Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Arvydas_Torres

SEL 20-čio Grandiozinis Turas

Rekomenduoti pranešimai

SEL 20-čio Grandiozinis Turas

 

SEL 20

 

"20 metų, 20 albumų bei singlų, visi svarbiausi Lietuvos muzikiniai apdovanojimai ir jau nebesuskaičiuoju, kiek koncertų. Be mūsų įdėto darbo nebūtų tiek gerbėjų, o be gerbėjų nebūtų prasmės būti mums. Visa tai reikia atšvęsti taip, kaip dar niekas nešventė, todėl pažadu, kad dvidešimtmečio koncertai Lietuvoje ir užsienyje bus tokie, apie kuriuos bus sunku pamiršti, o nesudalyvavę gailėsis dar porą dešimtmečių", - neabejoja grupės "Sel" lyderis Egidijus Dragūnas. Dainininkas jau suplanavo turą ir drauge su grupe užaugusiems gerbėjams skelbia gimtadienio datas.

Dvidešimtmetį švęsti muzikantai pradės spalio 19 dieną Dubline, o gruodžio 29-ąją baigs Panevėžyje. Vilniuje žvakės ant torto bus pučiamos didžiojoje „Siemens“ arenoje, Kaune - legendinėje Sporto halėje, arenose Alytuje, Utenoje, Šiauliuose, Klaipėdoje. Stogai kilnosis ir užsienyje: "Sel" skris į Bergeną, Niujorką, Čikagą, Londoną.

"Esu laimingas, galėdamas jau du dešimtmečius daryti tai, kas man patinka ir ką moku daryti geriausiai. Visa tai atšvęsime koncertuose. Dvidešimties metų patirtis, geriausios ir gerbėjų vis dar niūniuojamos dainos, o šou, aišku, bus tikrai ne prastesnis nei pernai. Dar liko pusmetis iki pasirodymų, todėl visas kortas atskleisiu kiek vėliau. Bet neabejokite: jubiliejus bus įspūdingas visomis prasmėmis", - žada E.Dragūnas.

Prisijunk prie „Tiketos” klubo ir sulauk neįtikėtinų pasiūlymų! Į šį renginį bilietus gali įsigyti patogiausiu būdu – „Tiketos” kasose arba e. bilietus internetu.

Vilnius - BMW klubo nariai gali įsigyti mažiausios kainos bilietą iki spalio 16 dienos. Mažiausios kainos nustatymui negalioja bilietai, kuriems taikomos specialios nuolaidos (vaiko, moksleivio, studento ar kitas bilietas su specialia nuolaida).

Į arenas draudžiama įsinešti: gėrimų bet kokioje taroje, maisto produktų, ginklų, aštrių daiktų, gyvūnų, filmavimo, fotografavimo ir garso įrašymo įrangos (jei organizatorius nenurodo kitaip).

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Aš jau bilietą turiu Lapkričio 11d. :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

zjbs turėtų būti.

 

11 dieną Kaune mentam bus ką veikti

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kai zaibys būtų nuvaryti

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

×
×
  • Kurti naują...