Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Monte_Gangga

Ginklų dėžės vėl bus gabenamos LasVenture? GP Direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

dpi.png

Sveiki, po ganėtinai ilgai trukusių rinkimų pagaliau suradome naująjį direktorių. Kandidatų buvo nemažai, bet tam reikėjo tikrai daug laiko, kad jie atsirastų. Apžvalga nebus įspūdinga, tiesiog aptarsiu trumpai kiekviena kandidatą, jų klaidas trūkumus ir pnš. 

GSILaMh.png

Pildančiųjų skačius - 6.

 Efka_RodzGP Direktoriaus rinkimai be tavęs jau tampa neberinkimai, viskas tvarkoje, patinkanti firma, gal ir būtum puikus vadovas, jeigu susitvarkytum su savo bendravimu, bet toks jau esi. Galiu pasakyti tik tiek, kad jeigu būtų neatsiradę paskutinieji kandidatai kurie privertė manę apsigalvoti būčiau tikrai tau skyręs direktoriaus postą, apskritai tikrai manau, kad tu būtent sugebėtum susitvarkyti su tokia serverio situacija ir su rutina, tačiau šį kartą esu linkęs surizikuoti, todėl, jeigu pirmasis kandidatas neišbus reikiamo laiko, direktorių gausi būtent tu. Ačiū už dalyvavimą.

 Antanas_Banditas -  Su tavim jau buvo kalbėta dc programoje, tačiau normaliai nesulaukiau tavo atsakymų, aš sakiau ir dc ir čia galiu pasakyti, tau tikrai suteikčiau direktoriaus postą, bet tik ne GP. Tu, tai dingsti, tai atsirandi, nesuprantu aš tavęs. Anektoje minėjai, kad būsi toks pats direktorius koks ir buvai ankščiau, bet man taip netinka, noriu,kad kažką pakeistum savyje ir direktoriavime. Ačiū už dalyvavimą. 

 Kamel_Kerr -  Ačiū,kad nepatingėjai parašyt, ir taip mes visi rasistai. 

 Karalius_Pro - Direktoriaus pareigomis dar tau per anksti. Padirbk pas būsimą direktorių, pasisemk patirties, galbūt pasiek pavaduotojo postą ir mėgink laimę toliau. wEoUDuR.pngNa nemanau, kad esi buvęs direktorius, bet tiek to.  Ačiū už dalyvavimą ir sėkmės toliau.

 Tomas_Wtf - Jau kelis kartus esi pasižymėjęs man ir išstrigęs mintyse, afk boto meistras, ekspertas ir pnš. Nustebau tavę pamatęs rinkimuose, bet ir nudžiugau, kad pagaliau atsirado realus kandidatas užiimti direktoriaus pareigas. Tikrai nekreipsiu dėmesio į tavo tuos paskutinius gautus blokavimus ir pnš, nes tikiuosi, kad turint pareigas to nebus. Kalbant apie anketa, iš jos daug ir nesitikėjau nei iš vieno kandidato, nes klausimai buvo tikrai paprasti. Patiko tavo atsakymai, neišsikėliai sau didelių tikslų,neprižadėjai kažko įspūdingo, nes pats supranti serverio situacija. Mano nuomonę tu tikrai gali duoti veiksmo serveryje, pripildyti sandėlį ginklais. Ačiū už dalyvavimą, sveikinu su direktoriumi ir tikiuosi, kad savo lūkeščius pateisinsi ir išbūsi reikiamą laiką direktoriaus poste! Sėkmės tau. 

 Ryan_Zuki -  Keista matyti tavę direktoriaus rinkimuose, bet nemeluosiu, esi realus kandidatas užiimti direktoriaus pareigas, kodėl? Teko kariauti su tavim būnant Eternal klane, kaip turėjai savo klaną, susidariau tokį įspūdį, kad tu esi tikrai veiksmo žmogus, kuris jo sugebėtum duoti serveryje, tačiau kaip būtų su tokia situacija serveryje? Ar tikrai galėtum pritraukti savo draugus ir kitus klaniškius į serverį? Įdomu būtų pamatyti, tačiau vienas iš tavo minusų buvo tas, kad būnant savo OYK klane, nevisada laikydavaisi grobimo/reketų taisyklių, tas man nelabai patikdavo, nežinau kaip būtų dabar, sekantis minusas, tavo serverio V_P nesutampa su forumo vartotojo V_P. Iš mano pusės palinkėčiau dažniau apsilankyti serveryje galbūt pabandyti pradžiai pasikurti vėl klaną, parodyti, kad su draugais turit parako ir sugrįšti vėl į rinkimus. Ačiū už dalyvavimą. 

GSILaMh.png

Direktorius - Tomas_Wtf

 

  • Patinka 5
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...