Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Joseph_Yotol

joseph ^^ Naujoko atsiliepimas

Rekomenduoti pranešimai

Labą vakarą, norėčiau pradėti atsiliepimą nuo šių žodžių: malonu, jog serverio savininkai ir net patys žaidėjai prisideda prie serverio populiarėjimo, bei gerovės.


 


Užėjęs į šį serverį nustebau, jog pačiame serveryje žaidžia ne tik paprasti žaidėjai, bet ir savininkai, tas buvo tikrai netikėta. Na gerai, nenukrypsiu nuo temos ir pasakosiu toliau. Tai vat, užsiregistravau, peržiūrėjau apmokymus, nes labai reikėjo tų 500 litų, nors ir kaip keistai beskambėtų. :D Pastebėjau, kad Alex_Vrc teikią pagalbą, tad pagalvojau, kad tikrai man jos reikia, nes nežinojau kaip išeiti iš dangoraižio ;o, parašiau jam ir jis man pagelbėjo, vėliau nusileidęs liftu žemyn pamačiau, jog Deivas_Inline siūlosi taip pat pagalbą, tad ir jo paprašiau pasakyti kas kur yra, jis žinoma taip ir padarė.


 


Na nežinau, čia labiau gavosi pasakojimas negu atsiliepimas, bet apibendrinus pasakau, kad šis serveris yra tikrai puikus, nes administratoriai, VIP nariai - padedantys, žaidėjai taip pat draugiški, o savininkai - labai stengiasi dėl serverio. Ačiū, kad skaitėte, tikiuosi nesutrukdžiau Jūsų. :)


  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas , gerai kad sudarai gera nuomone apie serveri tuom pačiu ir manimi kad padedu . Dėkui :) Jei dar reiks pagalbos rašyk . ;)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...