Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Denis_Tabako

Denis_Tabako ~ Atsiliepimas Apie Serverį.

Rekomenduoti pranešimai

Na ką ,labas visi serverio žaidėjai ,noriu jums papasakoti apie šį serverį.

 

As šiame serveryje užsiregistravau 12 dieną ,bet pradėjau žaisti tik vėliau. Tik atėjau labai pasidarė man įdomios sistemos ,kaškaip keista buvo čia prisipratinti žaisti ,nes labai sunkiai susigaudžiau kas kur randasi.. Na ką kas įdomiausia serveryje yra tai Administracija labai ,draugiška ir labai ,greitai reaguoja ,manyčiau ,kad geriausiai man padėjo tai Max_Tosha tik paprašiau iškarto padėjo. Kaškaip kiek pastebėjau tiek teisėsauga ,tiek serverio žaidėjai esa malonūs daug ką man aprodė padėjo. Nu ,bet pasakoju toliau užteks šiek tiek čia apie bendravimą :D.

Na ką kaip prisijungiau gavau mažą kiekį pinigų ir man to užteko ,vien todėl ,nes norėjau žaisti kuo tikroviškame serverį kuriame viskas sunkiai kyla ,sunku pinigų gauti dėl to ir įdomu. Tik vienas įdomiausias dalykas yra ,kad čia yra Alkis tokios sistemos ,dar nebuvau matęs labai buvo įdomi sistema ,kaškaip keistai iš pradžių atrodė ,bet pripratau , na žinau ,kad čia mažai ir viskas taip nerišliai gavosi ,bet manau kolkas užteks dabar noriu papasakoti kaip atradau šį unikalų serverį.

 

Atsimenu kaip lošdavom su draugais kituose serveriuose ,nebeįdomu būdavo ,nes pinigai kaip nežinia kas kildavo.. Bet sykį draugas užtiko šį serverį ,ir jis man jį pasiūlė ,aš žinoma atsisakiau ,kaip jis pasakė ,kad lėtai viskas kyla ,bet po kiek laiko supratau ,kad daug įdomiau yra lošti ten kur labiau siejasi su realybe ,ir pradėjau lošti šį serverį.

 

Labai nesmerkit nesugalvojau ką vakare rašyti ,neturėjau gerų minčių ,bet parašysiu veliau dar atsiliepimą ,o dabar tiek. :D

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Džiugu, jog apsilankymas mūsų Projekte nenuėjo per niek ir likote patenkintas, kiek supratau. Begalo malonu ir tikimės, jog liksite šios bendruomenės nariu!

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, malonu, jog šis projektas tau patiko ir tikiuosi žaisi čia ateityje !

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunu , kad pasirinkai šį serverį. Tikėkimes jame ir žaisi , būsi pastovus žaidėjas. Todėl už parašyta atsiliepimą gausi 20k susisiek su manimi žaidime.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunus atsiliepimas apie mūsų servery, šaunuolis, kad nutariai prisidėti prie projekto klestėjimo, sekmės žaidime :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...