Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Peleninė

Lamar_Davis atsiliepimas apie serverį.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki , kadangi esu naujokas ir per tam tikrą laiką susidariau nuomonę apie šį serverį.

 

1. Administratoriai , bei Savininkai - Papildomi administratoriai tikrai stengiasi padėti visiems žaidėjams , tiek naujokams tiek senbuviams. Iš visų administratorių kol kas galiu išskirti šiuos žmones - Justis_Daedo , Rytis_Klemka , Ignas_Original , Criastiano_Santiego. Šie administratoriai man padėjo serveryje , kaip man kilo nesusipratimų. Dėl pirktinių administratorių iš tiesų yra vienetai kurie padeda  , bet dažniausiai jie yra perkami ir naudojami savo valei. Dabar apie savininkus. Savininkai yra išties puikūs. Sekmadienį dalyvavau administracijos surengtoje laidoje ir man iš tiesų patiko. Invision'as tikrai rūpinasi serveriu ir kaip mačiau jis *Myliu Las-Venturas.lt*.lt šį serverį užstojo. Dabar Deividas_Britas. Scripteris nėra apleidęs serverio. Žinoma dauguma skundžiasi , kad atnaujinimai visados bugginasi , bet juk viską eina ištaisyt. Svarbu jis stengiasi ir nori , kad serveris plėstūsi. Tokia mano nuomonė apie šio serverio administracija.

 

2. VIP nariai - VIP nariai dažniausiai DM'ina mieste arba daro kvailystes. Vos atėjęs į serverį buvau užpultas Bronzinio VIP nario Pauliuse_Boom , bet man padėjo administratorius Ignas_Original kuriam už tai esu dėkingas. Taipogi dauguma VIP'ų naudoja viešus čhatus ne pagal paskirtį. Daleiskim Jonas_Jonaitis - Dalina baudas prie banko , Petras_Petraitis - Gydo žmones už tam tikra suma. Dėl VIP prižiūrėtojo tikrai nesiskundžiu. Kiek mačiau forume jis tikrai viską tvarko ir rimtai žiūri į pareigas. Dar buvo kalbama , kad VIP'ams įdėti teleportus. Apie tai nėra nei kalbų. Jeigu dabar vyksta įvairios nesamonės , tai kas bus jeigu įdės teleportus? Žinoma yra ir gerų VIP'ų , bet jie dažniausiai būna PREMIUM/AUKSINIAI. 

 

3. Serverio žaidėjai - Serverio žaidėjai yra tikrai malonūs ir draugiški (BENDRAI) . Žinoma yra tokių veikėjų kurie bando vengti ir kitaip (ignorinti) naujokus. Nežinau tiesiog man buvo tokia situacija , kad buvau dykumoje ir prie manęs privažiavo paprastas serverio žaidėjas. Aš norėjau paklausti ar jis mane pavežtų iki miesto , nes tuo metu taksi nebuvo. Žinau , kad jis mane matė , bet jis į mane tiesiog nekreipė dėmesio. Kol pagaliau mane į miestą atkėlė administratorius su papildomomis komandomis. Kaip ir minėjau bendra nuomonė apie žaidėjus yra gera , bet kartais žaidimą trukdo įvairūs DM'eriai ir Mafijozai , kuriems turiu mokėti pinigus , kad mane paleistų ir leistų toliau apsiprasti serveryje.

