Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Monte_Gangga

Taksi direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

dpi.png

Po užsitrukusių rinkimų skelbiu apžvalgą į taksi direktorių, kandidatų buvo nemažai, realiai patiko, bet šį kartą su direktoriumiu tikiuosi nenusivilsiu. Leiskimės žemyn ir ieškome naujo direktoriaus!

AgDnZJO.png

Kandidatai - 5.

  • Monster_Hideris
  • Siaudas_Drift
  • Tomas_Pospeka
  • Minde_Saker
  • Karalius_Pro 

AgDnZJO.png

Slaptoji kandidatų užduotis buvo parašyti motyvacini laišką, kuriame atsispindėtų jų idėjos, prisistatymas, bei tikslai firmoje, kviečiu pasiskaityti kiekvieno kandidato laišką ir įvertinti. 

AgDnZJO.png

Kandidatas - Monster_Hideris ir jo laiškas - nėra. 

ZbaH7IS.png

Kandidatas - Šiaudas_Drift ir jo laiškas :  

h76FjBB.png

ZbaH7IS.png

Kandidatas - Tomas_Pospeka ir jo laiškas : 

5JqP6XL.png

ZbaH7IS.png

Kandidatas - Minde_Saker ir jo laiškas : 

• Prisistatymas
Mano vardas Ernestas, šiuo metu man yra 20 metų. Esu draugiškas žmogus, moku susibendrauti su bet kuria siela kuri yra gyva šitam mūsų pasaulį. Todėl nes esu draugiškas gebu įžvelgti pozityvumo visuose situacijose, žmones kurie nusiteikę pyktai bandau perkalbėti ir paprašau jų galbūt elgtis protingiau ir pagaliau subręsti, to nepadarius tiesiog tos žmones ignoruoju ir nekariauju su jais, nes karą laimi ne tas kuris nužudo daug žmonių, o tas kuris iš jo išeina gyvas čia tas pats. Aš nežudysiu jų kaip jie žudo kitus žmones įžeidimais o tiesiog išlipsiu sausas. Esu kaip ir minėjau pozityvus žmogus visur sugebu įžvelgti pozityvumą, turiu ganėtinai rimta gera savybę tai jog pats moku save motyvuoti, sunkiomis akimirkomis tai praverčia nes tiesiog kaip nebeturiu motyvacijos pats save motyvuoju ir judu toliau gyvenimo keliu motyvuotas ir laimingas. Esu atsakingas tai reiškia jog ką pažadėjau - ta padarau ir neieškau šimtu priežasčių to nedaryti, nes papraščiau yra padaryti o ne ieškoti šimto durnu priežasčių kodėl to negalėjau padaryti. Esu ganėtinai rimtas, moku būti reikiamose situacijose rimtas ir optimalus. Nors kartais ir norisi pasielgti kaip mažam vaikui tačiau to kažkaip tai išvengiu visad ir būnu ganėtinai rimtas. Esu linksmas ir neieškantys žodžio kišenėje žmogus, jeigu mane jau prakalbina tai pliaušku nesustodamas ir kartais kitiems tai net atsibosta tačiau koks esu toks o kalbėti (bendrauti) daug yra gerai išlipi iš savo rutinos ir gyveni visai kitaip susipažindamas su šimtais nematytu žmonių. Moku puikiai bendrauti, galiu netgi nekalbia asmenybę prakalbanti ir priversti bendrauti to neprašydamas.

• Įdėjos/planai
Kadangi su darbų nespėjau susipažint, kolkas įdėjų neturiu. Tačiau laikui begant, jie atsirastu.

• Mano tikslai firmai:
Prie tokio žaidėjo kiekio nemanau jog turiu kažkokių (wow) tikslų, bet esu vienintelį užsibrėžę tikslą, tai palaikyti aktyvumą taksistų firmoje.

