Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Monte_Gangga

Taksi/GP Direktorių rinkimų apžvalga!

Rekomenduoti pranešimai

dpi.png

Sveiki, pirmieji rinkimai, pirmos apžvalgos, rimtos firmos, tačiau kandidatų skaičius ar nustebino? Skaičius, galbūt ir taip, tačiau anketų kokybė nepasakyčiau, iš dviejų rinkimų galiu išskirti tik keletą anketų kurios yra vertos būti analizuojamos. Kaip pastebėjote esu naujasis direktorių prižiūrėtojas, todėl laimei liejantis pro akis galim surasti ir naujuosius direktorius! 

GSILaMh.png

Ginklų prekeivių direktoriaus apžvalga

Efka_Rodz Sakyčiau keista nematyti tavęs atrankoje į GP direktorių, kiek aš žaidžiu šiame serveryje, tai tu pasižymi būtent GP darbu, vos pradėjęs čia žaisti jau tavę mačiau būnant GP direktoriumi, pradžioje tarp mūsų tikrai buvo nesutarimų, tačiau viskas su laiku susitvarkė. Pažiūrėjus tavo darbo xp iškart matosi, kuris tau darbas yra mylimiausias ir mėgstamiausias. Kalbant apie anketą, ji buvo trumpa, vos keliais žodžiais atsakytą į klausimus, aš puikiai suprantu, kad kai kurie žmonės tiesiog galbūt nemoka rašyti anketų ar sunkiai sekasi išdėstyti mintis raštu, tačiau šiokios tokios pastangos turi būti norint gauti direktorių. Prie klausimo apie idėjas tu parašiai " ooj če jau ideju rast galima daug bunant firmoje su laiku " , aišku tas, kad niekas neaišku. Kaip stengsiesi pritraukti žaidėjus į firmą? Didesne alga ir dc eventukais? Šis atsakymas yra labiau apie esamų darbuotojų išlaikymą, tačiau kaip juos pritrauksi taip ir liko neaišku. GP firmos tikslą tu įvardinai tiksliai, manau kitaip ir būti negalėjo turėjus tiek daug pasiekimų GP firmoje. Pasikviečiau tavę pokalbiui, nes norėjau įsitikint koks esi žmogus, nes niekada neteko bendrauti su tavim, tik teko žiūrėti tik tok liv'us, manau, jeigu pareklamuotum tik toke LV serveryje galėtum suburti neblogą GP komandą. Įžvalgos tokios, ačiū už dalyvavimą!

Ponas_Batonas - Anketa silpna, serveryje užtildymų tikriausiai esi gavęs tiek, kiek Camelis nematęs savo tėvo, todėl galiu drąsiai sakyti, kad tu tikrai nesi tinkamas šiom pareigoms. Tiesiog anksti, anksti ir visiškai anksti. Ačiū už dalyvavimą. 

Antanas_Banditas - Rinkimai be tavęs, ne rinkimai, tiesa? Keista, tačiau anketą yra išsamiausia iš visų kandidatų, ar tokios būdavo ir ankščiau ar tiesiog stengiesi prie manęs? Išsamumas niekada nėra geriausias ginklas, svarbiausia, kad į klausimus būtų atsakyta tiksliai ir būtent to ko yra iš tavęs prašoma, aišku tavo anketa skaityti buvo daug smagiau, nei kitų kandidatų, tačiau visgi, Antanai ar tau GP direktorius? Tavo idėjos buvo tiesiog neutraliai firmai, rangų, taškų sistema GP darbui? Cmon.. Algų sistema ? Dienos užduotys? Ne, tai ne naujos idėjos, tai viskas yra sena ir nuvalkiota, taip aš suprantu, kad sugalvoti kažką naujo yra sudėtinga, ypač prie tokio skaičiaus žmonių, tada jau geriau atsakyti tiesiai šviesiai, kad šiuo metu idėjų nėra ir tik su laiku jos galbūt gali ugdinamos. Nors ir anketa buvo išsamiausia,bet aš visiškai neradau joje nieko kas man patiktų, galbūt patiko tik tavo pažadai laikyti direktorių 3mėn. Tačiau aš nelabai įsivaizduoju tavę būnant GP direktorium, kaip tu surinktum komandą į narkotikų zoną, šiuo metu teisėsauga yra tikrai stipri, kaip situacija su klanais? Ar su jais sutari, ar jie tau padėtų ? Nepyk, bet manau, kad ne. Atvirai galiu pasakyti, kad tau gauti direktorių per mano kadencija bus nelengva, tačiau įmanomą, bet ne GP ir ne teisėsauga, aš tau patariu, apsistok ties viena firmą, nelakstyk per serverius ir savo šansą tu gausi. Ačiū už dalyvavimą! 

