Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jaden_Corbett

pogues

Rekomenduoti pranešimai

gfx

pogues – meksikiečių bei lotynų amerikiečių pagrindu sudaryta gatvės gauja, kurios veiklos tikslas ir principas – valdyti LAS-VENTURAS kaimelius, tarpininkauti bei dominuoti senų, pažemintų transporto priemonių pardavimuose bei kelti masinį šurmulį miesteliuose. 

 

HISTORIA

El principio. 1981-tieji. Į Los Santos miestą bei jo apylinkes pasipylė milžiniška emigrantų banga iš Meksikos bei ispaniškai kalbančių Lotynų Amerikos valstybių, kuriose pragyventi buvo sudėtinga. Korupcija, kariniai perversmai, valdžių neatsakingi bei neūkiški sprendimai žudė žmonių viltis. Emigracija į JAV ieškoti geresnio gyvenimo buvo kone vienintelė išeitis jaunojo Alejandro Morales (Jaden Corbett), penkiamečio iš Tijuanos, Meksikos, šeimai. Radę ryšius Kalifornijoje, jo tėvai nusprendė kirsti jau legendomis apipintą nelegalią sieną bei įsitvirtinti šalia Los Santos oro uosto esančiuose kvartaluose. Tuomet žymiais paplūdimiais bei kova dėl vietos po saule garsėjusiame mieste Los Santos Vagos karaliavo namų sienas primenančiuose rajonuose. Nemažai jaunų, energingų vaikinų jungėsi prie geltonųjų ir padėjo siekti savų tikslų vyresniems gaujos nariams – kovoti prieš dominuojančias eternal ir OYK gaujas, su pastarąja laikui bėgant buvo krauju pasirašyta taikos bei bendradarbiavimo sutartis.

Cesarui (Javan_Honnigey) – Alejandro dėdei – toks Vagosų poelgis nepatiko.

Ballas nuo pat savo gyvavimo pradžios buvo susiję su narkotikais. Vagos, pamatę galimybę užsidirbti milžiniškus pinigus, negalėjo atsisakyti šio pasiūlymo. Stambios narkotikų siuntos su dviem galingoms bei narių skaičiumi masiškoms grupuotėms buvo neįkandamas riešutas Los Santos policijos departamentui.

 Dėl to grupuotės viduje dėl to kilo nesutarimų. Metai iš metų pykčiai tarpusavyje išskyrė iki tol vieningus lotynų amerikiečius Los Santos mieste. Marihuaną medicininiais tikslais patraukiantis, tačiau alkoholio bei psichotropinių medžiagų nevartojęs Cesaras su savimi iš geltonųjų išsivedė kelis sau parankius žmones, kurie laikui bėgant su savo draugų pagalba ir suformavo pogues pagrindą. Gauja buvo nedidelė – tarp 15 ir 20 šeimų, kurių pagrindinis pinigų šaltinis buvo pažemintų transporto priemonių tobulinimas bei pardavimas. Traukinių stotyje kiekvieną ketvirtadienį vyko specialios šokinėjimo su ratais varžybos, kurios taip pat nešdavo pelną. Sužinoję apie kažkada buvusių kraujo bei kalbos brolių ketinimus, Vagosai šturmavo vienas iš jų organizuojamų varžybų, kurių metu žuvo užstatą rinkęs Alejandro tėvas bei daugelis jo draugų.

Vietos policija iki šiol neišsiaiškino šio susišaudymo aplinkybių.

Tai buvo 95-tieji.

Alejandro tuomet buvo 19 metų.

Motina Sofia – namų šeimininkė, kuri buvo tipinė mama – rūpestinga, ta, kuri visuomet tikės savo mylimaisiais bei artimaisiais. Tėvas Enzo – taksistas, turėjęs labai gerus santykius su pusbroliu Cesaru, tad šeima po tėvo mirties kurį laiką buvo priklausoma nuo Cesaro bei gaujos nešamo pelno.

Tai buvo didelė netektis VLA.

Laikui bėgant pogues plėtėsi į Vagos kontroliuojamus rajonus, didino savo įtaką tarp ispaniškai kalbančios bendruomenės. Kai kur vietoj geltonų raiščių, kokaino ir švirkštų ant žemės matėsi dryžuoti marškinėliai, šviesios, paplyšusios kelnės, tiesaus snapo kepurės bei ant jų užrištos ryškiai žalios skarelės su piktais veidais, kurių tikslas buvo vienas – kontroliuoti ispaniškai kalbančius regionus visame Los Santos mieste. Plečiantis gaujai, plėtėsi ir pažintys – Santiago Garcia (Jeffrey_Watson) buvo jungtis tarp kitų miestų organizuotų nusikaltimus vykdančių grupių. 21-erių, bet jau vienas gaujos ryškiausių asmenų turėjo pažintis San Fierro mieste, kur jo pusbrolis – Rifa gaujos vadeiva.