• Kodėl būtent aš turėčiau užimti direktoriaus pareigas?:
Todėl nes manau jog galėčiau prisidėti prie šio serverio ir parodyti šio serverio žaidėjams ir patiem Las-Venturas komandai ką reiškia kokybiškas direktoriaus darbas, realiai tai sunkiai įgyvendinimas dalykas, tačiau bandysiu iš tai išpausti kiek galima. Nes žaidėjų kiekis tikrai yra nukritęs ir darbuotojų tikiuos bent sulaukti kokius 3, nepamirštam jog tai firma viena iš nelabai pritraukiančių žaidėjų. Toliau man jog, todėl nes esu atsakingas, ką esu pasakęs ta ir padarau turiu tvirta žodį ir jo nelaužau kaip daugelis tik tam jog gautu naudos. Manau tai buvo geras pasirinkimas kadangi šiuom pareigom reikia gero atstovo, - kokiu aš save ir laikau.Todėl nes noriu parodyti save, ką aš sugebu ir kaip moku valdyti tokio rimto direktoriaus posta.  Nemokančius pamokau, o mokančius motyvuoju dirbti toliau teisingai taip kaip ir jie dirba iki šiol, tačiau net ir geriausiai dirbantys turi spragų todėl jos pamotyvuosiu. Todėl nes noriu pasistengti įvesti ko daugiau naujovių ko pasekoje nėra galo nes jų yra daug tiesiog jas reikia proto ribose po biški pradėt įgyvendint.

ZbaH7IS.png

Kandidatas  - Karalius_Pro ir jo  laiškas

HbTudGw.png

AgDnZJO.png

Bendra apžvalga ir naujasis direktorius 

Kiek teko rinkti direktorius, šiam kartui nusprendžiau rinktis naują veidą, patys matote ir laiškus, kokybę, klaidas, visiškus minčių nukrypymus. Minde_Saker, variantas būtų tikrai neblogas, tačiau žinant ir matant jo aktyvumą, visiškai nesuteikia vilčių, kad bus kitaip, nei buvo prie Dane_Klicko, laiškas trumpas, tvarkingas, viskas gerai, tikrai norėčiau pasirinkti tavę, tačiau vos grįžęs į serverį dar manęs neįtikinai, kad galėtum aktyviai prisidėti prie direktorių komandos ypač vasaros laikotarpiu. Kalbant apie Karalius_Pro, jaunas, įkyrus ir dar nesubrendęs jaunuolis kuriam reikia daug daug patirties, aktyvumas gal ir tiktų, tačiau žinant, kad dirbi spec ( nors nežinau kaip ten patekai ), daug nusiskundimų, daug klaidų iš tavos pusės, dar reikia subręsti ir tik tada bandyti. Šiaudas_Drift, na nežinau, manęs tu neįtikinai, kad esi pakankamai subrendęs ir, kad esi pasiruošęs direktoriaus pareigomis, galbūt esu per daug ciniškas ar dar kažką, tačiau šiuo metu man atrodai netinkamas kandidatas, pasirodai serveryje tik esant taksi direktoriaus rinkimams, tai turbūt pildai tik dėl direktoriaus. Tomas_Pospeka , galbūt būsiu naivas ir kvailas, tačiau esu pasiruošęs suteikti direktoriaus pareigas naujam veidui ir tu mano manymui esi tinkamas, teko matyti tavo direktoriavimą kitame serveryje, tačiau čia yra viskas nauja ir viskas prasideda iš naujo, todėl tikiuosi, kad savo lūkeščius pateisinsi ir manęs nenuvilsi. Daug nusivyliau rinkdamas senus arba žinomus žaidėjus, todėl mano kandencijoje stengsiuosi rinkti ir duoti pasireikšti naujiems veidams. Linkiu sėkmės, Tomai. Sveikinu!

Taksi direktorius - Tomas_Pospeka. 

  • Patinka 5
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

jau geriau Antanui be atrankos butum daves…

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 3 minutes(-čių), Camel_Kerr rašė:

29 metai bet properly det tasku bei kableliu nemoka

gl

Eik tu propeleri 

bombine analize

  • Haha 2
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Užjaučiu Monte, kad teko skaityti tokius laiškus, kad net man paskaičius smegenis susisuka nuo tokio klaidų ir minčių šuolių pas pacaniukus ;D Na Tomas kaip 29 metu vyras, galėtų ir brandžiau jau rašyti tokius laiškus, bet na sveikinu visgi.

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...