Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Monte_Gangga

Las-Venturas mieste atsirado naujasis Tepalinis! Mechanikų direktoriaus apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

dpi.png

Sveiki, serverio žaidėjai, linkiu smagių švenčių, gražių margučių ir tikiuosi gero naujo direktoriaus darbų! Pati atranka mane šiek tiek nuliūdino, realiai tikėjausi tikrai daugiau kandidatų būtent į Mechanikų direktorių, firma jau kurį laiką buvo gerai prižiūrėta, puikūs direktoriai, Žygimantas, Wandaliux, paskutinieji direktoriai kurie užkėlė nemažą kartelę būtent jums, todėl leidžiamės žemyn ir pažiūrim kas toliau bandys pratęsti šį nuostabų direktorių sąrašą. 

KAUs4Sr.png

Atrankos informacija 

Kiekvienas serverio žaidėjas turėjo šansą pasireikšti visiškai lengvoje registracijoje į direktoriaus rinkimus, jums tereikėjo pristatyti savo amžių, pateikti Discord ir parašyti kodėl pasirinkote Mechanikų darbą. Į registracija užpildė 3 asmenys. Antanas_Banditas, Laurynas_Piknikas, Efka_Rodz

Antroji užduotis, kaip ir minėjau atrankoje buvo paslaptis ir kokia gi ji? 

  • Parašyti paprastą motyvacinį laišką man asmeniškai, kodėl turėčiau pasirinkti būtent jus, jūsų trumpos idėjos Mechanikų darbui ir kt. 

Kaip sekėsi kandidatams? Kviečiu jus visus pažiūrėti ir įvertinti. 

Kandidato, Antanas_Banditas laiškas ; 

Nf5MNe3.png

Kandidato, Laurynas_Piknikas laiškas ; 

5BdosOX.png

Kandidato, Efka_Rodz laiškas ; 

1SrGCnh.png

KAUs4Sr.png

Antanas_Banditas Paprastas dalykas kurį tau jau minėjau tavo GP direktoriaus rinkimuose, pirmiausiai apsistok ties viena firma, pažiūrėk kaip dirba kiti direktoriai, pasimokink iš jų, įgauk patirties, jeigu kas neaišku klausk, nu tiesiog tau anksti, tu nelabai suvoki kas yra direktoriaus pareigos, tu nori jų tam, kad tik būti direktoriumi. Aš pamenu kaip buvai Taksi direktorius, bandžiau tau padėti viskuo, siūliau ką daryti, dalinau idėjas, bet kiek iš jų pasimokei, kiek padarei? Nieko. Jau galvojau, kad po analizės į GP direktorių, pasiliksi GP darbe, stengsiesi ten, o čia atsirado atranka į Mechanikus, vėl tu rinkimuose. Laiške, manęs neįtikinai, kad turėčiau tau suteikti direktoriaus pareigas, realiai pats turinys beveik niekuo nesiskiria nuo tavo kandidatūros į GP direktorių,  „idėjos" visiškai tos pačios, tik pakeisti pavadinimai, dar nebuvau matęs,tokios idėjos, kad bandysi pritraukti darbuotojus padarydamas forume nuolatinę atranką , nu Antanai baik juokus. Žodžiu aš tau dar kartą sakau, pabūk vienoj firmoj, galbūt pabandyk pasiekti pavaduotoją ir įrodyk, kad gali tvarkytis būdamas pavaduotoju, nepildyk į bet kurį direktorių. Ačiū už dalyvavimą. 

