Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Augis_Buggati

Buvę Serverio direktoriai

Rekomenduoti pranešimai

3OOxB8R.gif

Medikų direktorė – Ereshkigal_Edelweiss
Valdymo laikotarpis nuo 2020-12-29 iki 2021-06-29
Turėti įspėjimai 0 iš 3

 

Galvojau, jog šioje temoje jau progos neturėsiu pasireikšti, bet taip gaunasi, jog esi mano paskutinis žmogus, kurį aš išrinkau, dar būdamas DPi narys. Rinkdamas direktorius akivaizdžiai neprašoviau, nes jau ne pirmą žmogų aprašau, tas tikrai glosto širdį.. Smagu tai daryti ir vėl!

Iš karto noriu sugrįžti į metų pabaigą, kai vyko pokalbiai su visais valdžios atstovais ir tuo metu tu buvai viena iš tų kandidatų, kurie turėjo atstovauti Medikų vardą. Galiu prisipažinti, jog tada pasirodei gana prastai, silpnai. Tačiau vis tiek pasirodei geriau už savo kandidatą, todėl ir surizikavau ir pagalvojau, kad gal prasilauši ir būsi puiki direktorė. Mano vizija pasiteisino šimtu procentų. Iš karto tapusi direktore ėmeisi veiksmų. Galbūt ir buvo sudėtinga iš pradžių įsivažiuoti, bet tavo kruopštumas, atsakomybės jausmas ir kūrybingumas padėjo medikams atsistoti ant kojų. Pamenu kaip atsakingai į viską žiūrėjai, darydavai dažnai veiklas, prižiūrėdavai darbą, taip pat subūrei ir puikią komandą, su kuria ne tik dirbdavote, tačiau ir žaisdavote pašalinius žaidimus, sakyčiau tapote net neblogais bičiuliais. Galbūt buvo įvairių momentų, bet kai žmogus išbūna pusė metų direktoriaus pareigose, negaliu pasakyti nieko blogo apie jį, nes akivaizdu, kad viskas buvo tikrai labai labai gerai. Buvo smagu matyti ir tai, jog stengdavaisi į visas veiklas įsitraukti ir dalyvauti, skatinti ir savo darbuotojus dalyvauti. Be to mėgdavai ir pati kažką pasiūlyti kitiems darbams, taip smagiai bendradarbiaudama su jais. Per visą savo direktoriavimo laikotarpį turėjai tik vieną pavaduotoją, per ŠEŠIS MĖNESIUS. Čia yra labai labai stipru ir pagirtina. Tas pats pavaduotojas ir buvo tavo konkurentas, kuris ir varžėsi su tavimi dėl direktoriaus kėdės. Noriu padėkoti ne tik tau, bet ir jam, už tai, jog stengėsi, investavo laiką ir buvo tikrai puikus pavaduotojas. Ačiū @Tommy_Khalifa už įdėtas pastangas ir buvimą, statymą ir auginimą Medikų darbo kartu su Ereshkigal. Grįžtant prie tavęs, Ereshkigal. Labai patiko, jog esi tikrai labai rūpestinga, paslaugi bei draugiška. Visus darbuotojus kruopščiai apmokydavai, padėdavai, kai jiems reikėjo pagalbos, tą stebėti ir matyti buvo labai smagu. Visada žinojau, jog Medikai bus prižiūrėti, palikdamas DPi jau iš karto žinojau, kad šis darbas bus prižiūrėtas ir problemų tikrai nebus, nes turbūt ir tu jau buvai įsivažiavusi į savo rutiną ir tiesiog tas direktoriavimas buvo kaip įprasta veikla. Smagu, kad išbuvai direktorės kėdėje tokį ilgą laiką, visą šį laiką buvai maksimaliai motyvuota, darbšti ir neapleidžianti Medikų. 

@Ereshkigal_Edelweiss - noriu padėkoti už pusė metų direktorės kėdėje, už tai, jog didžiąją dalį laiko viena išlaikei Medikus, subūrei tvirtą ir gerą komandą, inicijavai įvairias veiklas ir užsiėmimus. Ačiū ir už tuos vakarus, kai žaisdavome visi susirinkę viename Discord kanale žaidimus ir tokiu būdu leisdavome laisvalaikį. Ačiū ir už tai, jog drąsiai galėjau jaustis ir žinojau, jog nereikės girdėti nusiskundimų kokie Medikai neaktyvūs ar kokia komanda surinkta bloga. Viskas buvo labai gerai. Linkiu sėkmės moksluose ir viliuosi dar kažkada pamatyti tave direktorės kėdėje!

tBMZcxh.gif

PJZ1c7k.gif

0NMJNgr.gif

 

Buvęs DPi
Einaras

  • Patinka 13
  • Naudinga! 4
  • Ačiū! 1
  • Oho! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Policijos Departamento direktorius - Jeo_Vega 

