Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Jonas_Petruolis

JonasP. Naujoko atsiliepimas

Rekomenduoti pranešimai

Praleidau 24 val. serveryje ir galvoju, kad pats metas parašyti atsiliepimą. Bei gale istorija šiokia tokia :D.

 

Taigi, pradėkim nuo forumo.

 

Gražus dizainas, pakankamai tvarkingos skiltys, galbūt per daug leidžia kaikuriem žmonėm. Nepatinka rasti visokius įrašus žmonių, kai jie aiškinasi TS serveryje ar kitur, ginčai.

 

Jeigu prisijungiant į serverį jums reikia kaskart įsijungti FRAPS ar kitą vaizdo įrašymo programą, nes bijot, kad kažkas nutiks, tai darot kažką netaip. Praradot gebėjimą žaisti. Truputis kantrybės ir atlaidumo gali žaidimą paversti be galo maloniu. Nepulkit rašyt papeikimų dėl kiekvienos nesąmonės.

 

 

TeamSpeak.

 

Nepatiko, kad vos ateini į serverį, pagrindinį kanalą ir iškart matai žaidėjus visu gražumu - vienas, iš kurio burnos kas antras iškeliavęs žodis yra rusiškas keiksmažodis, aiškina, koks kito lytinis organas mažas. Tas atsikerta (kiekvieno sakinio gale sužagsėdamas), kad į tokius dalykus dėmesį kreipia tik homoseksualių pažiūrų žmonės, trečiasis įsikiša ir pabrėžia, kad jie abu yra lenkų tautybės. 

Patiko bandymai priversti visus užsidėti Vardas_Pavardė kaip TS slapyvardžius, bet patiktų, kad tai galiotų ne tik darbų kanaluose, bet ir visame TS. Bei taisyklės, draudžiančios įrašinėti ginčus, vykdymas nėra prižiūrimas, nes atsidarius Youtube galima rasti klipus įvairių pokalbių, kurių metu pasimato žiaurus serverio susiskaldymas, toks, kad kyla jausmas, jog viens kitam gerkles perkastų žmonės. Mano nuomone, tai stipriai smogia per serverio prestižą.

 

 

Serveris

 

Viskas lyg ir ok. Įgyvendinamos žaidėjų idėjos (kas yra pliusas, nes kiek aš matydavau, tai kitur tik sakydavo, kad įgyvendins kadanors, arba tiesiog ignoruodavo jas).

Administratoriai kolkas padėdavo visada. Nepadėjo tik tada, kai prašiau pagalbos, kad sužinočiau ar vienas dalykas yra bugas, ar ne.

Tuo tarpu, savininkas pamatęs mano žinutę iškart sureagavo, atėjo, išsiaiškino ir padėkojo - malonu buvo tai matyt, kad savininkai neatitrūkę nuo paprastų žaidėjų.

Map darbai - super, neturiu ką pridurt. Jų kūrėjas (-ai?) nusipelnė torto mažiausiai.

 

 

 

 

Truputi apie tai kaip patekau į čia.

Trumputė mano SAMP istorija, susipažinimui.

 

Pradėjau SAMP žaist maždaug 2008 metais. Pirmiausia žaisdavau ,,free-roam" tipo serveriuose su draugais. Po to perėjau į ,,realaus gyvenimo" pobūdžio serverius.

Pirmasis tokio tipo serveris buvo senasis ZoneGaming (ZNG), kurio jau senokai nėra. Išbuvau iki jo užsidarymo ir dar po to bandymuose jį atgaivinti. Nieko nesigavo. Kiek pamenu Invision_White ten irgi žaidė, jeigu čia tas pats žmogutis. Tada truputi perėjau į vieną šiuo metu populiariausių serverių, žaidėm ten su bendraklasiais, nesąmones darėm :D.

Tada maždaug 2011 pastebėjau kitą serverį, kuriame iki šiol žaidžiau ir dar šiuo metu užimu gan aukštas pareigas (bet realiai ten nieko nevyksta, tai galima neskaityt visko). Tarpais, kai pauzes dariau, teko padirbti ir su Britu (nepavykęs projektas, pabuvau truputi administratoriumi, idėjų truputi pateikiau). Na ir dabar, kai viskas pradėjo byrėti sužinojau apie šitą serverį. Pamačiau čia palyginti daug matytų bent kartą žmonių, ypatingai gražius map darbus, įdomias sistemėles ir sumąsčiau čia pabūti truputi ilgiau.

Bei turbūt visą laiką, kol žaidžiau SAMP, orientavausi į teisėsaugos darbus. Bendrai pradirbęs teisėsaugos srityse turbūt būsiu 40% viso žaidimo laiko.

 

Tai va, prirašiau daug. Klaidų ieškot tingiu jau šiandien. Labos visiem!

 

Jeigu prisijungiant į serverį jums reikia kaskart įsijungti FRAPS ar kitą vaizdo įrašymo programą, nes bijot, kad kažkas nutiks, tai darot kažką netaip. Praradot gebėjimą žaisti. Truputis kantrybės ir atlaidumo gali žaidimą paversti be galo maloniu.

  • Patinka 9

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

aaa Jonas :D

 

Bandom laimės ieškoti čia, gal pavyks :D

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Atsimenu šitą veikėją :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Opce, Petruolis? Ir tu čia? :D Pamenu tave iš Zigmio projekto.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šitas bičas kietas, kaip ir Eimis_Sultan Rafael_Nadal ! Jei reikės pagalbos sms

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ooo Jonukai,šaunu kad patinka serveris.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...