Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Verslo_Klase

Idėje Mašinų plovykla

Ar už ,kad atsirastu mašinų plovykla? Ar prieš?  

25 nariai balsavo

  1. 1. Ar už ,kad atsirastu mašinų plovykla? Ar prieš?



Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord): serveriui
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Atsirastu naujas verslas. žmogui kuris turės ta versla pinigais. Bus kur išleisti šiek tiek pinigų. Ir norint gražios mašinos teks prisižiūrėti, plautis. Ir bus idomiau plauti ir žiūrėti kaip vel blizga mašina kaip nuplauni ir bus žaidimas tikroviškesnis.
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti):  mašinos plovykla- galetu rastis kad ir prie tpvm kur yra plovykla arba sumapinti nauja kad ir toi pacioi vietoi rastusi tik butu atnaujinta. Butu taip jeigu norint gražios,prižiurejančios blizgančios mašinos neapsinešansios purvu, turetum plautis mašina. Padaryti kad isipurvintu nuo kažkiek pravažiavimo ridos pvz 270kilometuru arba galim ir daugiau arba maziau.  kiekvienos mašinos isipurvintu kiek nuosavos tiek darbines tiek nuomos o sunaikinus darbines ar nuoma galetu pranikti purvas ,bet kam reiktu su darbine važiuoti daugiau km, misija vygdai reikia km ar kam jeigu noretu gražios galetu nusiplauti ir gali atsirasti misija kad reiktu pravažiuoti tiek km , kad isipurvintu car   ir nuplauti. TAIGI įvažiuotum i plovykla tarp kempinių vidurio ir  butu žemai parašyta /plauti   parašius /plauti išmestų lentele ar plausit mašina? kaina 3k . Paspaudus kempinės priartetu prie mašinos  ir suktusi 20 sec ir butu galima stebeti. Praejus laikui per viduri rašytu nuplauta galit išvažiuoti. kaina galim padaryti nuo 3k iki 10k  nusiplovus mašina purvai dingtu ir tada usifiksuotu rida ir tada po 270 kilometrų vel atsirastu purvai.   Taip atrodytu isipurvinus mazdaug https://imgur.com/a/wtD556j   o taip švari https://imgur.com/a/x9cNjN2   jeigu nesimato toi foto kur purvina per imgur galiu imesti dc labiau matosi ten .

 

  • Patinka 10
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pritariu pasiulimui, tikrai manau butu zenkliai idomiau zaisti zaidejam, jog serveris tai RP , tikriausiai tie kas turit masinas realybei abejoju kad nepriziurit tiek isvaizdos tiek salono, variklio nekalbant apie plovima. Truksta daug daugiau sistemu serveri, butu daugiau sistemu manau butu tikrai idomiau zaist vos ne kaip mini task.

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Idėja gera, pridėtų minimalaus realistiškumo. Pridedu pasiūlymą, jog važiuojant smėlynu ir pnš, labiau išsipurvintų.

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu kžn tokie pasiulymai tegul laukia servo kryzes tada idės tokia,o dabar reik namu sistemos tik

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

idėja nėra įmanoma, nes nuotraukos kurias įkėlei, yra telefonines žaidimo versijos tekstūros, ju fiziškai neįmanoma išgauti be modu.

  • Oho! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...