Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Tracy_Martynez

Tracy_martinez užblokavo Jack_Andersson

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Tracy_martinez
2. Užblokuoto asmens slapyvardis (
Vardas_Pavardė): jack_Andersson
3. Užblokavimo priežastis
: čytinimas aimas 
4. Papildomi komentarai (nebūtina): -
5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos)
image.thumb.png.c0330f1d360f391795c190658f294372.png

glowe vos pašaudo 0.50kd, lv pretenduoja į metų šaulį žmogus. @Mafioz_Elpatrone atsižvelk rimtai i banneda o ne kaip vaikas savekam visada nežėjęs atmeti.

[Atmesta]Jack_Andersson ban Tracy_Martinez - Užblokavimo apeliacijos - Las-Venturas.LT | Jūsų žaidimo kokybė - mūsų prioritetas! šitam bannede pas save videke ir iš mano perspektyvos matosi kad visiškai nepašaudo, o dabar jau kasetes leidžia kaip antanas salnys. 

https://streamable.com/r6ki46  https://streamable.com/1xsd8c   https://streamable.com/9xq6l9   https://streamable.com/vmgsyf    https://streamable.com/dxmqtq   https://streamable.com/zuhrue    

  • Patinka 2
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 valandą, Treisi_martinez rašė:

glowe vos pašaudo 0.50kd, lv pretenduoja į metų šaulį žmogus. @Mafioz_Elpatrone atsižvelk rimtai i banneda o ne kaip vaikas savekam visada nežėjęs atmeti.

:D į visas apeliacijas žiūriu vienodai, argumentuok nors viena tavo manymu mano bloga sprendimą, beje su Anderssonu šaudžiausi kiek glowe, tiek ir lv, visur toks pat rezultatas. Ką galima su tavim šnekėti, kai tu teigi, jog mūsų serveryje įmanomas big slide?
 

Spoiler

image.png.a938e870e7fdefb155d90f0dbf813a40.pngjRnok0a.png


00:06 Jack_Andersson vaizdo įraše matosi kaip jis nepataiko iš spazo 3 kulkas, veliau jis iš deagle iššauna 14 kulkų, iš kurių pataiko 6 (kas yra mažiau nei pusė) kai tu vos pajudi iš vietos, koks čia gali būti aimas? Tikrai ne smooth/f12 ar koks kitas kuris lockina, nes tolimiau matosi, kaip jis šaudo iš m4 ir spaz be cbug, ir ant žmogeliuko jam nelockina, silent? Per daug prašauna, ir puikiai matosi, kai gavęs stuną jis tempia pelytę, ko žmonės naudodami silent aim daro labai mažai arba kreivai. Geriausia pamatyti galime kai kamera eina į kaire apačia šiose vietose - 00:03 ; 00:20 ; 00:49 , tai galima padaryti išvada, jog valdo ją savarankiškai. Vienintelis dalykas, prie kurio galima prisikabinti, tai pataikyta kulka iš 52m, bet vienetinis atvejis, jei pastoviai taip darytu, galima būtu įsitikinti, jog čytinama, bet žaidimas senas, yra pilna bugu, kuris šiuo metu greičiausia pasitaikė dėl galimo packet loss vieno iš jūsų.

Užblokavimo apeliacija nepatvirtinta.

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...