Laurynas_Piknikas - Man asmeniškai matytas serverio žaidėjas, bendrauti neteko, tačiau apie tavę pasiteiravau pas buvusius direktorius, nei vienas direktorius apie tave neatsiliepė blogu žodžiu, minėjo, kad esi aktyvus, geras, darbštus darbuotojas.Rimtų pareigų dar šiame serveryje nesi turėjęs, į direktorių pildai ne pirmą kartą, kaip minėjai registracijoje, galbūt šitas kartas pasisekė? Laiškas man patiko, parašyta tiksliai, nuoširdžiai, matosi, kad esi žmogus kuris nemėgsta pilstyti iš tuščio į kiaurą. Šaunu,kad stengsiesi daug laiko skirti savo aktyvumui, tikiuosi taip ir bus, smagu, kad stengsiesi savo darbe sukurti savą ratą, kad darbuotojams būtų smagu dirbti, už tokia firmą esu ir aš, kiek teko direktoriauti visada stengdavausi daryti tą patį, nes savas ratas, savas kolektyvas ir ryšys tarp darbuotojų yra svarbiausias firmos pagrindas ant ko viskas ir stovi. Aišku šiek tiek užkliuvo tavo klaidos laiške, galbūt skubėjai ar neturėjai laiko, nes kiek žinau šiuo metu esi išvykęs, tačiau ateityje norėčiau, kad neskubėtum kuriant temas ar pnš. Ačiū už dalyvavimą!

Efka_Rod - Sunku vertinti žmogų, kuris yra labai nenuspėjamas, viena dieną tu esi nusikalstamų firmų atstovas, kitą dieną tu jau bandai laime į Mechanikų direktorių. Apskritai tavo bendravimas irgi yra labai keistas ir įdomus, viena diena gali būti draugiškas, kitą diena visus siuntinėji ant trijų raidžių, mano kandencijoje direktorius taip elgtis neturi. Ačiū už dalyvavimą. 

KAUs4Sr.png

Apklausos rezultatai 

kTAm2a8.png

 

Nežinau ar žaidėjai sugalvojo pajuokauti balsuodami už Antaną, bet nemanau, kad jis dar yra pasiruošęs būti direktoriumi, nesvarbu ar, tai Mechanikai, Medikai ar net Taksi. Serverio žaidėjų balsai neturėjo įtakos galutiniam mano sprendimui, tiesiog norėjau pažiūrėti ką jūs manote apie kandidatus, įspūdį susidariau, ačiū. 

KAUs4Sr.png

Galutinis sprendimas 

  • Direktorių nusprendžiau suteikti asmeniui dar neturėjusiam pareigų, tai būtų Laurynas_Piknikas, firma neutrali Mechanikai, manau tiek su mano, tiek su darbuotojų pagalba direktorius susitvarkys, nes firmoje turi tikrai gerų darbuotojų. Sėkmės darbuose, Laurynai.
  • Laurynas, šiuo metu yra išvykęs, todėl darbus pradės nuo Pirmadienio.
  • Patinka 8

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

@Laurynas_Piknikas Sveikinu su pirmom pareigom, išlaikyk ir toliau tokia aktyvia firmą kaip ir pas mus su zygimantu buvo bei visada gali kreiptys del pagalbos padesiu kuo galesiu. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Geras pasirinkimas! Sveikinu Lauri! Padesim mechuose jei tik reiks ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 12 minutes(-čių), Monte_Gangga rašė:

Nežinau ar žaidėjai sugalvojo pajuokauti balsuodami už Antaną

tosiba kazkoks discord po 250k uz balsa mokejo ir tai scam padare bent jau man

o siaip sveikinu Lauri

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

@Laurynas_Piknikas Sveikinu prisijungus prie direktorių komandos. Sėkmės! 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Banditas dar bus direktorium prie Montes, cia ne spejimas, cia tiesiog ateities matymas.

Kazkas naujo, svejkinimai naujam drk. Visada neutraliose geriau naujas zmogus, nei kiti patyre teisesaugoj ar GP, kaip Efka pvz. Analize primine ‘Marko_Escobar’ rasytas analizes dar prie 2015 metu ry/yno, biski nostalgijos atnese :D 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gerai gera analizė, pripažystų ir dar labiau sutinku, jog tik tu esi vertas mane pakeisti DPi pareigose.  Sveikinimai Laurynui, tikiuosi kaip naujas veidas, įneši savo indėlį į machanikų darbą. Soriukas už klaidas jei jų yra, po 15 alaus nebe ta kondicija jau

  • Patinka 2
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujam direktoriui tikiuos furos bus pildomos ir nesipyksim 😉

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...