Vadovavimo laikotarpis - nuo 2022-08-03 iki 2022-11-11

Surinkti įspėjimai - 0/3

Manau ne vienam žaidėjui girdėtas slapyvardis Jeo_Vega. Serverio senbuvis ir visiems gerai žinomas teisėsaugos veidas, pasižymėjęs būtent Policijos Departamento firmoje. Sugrįžus laiku atgal į vasaros laikotarpį, kada buvo renkamas šios firmos direktorius, tikrai nustebau pamatęs tavo anketą į šias pareigas. Tačiau tuo pačiu ir suabejojau ar verta tave atrinkti kaip kandidatą. Jei gerai prisimenu buvai nesenai grįžęs po pertraukos arba bent nebuvai toks aktyvus, kad tektų tave matyti serveryje labai dažnai. Taip pat buvo kilus abejonė ar sugebėsi išlikti tikrai aktyvus ir pareigingas direktorius, visgi vasara geri orai, o ir žaidėjų kiekis tikrai nebuvo toks kaip dabar. Na bet pabendravus su tavimi, pokalbio metu sugebėjai įtikinti mane. Pradžia buvo pakankamai sunki, žaidėjų skaičius žemas, klanai neduodavo ramybės ir pasipriešinti jiems buvo sunku. Tačiau nepasidavei ir stengeisi duoti atkirtį atgal. Kai atėjo diena kai sukako mėnesis laiko kaip tapai direktoriumi, buvau nusiteikęs jau rinkti naują, kadangi mažai žmonių išlaiko šios firmos direktorių ilgiau nei mėnesį. Ir būtent čia mane vėl nustebinai. Šios firmos vadovu prabuvai net 3 mėnesius ir kelias dienas. Per visą šį laiką toks vaizdas, kad motyvacija tik didėjo ir didėjo. Iki paskutinės direktoriavimo dienos siekiai maksimumo ir išlikai motyvuotas. Beveik 2 mėnesius vadovavai vienas ir tvarkeisi puikiai. Prie direktoriaus posto su laiku prisidėjo ir Renginių Organizatoriaus pareigos kas užėmė dar daugiau tavo laiko kurį galėtum skirti firmai, bet tau tai netrukdė.  Forumas buvo sutvarkytas, papeikimų nebuvo, aktyvumas geras. Su laiku surinkai stiprią ir aktyvią komandą, teko dalyvauti ne viename veiksme kartu su tavimi ir tikrai nemažai jų buvo laimėta. Niekad nepasidavei ir judėjai tik į priekį iškėlęs galvą. Buvo labai smagu turėti tokį žmogų savo direktorių komandoje. Tikiuosi dar teks tave pamatyti kaip direktorių ir galiu pasakyti tiek jog buvai geriausias mano išrinktas teisėsaugos direktorius, per visą tą laiką kol esu DPi. Ačiū Tau.

 

  • Patinka 5
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

CzTd65M.png

Įspėjimų skaičius - 0/3

Nuoširdžiai galvojau,kad neteks man čia aprašinėti jokio direktoriaus, bet nusprendžiau atgaivinti temą, jeigu pasirodys tam tikras asmuo. Vos pamatęs tavo palikimą, nusprendžiau,kad privalai čia būti aprašytas, nes nemeluosiu esi mano geriausias išrinktas direktorius per mano buvimą DPi. Direktorių gavai per atranka forume, po Tomo direktoriavimo jau galvojau,kad prikelti taksi firmą bus tikrai sudėtinga, bet per rinkimus pamačius tave jaučiau,kad pagaliau taksi gali vėl sugrįšti. Rinkimai nebuvo lengvi, galėčiau sakyti buvo vieni iš sunkiausių,nes buvo tikrai rimtų kandidatų tuo metu, bet tu savo aktyvumu ir anketa mane tikrai sužavėjai. Suteikęs pareigas tau jau per pirmas savo direktoriavimo dienas sugebėjai parodyti,kad gali surinkti gerą komandą, net per pirmą savaitę nuvežėte su savo gera komada tiek bagažų,kiek paskutinis direktorius buvo nenuvežęs tikriausiai per savo visą laikotarpį. Visos temos tavo buvo tvarkingos, prižiūrėtos, nemačiau visiškai nei vieno kažkokio nusiskundimo dėl tavo vadovavimo ar dėl neprižiūrėtos firmos. Iš tiesų parodei koks turi būti tikras neutralių firmos vadovas, nepamiršai net kalėdinių konkursų, nepamiršote su savo komanda ir gimtadieninio konkurso, vertinimo sistemose pildydavai visada, rinkdavai tikrai nemažai taškų. Su savo kolektyvu net buvote nuvežę 900  (nuotrauka paspaudus ant skaičiaus) bagažų, kas šiuo metu serveryje yra tikrai įspūdinga.Trumpai tariant buvai surinkęs, ne komanda, o viena didele ir gražia šeima, kurioje teko pabūvoti ir man, ačiū tau. Labai džiaugiuosi, kad tapai direktoriumi prie manęs ir labai esu patenkintas, kad turėjau tokį žmogų savo direktorių komandoje. Labai tikiu,kad dar sugrįši ir galėsi dar kartą įrodyti,kad esi geras direktorius. Nežinau ar viską būtum padaręs be savo komandos, bet tokie žmonės kaip @Bruno_Linn, @Ignas_Eox, @Rokas_Venta, @Aim_Greg tau tikrai padėjo atsidurti būtent čia. Jeigu kažkurio žmogaus nepaminėjau, tai parašyk man asmeniškai, užtaginsiu jį čia. Tai dar kartą ačiū tau ir sėkmės ateityje! Lauksiu sugrįžtant!

Bėje pridedu vieną iš linksmiausių rangų sistemų kokia man teko matyti . 

image.png?ex=65d4aa0e&is=65c2350e&hm=9f1f254293c7606d8ebdc065d4cb77773aa90daf88ac0c632b01f5f75389034d&=

  • Patinka 6
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1
  • Oho! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...