Transversal. Taip buvo galima pavadinti Aztecas vadeivų taktiką. Prie gatvės plėšikų bei bendruomenės verslo jungėsi ne tik ispaniškai kalbantis jaunimas, bet buvo galima rasti ir afro amerikiečių kruopelę tarp jų. Cesaras, bevažinėdamas po Los Santos apylinkes Kendl – išvaizdžią, pasitikinčią savimi juodaodę, kuri, vėliau pačiam Cesarui išsiaiškinus, buvo žinomo Varios aztecas – mirtinų The Ballas bei Los Santos Vagos priešų - gaujos nario, buvusio lyderio Carlo Johnsono sesuo. Savo puikia, rišlia ispanų kalba, puikiais oratoriaus įgūdžiais bei lotynų amerikiečiams būdingu nuoširdumu jam pavyko įtikinti Kendl, kurią įtikinti nesugebėjo daug save gerbiančių džentelmenų, kad jis – būtent tas vienintelis, kurio jai ir reikia gyvenime. Būtent ji ir buvo tiltas tarp Cesaro ir VLA gaujos vadeivų. Kadaise klibėjęs tiltas ilgainiui tapo tvirtu mūru, bei nesugriaunama sąjunga, susieta santuoka, vaikais ir vienu bei tuo pačiu tikslu – kartu dominuoti Los Santos bei jo apylinkėse.

Subir de rango. Tuo tarpu Ajejandro augo ir tapo vienu iš artimiausių Cesaro patikėtinių. Pro akis nepraslydo ir kitiems gaujos nariams. Iš paprasto plėško, kuris norėjo atnešti maistą tiek sau, tiek mamai, tiek savo keturiems broliams bei seserims, jau Alex (Fanfanas_Tulpe) nebuvo vadinamas hermano, kaip eilinis gaujos narys – jis tarp visų gaujos narių buvo žinomas kaip el altísimo – „nuožmusis“, dėl jo šalto kraujo, agresyvios, grėsmingos, lyg vietoje kažką norėtų papjauti kūno kalbos, įvaldytų Combat Shotgun ir M4 šaudymo įgūdžių.

2001-ieji. Kovos su LSV buvo lygios, mirčių daug, tačiau nei viena, nei kita gauja nesugebėjo perimti kitos gaujos teritorijų. Alejandro vieno susišaudymo metu nužudo Benjamin Weber – vokiečių kilmės amerikietį, informatorių policininką Los Santos Vagos gaujoje, turėjusį išsiaiškinti, iš kur pas juos atsiduria didžiulės narkotikų siuntos. Už nužudymą Alex buvo priverstas atsisėsti į kalėjimą 12 su puse metų, tačiau už gerą elgesį buvo paleistas pusei laiko. Kalėjime Alejandro nesnaudė: sportavo, skaitė asmeninio tobulėjimo knygas, siuvo batus bei drabužius vaikams, kuriems to labiau reikėjo. Kadaise ir jis buvo toks – dėl padėties šeimoje negalėjo nusipirkti prabangiausių rūbų, turėjo rengtis tuo, kas buvo paaukota ar net per maža jam. Kalėjimo jis įgijo taip reikalingų gyvenimo žinių, kurios tikrai jam pravertė ateityje. Kaip laikėsi pogues? Alejandro įtakos trūko, tačiau laikėsi savo tikslo – plėstis bei laimėti prieš LSV.

Tragedia alegre. 2007 metai. Cesaras jau šeštoje dešimtyje. Nors nepraradęs savo įgūdžių, įtakos bei baimės tarp lotynų amerikiečių visame Los Santos mieste, suprato, kad gaujų gyvenimas jau jam yra praeityje. Turėdamas tris vaikus – amerikietiško futbolo kamuolio iš rankų nepaleidžiantį berniuką ir dvi nuostabaus grožio, aukštas bei garbanotų plaukų mergaites, jis sumainė žiedus su Kendl. Tai buvo puikios naujienos visai Varrios Los Aztecas gaujai – lyderis sukūrė šeimą! GSF ir VLA santykiai – kaip niekada stiprūs, tačiau Cesaras pranešė skaudžias naujienas visiems – jis traukiasi iš gaujos. Visi suko galvą – kodėl? Cesaras valandas išdėstė savo priežastis – noras matyti vaikus augant bei ramiai nugyventi likusią savo gyvenimo dalį. Po ilgo monologo gaujos įtakingiausi nariai pasižiūrėjo į Alejandro, ką tik išleistą iš kalėjimo, lyg norėdami klausti, ar jis norėtų tęsti didingą gaujos istoriją.

Alejandro sutiko bei perėmė visus verslus iš Cesar. Jų vertė nebuvo didelė, tačiau to užteko, kad gauja finansiškai būtų stabili. Santiago, kaip ištikimas draugas, atėjo jam į pagalbą. Be jo Alejandro nebūtų išdrįsęs pratęsti Cesaro pradėtus darbus. Dabar, nors ir susilpnėjusi, tačiau pogues šeima yra pasiruošusi tęsti savo pradėtus darbus. Ilgą laiką aktyviai nesirodę miesteliuose, nariai grįžta su vienu tikslu – dominuoti kaimeliu apylinkėse. Bet kokia kaina. Prieš visus. 

gloria a la ‘gues

 

Los Líderes

Alejandro Morales (Jaden_Corbett)

Santiago Garcia (Jeffrey_Watson)

Cesar (Javan_Honnigey)

Alex (Fanfanas_Tulpe)

 

 

  • Patinka 20

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sėkmės su klanu

tema atrodo poor, lyg visas tekstas butu suspaustas, galetumet bent atskirt arba panaudot kai kur bold text

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

cia klanas kur siausit gatvese saudisit zmones?

ar cia klanas kur leksit per europa ir dainuosit savo dainas bei darysit live stage performancus???

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nu dw sekmes, pavarot, gedos nepridarot

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...