Josh_Vercetti - Nustebau, nemeluosiu. Po visų mano sveikinimų sulaukiau ir tavo žinutės, "galbūt sulauksi manęs savo rinkimuose", patikėk manim, tikėjausi tavęs tikrai ne šiuose rinkimuose, GP ir Josh.. Okey.. skamba įdomiai, dirbai pas mane firmoje, buvo smagu, aktyviai leidai laiką su kolegomis, dalyvavai Narkotikų zonose, siuntose,bet tikėtis tavęs mano drauge, šiuose rinkimuose visiškai nesitikėjau. Kažkaip tikėjausi, kad dalyvausi Taksi rinkimuose, paskutiniai pasiekimai neutraliose firmose, galvojau tikrai bandysi laimę ten. Pradėkime nuo anketos, neslėpsiu nuvyliai, iš tavęs tikėjausi tikrai daugiau. Darbas, laikas, viską pats suprantu, tą patį pats patiriu, todėl klausimas tau ar sugebėsi? Ar rasi laiko? Patiko tavo atsakymas į idėjų klausimą, tiesiai šviesiai nemelavai, pasakei, kad šiuo metu idėjų neturi ir viskas bus ateityje, smagu, kad neišradinėji dviračio. Darbuotojų pritraukimo metodika - nudžiugino, dėl mano idėjos patikimo, smagu, kad buvau tas direktorius iš kurio tu imi pavyzdį ir stengiesi kažką iš to pasisemti, džiugu man, naudinga tau! Sekantis dalykas, kuris man užkliuvo už akių, tai galbūt tavo neapsisprendimas šiuo atveju ko būtent tu nori? Anketoje minėjai, kad nori išbandyti savę būtent nusikalstamose firmose, bet vakar dar užpildei į Spec pajegas, tai kas tavę iš tiesų traukia ir kur tavo pašaukimas yra iš tiesų man nėra aišku, todėl laikinai man esi didelis šauktukas kurį aš noriu ištyrinėti. Ačiū už dalyvavimą! 

570726f9398849aa200fbcba9466f9f2.gif

Taksi direktoriaus apžvalga 

Šiaudas_Drift - Sveikas, Šiaudai, anketa užpildyta neblogai, į klausimus atsakyta keliais sakiniais, vaizdo tikrai negadino, bet ar atsakymo kokybė tau davė naudos? Pažiūrėkime, pasiekimuose minėjai, kad buvai Taksi direktorius, tą aš atsimenu pats kaip buvau Medikų direktorius, asmeniškai pasakysiu tavo direktoriavimas man nebuvo kažkuo įspūdingas, galbūt sugrįžai patobulėjęs, su daugiau idėjų? Žiūrime toliau, idėjos : Savaitiniai konkursai ir "ĮDOMI rangų sistema", kas yra įdomi rangų sistema? Kuo ji įdomi, nu prašau jūsų apibūdinkite viską, aš noriu žinoti, noriu įsitikinti,kad jūs tikrai norite šio direktoriaus, o noras būtent ir turi būti parodytas jūsų anketoje, jeigu tuščiai švaistotės žodžiais man to nereikia, nepatingėkite ir parodykite. Palyginus anketa yra silpniausia iš visų kandidatų, sėkmės ateityje ir tikiuosi kitą kartą grįši ne tik ant rinkimų. Ačiū už dalyvavimą! 

Dane_Klicko - Labas, malonu matyti rinkimuose. Dar vienas sugrįžimas prieš pat rinkimus? Liūdna, bet tuo pačiu ir smagu, susidarau tokį įspūdį, kad daugumą žaidėjų grįšta tik dėl pareigų, pamatote rinkimus? Opa pabandom, gerai, kodėl gi ne, galbūt pasiseks. Eikime prie anketos, anketa man patiko, buvo smagu skaityti, atsakymai tvarkingi, atsakyta būtent tai ko reikalaujama, galbūt pirmoji anketa kurią skaitydamas pajaučiau, kad pagaliau galima kažką analizuoti rimčiau. Labiausiai patiko tavo atsakymas apie tikslus būnant direktoriumi "Bei sukurti gera bei draugiška taxi firmos kolektyvą kurie susitvarkys su viskuo ir bus geriausi taksistai aš taip manau ", galbūt elementaru, tačiau teisinga, nes būtent geras ir draugiškas kolektyvas tave ir stūmės į priekį, man patiko.  Pagaliau skaitant tavo idėjas supratau, kad papuoliau į šiek tiek rimtesnį kolektyvą nei į GP direktoriaus rinkimus, idėjos tikrai skyrėsi, ir pats supranti, kad senosios rangų sistemos yra jau atsibodę. ir būtent tu duodi mintį apie "Bagažų rankenas, Darbuotojo žvaigždutė, Darbuotojo kortelė, Darbuotojo čipus, Darbuotojo žetonus." , gerai ! Bet būtent apibūdink kas, tai? Tai juk anketa, visos galimybės tik baltas popierius tik jums! Aprašyk  ir sudomink mane, pavadinimai patiko, bet kaip tai pateiksi ? Taip ir likau nesupratęs! Ačiū už dalyvavimą! 

