Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Zygimantas_Hard

Idėjų rinkinys

Ar pritariate šioms idėjoms?  

5 nariai balsavo

  1. 1. Pažymėkite atsakymą

    • Taip
      5
    • Ne
      0


Rekomenduoti pranešimai

1.       Dabar kaip žinote, tikrai yra sunku įvykdyt kai kurias misijas, realiai kai kuriu nebelabai imanoma ir ivykdyt, kai nera serveryje pakankamai žaidėjų, tai mano pasiūlymas būtų, kad jei žaidėjas nori, galėtų už tam tikra kreditu kieki, praleist tą misija, tiesiog ja cancelint. Bet kaip pavyzdys, tarkim būtų galima cancelint max 3 misijas.

2.       Tiesiog atnaujint ir pakeist dauguma darbo baziu, ir lankomiausias vietas. T.y tarkim pakeist taxi baze, mechu baze, ligonine, /tplv,  permapint i kita vieta, kaip seniau pamenate, tai gan dažnai keiteliodavosi darbu bazes ir ju mapp darbai, tai realiai vis ineštu nauji mapp darbai tokio šviežumo, bet manau čia beveik neįmanoma, nes cj nebelike mapperiu jau, nebent kas nors turėtu kompe išsisaugoje kokiu mapp darbu. Bet žodžiu, tiesiog pasiūlymas.

3.       Padaryti sistema, kad leistu dėti savo turimus retus daiktus į pardavimus. /pardavimai >> reti daiktai. Ir ten tiesiog kaip ir su transporto priemonėmis, žaidėjai galėtu įkelti savo parduodamus retus daiktus už jų norima sumą.

4.       Ir paskutinė, bet neprasčiausia idėja, tai manau norėtume visgi pamatyt tą taip visu laukiama naująją namų sistema, o kad ji bus? Vienas Dievas težino :) Ačiū už demėsį.

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1,3 idėjoms pritariu 100 procentų. Taip pat manau smagu būtų, kad padarytų daugiau misijų ar pasiekimų, automatiškai atsirastų daugiau veiklos.
Dėl 4 idėjos, tai viskas progrese
Dėl 2 abejoju ar verta.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...