Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | SUPER zvejybos valanda!

Prisijungę žaidėjai: 11 / 200

Versija: LV 7.7.7


Camel_Kerr

Peikiu Irmantas_Lamborgini

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Camel_Kerr.
2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: Irmantas_Lamborgini
3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?Uždėtas netinkamas įtarimas. Taip, išėjau su bagažu, teisėsaugininkas iškart uždėjo nonrp, nors tikrai lažinuosi jog būtent šiuo metu, kai išėjau iš vidaus, įrodymu neturėjo, kad būtent dariau nonrp.
4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimąhttps://prnt.sc/usZCO7amtmsM

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pradžioj matosi kaip važiuoja ir taip manau logiškai aišku jog jis vairavo jam priklausanti mašina jis išeina galvokit su galva, O šiaip eik dar ir mamai pasiskųsk :)

IRDM:https://streamable.com/tkkpxg

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

papeikimas_priimtas.png.4a162ba2262c323f0bea29560da135a9.png.e26dba9c08d03cb2f38e1c609a247ac3.png.1ea774f0f7ff667d61c8a26bf6c833a0.png 

  • Pagal situacija negalime pasakyti ar taksi darbuotojas vienas dirbo ar turėjo kolegų kuriems priklausė ši transporto priemonė ir atvyko pasiimti bagažo ir prie oro uosto durų paliko savo darbine transporto priemonę, Irmantas į tai neatsižvelgė nematau, kad būtų patikrinęs ar ne vienas Camel_Kerr dirbo. Taipogi Irmanto įrodymuose nesimato, kad būtų taksisto Camel_Kerr automobilis ir gavosi labai didelis nesusipratimas neapdairumas, kaip žinoma taksistams yra draudžiama palikti, užvažiuoti savo darbinę transporto priemonę prie oro uosto durų pasiimant bagažą nes tuo atveju teisėsaugininkas turintis konkrečius įrodymus įrodančius kad būtent tas žaidėjas pažeidžia KET taisykles ir tik tada bausti už NON-RP.

 

  • Darbuotojas gauna griežtą žodinį įspėjimą ,sumažintas rangas jam buvo vėl susakytos taisyklės ir reikalavimai. Man su žaidėju Camel_Kerr buvo susisiekta ir atlyginta žala už netinkamą įtarimo gavimą. Pagal jo prašymą norėjo, kad darbuotojas nebūtų išmestas iš darbo už tokį nesusipratimą 

 

  • Irmantai paskutinį tikrai kartą noriu matyti papeikimą tau, kaip buvau parašęs kad už menkiausią nusižengimą būsi išmestas iš darbo šį kartą atsižvelgiau į Camel_Kerr prašymą neišmesti darbuotojo iš darbo dėl to yra pasigailėtą tavęs kitą kartą atsakau būsi atleistas!!!
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...