Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ryan___Zuki

Peikiu Efka_Rodz

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Ryan_Zuki
2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: @Efka_Rodz
3. Administratoriaus nusižengimas: Pasikartojantys ban kur zaidejas neturi tikru irodymu... banina kad tik uzbanint non stop.

1.

2.

3.

 

4.

 

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Vienas iš svarbiausių aspektų žaidime yra taisyklių laikymasis. Taisyklės nustatomos ne tam, kad apribotų mūsų malonumą, bet tam, kad užtikrintų sąžiningą ir teisingą žaidimo eigą visiems žaidėjams. Laikydamiesi taisyklių žaidime, parodome pagarbą tiek sau, tiek kitiems žaidėjams.

Pirma ir svarbiausia, taisyklių laužymas gali turėti neigiamų pasekmių pačiam žaidimui. Taisyklės dažnai sukuriamos tam, kad užtikrintų žaidimo pusiausvyrą ir teisingumą. Jei nesilaikome taisyklių, gali iškilti konfliktų, nesąžiningų situacijų, neteisybės. Tai gali sumažinti visų žaidėjų malonumą bei sukelti nesantaiką tarp bendruomenės.

Nebūtina iškart imtis kraštutinių priemonių, pavyzdžiui, užblokuoti žaidėją. Kartais pakanka ir parašyti skundą, į kurį tikrai sureaguosime ir, esant būtinybei, pritaikysime atitinkamą bausmę. Blokuoti reikėtų tik tuomet, kada esate pilnai įsitikinę, jog žaidėjas pažeidė vieną ar kitą taisyklę.

Taisyklės suteikia mums bendrą pagrindą, kuris leidžia mums žaisti ir konkuruoti sąžiningai. Be to, taisyklių laužymas gali turėti neigiamų pasekmių mūsų pačių reputacijai ir bendravimui su kitais žaidėjais. Taigi, gerbkime taisykles, kad galėtume mėgautis žaidimu ir sukurti malonų žaidimą sau ir kitiems.

Administratoriaus bus atitinkamai nubaustas. Ačiū, kad pranešėte.

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...