Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Misteris_Smitas

Rastas Taksi direktorius.

Rekomenduoti pranešimai

xLpDfTv.png

Labas vakaras publika. Soriukas, jog atranka į šio darbo direktoriaus postą užtruko taip ilgai. Tiesiog realiame gyvenime turėjau labai daug reikalų, tačiau grįžau ir nieko nelaukdamas kimbu prie darbų.  Išviso sulaukiau aštuonių anketų, kas mane tikrai nustebino. Visų neaprašinėsiu, aprašysiu tik keturis pagrindinius atrinktus kandidatus. 

Pirmasis kandidatas - Minde_Bosch. Žaidėjas kuris jau man einant DPi pareigas buvo taksi valdžioje kaip pavaduotojas. Šiaip prisiminus tuos laikus, tavo darbas man patiko, supratai kaip ir kas. Kalbant apie dabartį, aktyvumas tavo tikrai geras, ko gero buvai aktyviausias iš visų kandidatų. Tik toks pastebėjimas, jog ne taip ir senai grįžai vėl aktyviai žaisti. Anketa nebloga, nėra pati geriausia, bet ir tikrai ne pati prasčiausią kurią esu skaitęs. Serveryje, rinkimų metu, dirbai taksi. Nesėdėjai AFK prisijungęs ar neužsiiminėjai kažkokia pašaline veikla, tiesiog dirbai. Nesi pasižymėjęs kaip kenkėjas ar kažkoks piktybinis žaidėjas. Peržvelgus banų/skundų skiltis, neradau nei užblokavimų, nei skundų, kas tikrai davė tau didelį pliusą. Viską apibendrinus esi tikrai stiprus kandidatas, bet kiti kandidatai taip pat jau yra įrodę ką gali. 

Antrasis kandidatas - Modis_Samper. Tai asmuo kurio manau daugeliui senesnių žaidėjų nereikia pristatinėti. Užkietėjęs taksistas. Anketa trumpa ir aiški, gal tik norėjosi daugiau konkretumo. Atrankos metu taip pat dirbai taksi. Aktyvumas tikrai neblogas, aišku svyruojantis, bet tikrai pakankamas. Kaip ir minėjai esi dirbantis žmogus ir aktyvumas yra svyruojantis. Serveryje nesi pagarsėjęs kaip kenkėjas. Banų ar skundų gavęs nesi. Vienintelis minusas, jog ne taip senai grįžai į serverį žaisti. Vien tai šiek tiek atgraso manę nuo minties suteikti tau šansą tapti šios firmos direktoriaus postą. Bet čia tik toks mažas minusiukas. 

Trečiasis kandidatas - Max_Power. Manau visiems žinomas veidas. Kad moki rašyti anketas, nieko naujo. Šioje atrankoje tik dar karta tai įrodei parašydamas geriausia anketą. Atrankos metu aktyvumas kaip Minde_Bosch tikrai geras. Dirbai taksi, o ne tik AFK leidai laiką. Banų ar skundų nesi gavęs. Esi daugumos serverio žaidėjų mėgstamas asmuo. Minusas būtų toks, kad pildei įGP direktoriaus postą, dabar bandai savo jėgas Taksi direktoriaus atrankoje. Taip prisimenu jog sakiau tau jog matau tave kaip neutralios firmos vadovą, tačiau girdėjau ir tokių kalbų jog bandei prašyti Medikų, bei Mechanikų darbo pavaduotojo. Kiek tai tiesa nežinau, bet šie dalykai verčia daryti išvadą jog direktoriaus norit tik dėl to jog būtum pastebėtas ir turėtum kažkokias pareigas. Tiesiog mano patarimas toks, apsistok ties viena firma ir siek būtent jos valdžios. Čia vienintelis tavo minusas kurį pastebėjau, todėl nelabai norėčiau šįkart suteikti tau šansą. 

Ketvirtasis kandidatas - Aim_Greg.  Anketa viena iš geriausių šioje atrankoje. Į visus klausimus atsakei išsamiai ir radau viską ko norėjau. Turi sukaupęs labai dideli valdžios patirties bagažą. Serveryje atrankos metu tavęs nemačiau, bet tik dėl to jog taip sutapo, kad turėjai išvykti atostogų į kitą šalį. Tačiau pildyti anketą tau leidau. Todėl kas liečia aktyvumą, galiu pasakyti tik tiek, jog serveryje tave matyti teko pakankamai nemažai. Nesi pasižymėjęs kaip kenkėjas ar kažkokią neigiama asmenybė. Tik vienas bet. Tau būnant Renginių Organizatoriumi iš pradžių tikrai mačiau motyvacija ir pastangas, bet su laiku tai dingo. Ar ir šįkart taip neatsitiktų? Ar nebus taip, kad nusibos rutina ir nuspręsi pasitraukti iš šių pareigų? Na manau pamatysim patys, kadangi tu ir tampi šios firmos naujuoju direktoriumi. Sveikinimai. 

Patarimas iš mano kaip DPi pusės būtų toks, pamėginkit pabendrauti su Minde_Bosch ir pasiūlyk jam pavaduotojo postą. Manau jūsų duetas būtų vienas geriausių matytų man būnant DPi.

  • Patinka 6
  • Ačiū! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Max_Power jau patapęs Antanas_Banditas v2, o direktoriaus rinkimai be jo - jau nebe rinkimai.

Sveikinimai direktoriui, sėkmės pareigose!

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu ir sekmes!🤩👏

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sėkmės einant direktoriaus pareigas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinimai ;) ateisiu pas tave i taxus ridos kelt ;):D

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai , sėkmės pareigose.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Wooowww. Sveikinu Gregovičių!! Puiki analizė, puikus pasirinkimas ! Parodyk ko esi vertas diedas!

 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...