Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jošh_Weed

Jošh_Weed [Blogas]

Rekomenduoti pranešimai

Taigi, sveikinuos su visais Las-Venturas.LT žaidėjais, kurie šiuo metu peržiūri mano švežiai sukurtą naują blogą. Nebijokit, nenardžiau dėl jo, nes šiek tiek nusipelnęs LV esu, gal ne daug, bet esu.

 


Taip žaidžiau iki 15 gal - su vienu pažystamu į vieną projektą, su kitu - į kitą. Vienas pats nenorėjau žaist, nesmagu kažkaip. Tada su vienu draugu iš kaimo - Laurynu (su juo sugalvojom Romel pavardę panaudot) sukurti samp projektą - Aš buvau mapperis (ką beje visai gerai dariau) web'eris, jis - scriptino (nors daugiau ripino iš kitų gm biggrin.png) taip turėjome php-fusion svetainę, su ozz.lt galune biggrin.png Ilgai žinoma negyvavom, buvom pasiekę apie 30 žmonių rekordą, bet išmokau daug pamokų iš to.

Poto sekė pavieniai projektai, žinomiausias iš jų - S**.LT. ten buvau adminu ir mafijų (dar tais laikais, tulpinių) direktoriumi. Ilgai neužsibūdavau juose ir dariau didelę pertrauką sampui - iki šių metų balandžio mėnesio. Taip, nežaidžiau sampo apie 2 metus, nors visada sekiau naujienas susijusias su populiariais serveriais. (*Myliu Las-Venturas.lt* užtikt neteko)

 

Atėjimas į LV.LT

 

Tai buvo paprasta Balandžio 7-oji. Tokie du vaikai iš kaimo (13 ir 14 metų, bet pamatę juos tiek neduotumėt) nesenai buvo gavę internetą ir atsižvelgiant į tai kad aš buvau vienas iš viresnių paauglių kaime, žinoma, pridėjo mane į skype ir rašinėjo nesustodami biggrin.png Būtent Balandžio 7-ą jie man pasiūlė eiti žaist SA-MP'ą (žinot vaikų bazarą - „ateik i samp, supešiu tave:DDD" tai va, sakau jiems: Kokiam servery žaidžiat? Sako Las-venturae. Na nuėjau aš į LV, susiradau IP'ą (forume dar nesiregistravau, nes galvojau, kad čia užsuksiu keliom minutėm ir vsio), bet mano didžiulei nuostabai mano IP buvo užblokuotas, nors aš gyvenimę nesu buvęs jame.
Na nupirko jie man unbaną ir žaidžiau serveryje su savo "draugais" iš kaimo - Visai patiko. Žinoma, buvau įpratęs prie didesnės tvarkos, bet sampe nebuvau 1 metus su virš, tai gal tiesiog buvau atpratęs. Dirbau juodus darbus kaip ir visi naujokai - rc, autobusai, limuzinas, bet nebuvau toks įkyrus ir tiesiog žaidžiau. Tada peržiūrėjas darbų sąrašą nusprendžiau laukti atrankos į FTB.


Tai vat, štai toks mano pirmasis blogas. Žinau - prisvilęs blynas. Nesu įpratęs tokius dalykus rašyti, bet manau neprigrybavau. Pabaigai keletas klausimėlių, gal blogas būtų dvipusiškas (tiek iš manęs, tiek iš jūsų)

Kokia jūsų SA:MP istorija (iki Las-Venturas.LT )?

 

 

SU LAS_VENTURAS.LT serveriu jau 2-ą dieną ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Temą galėtum parašyt prie naujokų atsiliepimų , bet perskaičiau viską ir smagu , kad renkiesi šį serverį :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...