 

4. Žaidimas serveryje - Žaidimas serveryje tikrai nėra lengvas. Jeigu neklystu , pradėjęs žaisti gavau 6000 LT , nes neemigravau. Mane parėmė artimas žmogus Danny_Williams , kas man padėjo lengviau apsiprasti serveryje. Nusipirkau telefoną , navigacija , radiją. Dabar teorija vairavimo testui yra labai sunki. Aš žinomą ją perėjau iš pirmo karto , bet pagalvokit kokiems 10-12 vaikams tai tikrai nėra lengva , kai reikia žinoti apie mašinos variklius ir t.t. Todėl , čia kaip pasiūlymas palengvinkit vairavimo testą , nes dauguma žaidėjų prašo administracijos arba naudojasi forumo norint išlaikyti teises. Dabar darbo susiradimas. Kaip ir visų žaidėjų mano pirmas darbas buvo krovikai. Bet jis greitai atsibodo , užsikėliau xp ir išėjau į picų išvežiotojus. Buvo padarytas atnaujinimas , nauja sistema su picerininkai , na ir ji buginosi todėl turėjau palikti darbą ir išeiti į limuzinų vairuotojus. Pamačiau serveryje , kad vyksta atranka į Grove Street gaują ir mane atkėlė aš jau norėjau eiti į forumą kartotis viską , bet nieko nereikėjo ir buvau priimtas. Nuėjau prisiregistruoti į serverį ir pamačiau atranką į Ginklų Prekeivius. Žinoma aš dar naujokas ir nesu patyres todėl ir nebuvau tarp patekusiųjų , nors anketą stengiausi kuo geriau užpildyti. Paskui vyko žaidime atranka į darbą ir reikėjo TS ir telefono , na pakalbėjom su direktoriumi per ts mane apklausė aš viską puikiai mokėjau ir mane priėmė. Todėl iki šio čia dar dirbu ir darbas yra įdomus ir direktorius iš tiesų yra geras. Dalykai kurie man patiko šiame serveryje tai - Ekonomika , Pramogos , Mapp darbai , Darbų sistemos. Žodžiu dauguma dalykų man patiko todėl ir pasilikau žaisti šiame serveryje.

 

5. Forumas - Forumas tikrai yra tvarkingas ir neturiu kuo priekaištauti. Kaip matau čia yra surinkta gera moderatorių komanda kaip ir geras globalus moderatorius. Žinoma nesu aš vienas iš tiesų žaidėjų kurie renkasi post'us. Aš rašau ką man reikia ir rašau protingai. Kol kas esu parašęs vos 4-5 post'us jeigu neklystu , bet ne tame esmė. Gal kada nors surinksiu tą šimtą post'ų ir jie bus be jokių įspėjimų. 

 

 

Tokia mano nuomonė apie šį serverį. Ateityje planuoju padaryti video (KODĖL VERTA ŽAISTI LAS-VENTURAS.LT SERVERYJE) su įgarsinimu ir pasidalinti su jumis. Ačiū , kad skaitėt ir linkiu sėkmės visiems.

  • Patinka 10

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunuolis,tikrai nemanaiau kad viska perskaitysių bet kaš kaip aš tai padariau :D.Ka gi šaunuolis kad nepatingejai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunūs atsiliepimai, ačiū už gerą žodį! :), sėkmės serveryje.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Wow Išsamu (Y) :)


Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Visada prašom , bro. 

 

O , tau sėkmės jeigu vis dar žaisi šiame serveryje ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu aš vip negaliu priversti kažką daryti/kažko nedaryti :D tiesiog jei nusižengia parašyk papeikimą, nubausiu

Malonu, kad atėjo rimtas žaidėjas (matosi, kad netingi rašyt tokių ilgų temų), manau ateityje būsi direktorius/pavaduotojas jei nenustosi siekti tikslų.

spaudžiu ,,patinka" už tokį atsiliepimą :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai geras ir šaunus atsiliepimas. Džiaugiuosi ,kad parašiai tokį atsiliepimą :) Sekmės tau žaidime !

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nesuteršk Davis vardo :D. Sek jų pavyzdžiu ir pats po kiek laiko tapk nemokamu administratoriumi ;).

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Mldc. Nepatingėjau ir perskaičiau atsiliepimą. Manau esi tikrai rimtas žmogus. Ir manau kad pasiliksi serveryje.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tikrai puikus atsiliepimas apie šį serverį :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   3 nariai

×
×
  • Kurti naują...