Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Monte_Gangga

Naujasis vilkikų vairuotojas jau čia!

Rekomenduoti pranešimai

dpi.png

Sveiki visi, mieli kolegos, Las-Venturas žaidėjai, kurie dar žaidžia. Skelbiu apžvalga į vienos iš mėgstamiausių ir svarbiausių firmų direktoriaus postą. Trumpai kalbant apie rinkimus, tai nuvylė, kad kandidatai nesugeba pasiskaityti taisyklių, tai jeigu jums nėra įdomios mano sąlygos, kodėl turiu skaityti jūsų anketas? Šiuose rinkimuose atsižvelgiau būtent į jūsų atidumą, o norint būti direktoriumi šita savybė yra būtina, todėl leidžiamės žemyn ir skaitom jūsų anketas. 

ngDAI9L.png

Mantis_Bajoras - Pažeista taisyklė

  • Atsakymus rašyti dark violet spalva ir paryškinti.

jCTxBQ2.png

Antanas_BanditasLiūdna, kad stengiuosi tau suteikti direktorių, dedu viltis į tavę, bet tu visiškai neskaitai kas apie tave yra rašoma apžvalgose, atsakymai visiškai tokie patys, tavęs buvo tikrai tikėtasi Taksi direktoriausi rinkimuose, buvo dėta vilčių į tave, tačiau jeigu tu neskaitai kas apie tave yra rašoma apžvalgose, todėl aš nesiruošiu tavęs analizuoti atrankose. Ačiū.

jCTxBQ2.png

Daniel_Studio - Pažeista taisyklė - 

 

  • Atsakymus rašyti dark violet spalva ir paryškinti.

jCTxBQ2.png

Wandaliux_Opa Vienintelis kandidatas suteikiantis daug vilčių naujoje eroje po Vincento, kalbant apie tave kaip žaidėja, man patinki, esi teisingas, patikimas ir tikrai geras žmogus. Stebiu tave nuo Mechanikų firmos direktoriaus laikų, patiko tavo vadovimas, apskritai kaip turi pareigas esi joms pasiruošęs, nors ir minėjau ankstesnėse savo apžvalgose, kad naujokai manau turi daugiau motyvacijos vadovauti firmose negu patyrę vilkai, tačiau pamatęs tave šiuos rinkimuose iškart pasakiau, kad šia savo taisyklę nesinaudosiu. Kalbant apie tavo anketa, ji trumpa, tiksli ir tvarkinga, nesistengiai kažkur išsiplėsti per daug, viską pasakiai tiesiai šviesiai, neiškodamas kažkokių kabliukių ir pnš. Trumpai tariant tikiu, kad savo lūkeščius pateisinsi ir nereikės man rinkti direktoriaus po savaitės laiko, sveikinu su direktoriumi ir parodyk ką sugebi ! Sveikinu. 

 

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nustebinai Wandalai, o galvojau kad nebegrajinsi :OO Na sekmes drg

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...