog pamačiau tinkama kandidatą ir nusprendžiau ilgiau nebelaukti.

Elset_Colby - visiems žinomas veidas manau ir pristatinėti jo tikrai nereikia. Deja, bet būtent taksi darbo buvusiais direktoriai ir teko labiausiai nusivilti, iš anketų atrodydavo žmonės ir motyvuoti ir turintys noro, bet gavus pareigas labai greit viskas pasikeisdavo. Todėl ši priežastis įtakojo mano sprendimą suteikti Taksi vadovo postą vienam iš komandos narių. Tikiuosi tu manęs nenuvilsi ir parodysi koks turi būti Taksi darbas

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1
  • Oho! 1
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...