Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 9 / 200

Versija: LV 7.8.6

Tomas_Dirt

[Priimta] Tomas_Dirt bann Dwayne_Samp

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas, norint pranešti apie užblokavimą:

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Tomas_Dirt
2. Užblokuoto asmens slapyvardis (
Vardas_Pavardė): Dwayne_Samp
3. Užblokavimo priežastis
: Cytinimas(Afk botas)
4. Papildomi komentarai (nebūtina): Sukele itarima kad i ji atsitrenkus nei biski nepajuda ir sukasi galiniai ratai. Issiuntus AFK boto uzklausa 2x kart neatsake paskui vel pabandziau i ji atsitrenkti ratai vel pradejo suktis ir neimanoma pastumti is vietos. Kiek zinau per visus 3acc zaidzia todel nesuspeja suziureti katra admin tikrina.
5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):  
https://youtu.be/3zwwoIdM3x8

• Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

;Ddd

Štai taip elgias lv.lt adminas kai nelaimi dienos varžybu 

Tsg naudojau mobiliaja samp versija ir gaves abi užklausas del afk boto patikro suvedžiau kodus viskas buvo gerai ir nebuvau nutoles nuo irenginio ir tikrai nenaudojau jokiu žaidima lengvinačių programų. Jaučiuosi nubaustas už nieka atsiblokavau pats bet norėčiau atgauti savo kreditus. Vienas iš irodymu vaizdo įraše matesi jog rašom kad atsijungiau savo noru bet aš vistiek tenais kaip ir tebebuvau. Taip kad Dirtai mažiau dramu su zagluškem tada galėsi kažka ten ir patikrint dabar nustok daryt tus vejus. Verti nenorėt žaist serve kuriam ir taip vos keli žaidėjai ;) + vaizdo įraše tikrinamas esu aš vienas todėl galima manyti jog administratorius yra neatsakingas ir yra linkes meluoti. Komentare sako kad tikrino ir kad žaidžiu per 3acc ir teigia jog tikrina juos kai tikrino tik mane.. na nežinau dirtai keistokas tu 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 3 valandas(-ų), Dwayne_Samp rašė:

;Ddd

Štai taip elgias lv.lt adminas kai nelaimi dienos varžybu 

Tsg naudojau mobiliaja samp versija ir gaves abi užklausas del afk boto patikro suvedžiau kodus viskas buvo gerai ir nebuvau nutoles nuo irenginio ir tikrai nenaudojau jokiu žaidima lengvinačių programų. Jaučiuosi nubaustas už nieka atsiblokavau pats bet norėčiau atgauti savo kreditus. Vienas iš irodymu vaizdo įraše matesi jog rašom kad atsijungiau savo noru bet aš vistiek tenais kaip ir tebebuvau. Taip kad Dirtai mažiau dramu su zagluškem tada galėsi kažka ten ir patikrint dabar nustok daryt tus vejus. Verti nenorėt žaist serve kuriam ir taip vos keli žaidėjai ;) + vaizdo įraše tikrinamas esu aš vienas todėl galima manyti jog administratorius yra neatsakingas ir yra linkes meluoti. Komentare sako kad tikrino ir kad žaidžiu per 3acc ir teigia jog tikrina juos kai tikrino tik mane.. na nežinau dirtai keistokas tu 

Vienas iš irodymu vaizdo įraše matesi jog rašom kad atsijungiau savo noru bet aš vistiek tenais kaip ir tebebuvau.

Kiek matau tas zaidimas per kelis acc tau smegenu nepridejo sako atsijungiau bet kaip ir tebebuvau :DDDD beleka. I uzklausa neatsakei neknisk proto. Zaisk per viena accounta ir nereikes uzspaudineti mygtuku (kurie yra traktuojami kaip dalykas kuris palengvina zaidima arba apeini serverio sistema).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perziurek savo video ir perskaityk teksta is naujo smegenuoti ;) nustok verkt per visus galus kaip vaikas su ligom elgies, susikaupk buk vyras. As tikiu tavim ;)

kitam kartui nemeluok, negrazu :D

Brangus Dirtai (zeme) Tau apie smegenis arba gerai arba nieko ;) pasilaikyk sau.. smunki akyse vaiki 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Kurti naują...