Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Monte_Gangga

Las-Venturas surado naująjį vairą! Taksi direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

dpi.png

Sveiki, po darbingo savaitgalio skubu išrinkti naująjį Taksi direktorių, kalbant apie rinkimus pildančiųjų skaičius buvo ganėtinai neblogas, tačiau kokybė nelabai nustebino, todėl leiskimės žemyn ir ieškome naujojo direktoriaus! 

ZbaH7IS.png

Dane_Klicko - Realiausias kandidatas užimti direktoriaus pareigas mano akimis, tavę stebėjau nuo praaitų rinkimų, anuose rinkimuose nepasisekė, šaunu, kad nenuleidai rankų ir toliau stengiesi užimti savo norimos firmos direktoriaus pareigas. Lyginant laišką ir anketą kur pildei aną kartą, mano akimis anketoje atsiskleidei labiau, nei laiške, čia tau trūko konkretumo, manau laiške turi labiau išsiplėsti ir parodyti save, tačiau aš suprantu,kad ne visi žmonės sugeba viską išreikšti raštu, viskas gerai. Patiko idėja dėl tzenklo išnaudojimo, patiko tavo motyvacija ir ryžtas, džiugu,kad tiki, kad serveris sugrįš į savo ritmą, žaidėjai grįš, viskas tvarkoje, mes visi to norime ir tikime. Bendrai viską paėmus, aktyvumą, norą, manau turi gerus šansus tapti direktoriumi. Ačiū už dalyvavimą!

Antanas_Banditas - Manau visi tikėjosi tavę išvysti rinkimuose, ar dar neatsibodo? Kiekvienoje analizėje aš tau rašau tą patį per tą patį, pilstau iš tuščio į kiaurą, nu ar padarei kažkokia pažangą? Nieko, vėl pildai kur tik papuola, visą laikotarpį mačiau tave Mechanikuose, jau tikėjausi, kad va galbūt radai sau vietą, pabūsi firmoje, įsivažiuosi ir jau galbūt gausi tą direktorių,bet vėl atsiranda atranka ir jau pildai, nesvarbu ar Taksi,GP ar dar kažkoks darbas, tau svarbiausia tik direktorius. Kalbant apie laišką, buvo tikrai sunku skaityti, daug klaidų, minčių bėgiojimas, visiškai nesusiskaitė laiškas, idėjų prigalvojai vėl  „puikių", algų sistemos tikrai geros ir naudingos idėjos.. Nu cmon..Baik, jau geriau tada nerašyk išviso nieko ir nenervuok manęs su savo  „idėjomis". J0LXnwS.png

Įrodyk man ir aš tau tikrai suteiksiu direktorių. Ačiū už dalyvavimą!

Monster_Hideris - Asmeniškai man nematytas žaidėjas, kiek supratau iš tavo laiško esi senbuvis ir turi noro sugrįšti į serverį su trenksmu. Patiko tavo užsispyrimas dėl serverio žaidėjų, esi retas žmogus, kuris grįžta žaisti prie tokios serverio situacijos ir turi noro kažką daryti ir dar apsiimti taksi firmą, smagu, tikrai smagu. Iš laiško supratau,kad esi tikrai subrendęs žmogus, manau eitų pakalbėti rimtomis temomis. Pačiame serveryje tikrai esu matęs tavę ne kartą, galbūt man labiausiai užkliuvo dc programoje tavo bendravimas, nežinau ar juokavai ar ne, bet prisimenu vieną sakinį „pasiimsiu drk ir tyčia duočiau pav Antanui", nežinau ar tiksliai parašiau, bet kažką tokio tikrai mačiau. Laišką buvo tikrai smagu skaityti, viskas gražiai išdėstyta, buvo tikrai malonu skaityti, rašai viską tiesiai šviesiai kaip ir turi būti. Realiai aš tavę matyčiau kitos firmos direktoriaus pareigose, manau ši firmą pradžiai ne tau, mano galva tu labiau esi gangsta.. Galbūt aš klįstu, aišku anketoje minėjai, kad savo atšaudei žaisdamas 2014m, ką manai, jeigu sugrįštum dabar pašaudyti? Manau toks žaidėjas kaip tu galėtum sugrąžinti bent kiek veiksmo į dabartinę serverio situacija, ką manai? Ačiū už dalyvavima! 

Siaudas_Drift - Tikrai tikėjausi ir tavęs šiuose rinkimuose, smagu, kad pildai prie manęs jau antrą kartą į Taksi direktorių, susidarau tokį įspūdi, kad esi vienas iš tų žmonių kurie turi užsibrėžę vieną tikslą ir vieną direktorių, smagu, kad nepildai į visur kur papuola, kaip Antanas. Bet prie manęs manau tau reikės daug pastangų, kad gauti direktorių, prisimenu tavo paskutinį direktoriavimą, man nelabai patiko. Kalbant apie patį laišką, net negaliu pasakyti, kad tai laiškas, tai tiesiog buvo atsakytą į klausimus ko prašiau, nors ten buvo tik sąlygos kuriomis turėjai remtis, atidumas yra vienas didžiausių prioritetų norint tapti direktoriumi prie manęs. Visokie smail'ai man nelabai patiko laiške, tik gadino vaizdą. Viskas su laiku yra išmokstama, aš tikiu, kad ateityje įgavęs daugiau patirties galbūt ir pavyks tau gauti direktorių. Ačiū už dalyvavimą!

 

  • Naujasis Taksi direktorius - Dane_Klicko
  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nu duok tam banditui ta direktoriu, wtf man, visi pasidave jau ir taip, tai koks tikslas cia..

sveikinimai.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tikėjausi Monsterio pareigose, bet anyways sveikinu Dane su pareigom. gl.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gerai  aprašyta analize!  Sveikinu Dane su drk pareigomis!

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD swkn tp.

 

Antanai, nepasiduok.

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Antanai

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...