Bruno_Linn - Las-Venturas komandos narys, Grafikos dizaineris, kalbėjimo meistras, neutralių firmų atstovas, nusprendė išbandyti savę direktoriaus rinkimuose. Turi dar ką parodyti? Pažiūrėkime...Atsakymai tvarkingi,jaučiasi subrendusio žmogaus mintys, vietomis išsplėsta plačiau, vietomis mažiau, ten kur reikia. Anketoje išvardinai tiek buvusios Taksi firmos minusus, tiek savo būsimos firmos tikslus, jeigu taptum direktoriumi. Man labiausiai patiko tavo anketos pateikimas, nepatingėjai pateikti gražia anketą su tam tikromis vaizdo priemonėmis, tai tik sudaro įspūdį, kad tikrai nori šio darbo direktoriaus, jeigu randi laiko pateikti anketa gražiai, nepatingėdamas, aprašydamas viską ko iš tavęs reikalaujama tu užsdirbi nemažą pliusa iš pačio DPi nario, įvertindamas visų pastangas. Esi vienintelis kandidatas, kuris pateikiai tokių idėjų,kurių dar buvau nematęs šioje atrankoje, neformalus vakaras, būtų kažkas įspūdingo ir įdomaus, sudalyvaučiau ir pats. Smagu,kad stengsiesi suteikti veiklos savo darbuotojams ir forume -  Rekordų knyga,  kaip tau pavyktų tai išnaudoti, man pačiam pasidarė įdomu. Ačiū už dalyvavimą. 

Gandzia_Sampp - Wow, wow, wow.. Kas per žmonės, sveiki ir jums. Malonu matyti žmogų kuris direktorių čia turėjo tada, kaip mano paskyrą dar tikriausiai čia net nebuvo registruota. Viskas tvarkoje, važiuojam. Greičiausiai didžiausias minusas tavo šiuose rinkimuose tas kurį ir tu pats žinai, grįžimas tik ant rinkimų, asmeniškai nežinau ar sutapimas ar ne, bet toks vaizdas atrodo ne man vienam. Anketa tvarkinga, per daug nebuvo išsiplėsta, kas yra tikrai gerai, nes į klausimus buvo atsakyta konkrečiai ir be jokių išvedinėjimų, galbūt išsiplėtei per daug prie pasiekimų klausimo, tačiau čia menkas minusas. Ko tikėjausi iš tavęs daugiau? Būtent kaip patyręs vilkas, tikėjausi, kad savo tikslus išvardinsi subtiliau,juk tu patirties firmose tikrai turi, galėjai įvardinti kokiais būdais norėtum turėti geriausia firma ir aktyviausia, juk arena jūsų, parodykite ką galite. Bendrai paėmus direktoriaus pareigose tave matyti tikrai norėčiau per savo būvimą DPi, sakau nuoširdžiai, tačiau šiuo metu ar tau jį suteikti galėčiau? Klausimas geras.. Ar nedings motyvacija senam vilkui kažką daryti prie 15 žaidėjų , ar nereikės rinkti direktoriaus po 7d? Klausimų daug, todėl noriu įsitikinti ar tikrai grįžai ilgam ar ne, todėl pastebėsim, pažiūrėsim kaip tau seksis žaisti serveryje. Ačiū už dalyvavimą!

Direktorius išgirsite čia > https://mega.nz/file/GJpEGBYC#sXsizQmj79uolbQZpgcBXswu4mmZTHg9bn-Pxlmum30

 

 

 

  • Patinka 11
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kietaj manau i pagalbininkus tiksciau :}

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai!

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinkmai 🫠

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

gandzia samp :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sveikinu visus kitus, sauni pirma analize

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, didziausios sekmes vyrams.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puiki analizė, gerai padirbėta! Sėkmės direktoriams, gero vadovavimo!

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

stuttering taksi skamba idomiai

swejkinimai drk naujiem

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu čia tai analize Konkrečiai įdomi buvo ir issami.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...