Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Invision_White

2022 m. Kalėdų eglutės įžiebimas!

Rekomenduoti pranešimai

CLrQZIZ.png

2022 m. Kalėdų eglutės įžiebimas
Vakarai vis trumpėja, o dienos tampa niūrios, vis dažniau spaudžia šaltukas. Nenumaldomai artėja Kalėdinis laikotarpis ir didžiausios metų šventės, 2023 metai jau lipa mums ant kulnų. Šios Kalėdos mūsų projektui jau bus vienuoliktosios! Džiaugiamės galėdami šventes pasitikti su Jumis – Las-Venturas.LT projekto žaidėjais! 

Kurkime šventę patys sau! Stenkimės neatsinešti negatyvo, sukurkime smagią atmosferą tiek sau, tiek kitiems žaidėjams. Komandos nariai pasistengs užtikrinti, jog Jūsų šventinės nuotaikos nesugadintų nė vienas Grinčas!

🎄Tad kviečiame visus kartu įžiebti Kalėdinę eglutę bei smagiai praleisti žvarbų ateinantį sekmadienio vakarą kartu su Las-Venturas.LT! Žaliaskarės įžiebimas vyks gruodžio 11 d., 19:00 val.
 

Dar daugiau veiklos ir prizų!

  • Šį vakarą bus rengiami įvairūs renginiai, kuriuose galėsite laimėti solidžių prizų.
  • Žaidėjai bus lepinami kreditais, patirties taškais, pinigais ir kt., kurių kiekis ir vertė priklausys nuo bendruomenės aktyvumo.
     

Medžioklės eventas – po Kalėdinės eglutės įžiebimo, 20:00 val.
Pagrindinis serverio administratorius @Invision_White kartu su kitais projekto komandos nariais surengs medžioklės eventą!

- Kada vyks šis eventas? Numatomas laikas yra 20:00 val.

– Kaip dalyvauti? Viskas labai paprasta - kai bus paskelbtas renginys, prisijunk į jį su komanda /dalyvauti ir sek tolimesnius organizatorių nurodymus.

– Koks dalyvaujančių tikslas? Išlikti paskutiniu gyvu dalyviu. Bėk! Slėpkis! Išlik! Žodžiai, kuriais apibūdinamas šis renginys. Manai labai paprasta? Sudalyvauk ir įrodyk!

– Kas laukia nugalėtojo? Legendinės Las Venturas miesto valgyklos „Balandėlis“ verslas su maksimaliu (10) investiciniu lygiu! Šis verslas laimėtojui generuos garantuotą 373 € / 20 min. pelną!

Dėl techninių problemų planuotas medžioklės eventas, kurio prizas valgyklos „Balandėlis“ verslas ir antroji premijų dalis prisijungusiems žaidėjams nukeliami. Renginio data ir laikas bus patikslini.

balandelis.png


Las-Venturas.LT projekto komanda

  • Patinka 7

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Smagu pagaliau matyt progresą. Tikiuosi įžiebime šimtais nedalyvausit nes pc nuo fotkinimo neatlaikys

  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Smagu. Lauksim visų įžiebime! 

Taip pat kviečiame daryti renginio nuotraukas, nes kiek vėliau jomis kviesime pasidalinti čia! Gražių ir išskirtinių nuotraukų autoriai gali būti apdovanoti.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pica Mica 🤯, mano buvęs verslas bus pagrindinis prizas. Žinau, kad nelaimėsiu, bet dalyvauti dalyvausiu. Kas laimės, žiūrėkit ji ir saugokit bei geros medžioklės visiems. To aš ir visiems projekto žaidėjams, ir palinkėsiu 😉.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...