Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jim_Kazanova

Atsiliepimas apie serverį, Jim_Kazanova

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, tai  SA-MP serveris, kurį man rekemendavo draugas. Prisijunges maniau, kad serveris bus paprastas ir nieko neįpatingas, kaip ir daugelis serverių, bet prisijungęs supratau, kad jis nebus toks kaip kiti. Čia išsirinkau sau patinkantį žmogiuką, bet tik netyčia paspaudžiau moters lytį (  :D ), dėl to truputi gaila.. Bet susidomėjimo serveriu tai nesumažino, peržiūrėjau įdomius apmokymus, sužinojau svarbiausias miesto vietas ir gavau 500 litų! Po to atsiradau pastate, už savęs radau liftą ir juo nusileidau į pirmą aukštą, ten stovėjo daugybė mašinų pasėmiau vieną iš jų ir pagalvojau, kad serverio administratoriai įdėjo daug laiko, kad sukurtu kuo patogesnį serverį naujokamas ir žaidėjams, man labai patiko serverio map darbai, jie labai gražūs, taip apt sužinojau, kad šiame serveryje yra labai dažni atnaujinimai, tai PUIKU! Žaidėjai draugiški, pasakė daugybe komandų ir padėjo plačiau susipažinti su miestu. Administratoriai labai greitai regavo į mano pagalbos šauksmą, pagydė ir sutaisė išnuomotą mašiną.

Man labai patinka šis serveris, ir susiradau labai gerą draugą John_Matthew jis man labai padeda visa kuo gali, todėl jei nusprestumėje, akd mano atsiliepimas vertas pinigėlių juos aš skirčiau jam, todėl, kad be jo pagalbos aš visdar būčiau pasiklydęs skurzdėliukas dideliame miške  :)

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunu , kad pasirinkai šį serverį. Ir taip pat gerai , jog parašei apie jį atsiliepimą už tai gausi 20k susisiek su manimi žaidime.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunus atsiliepimas apie mūsų servery, šaunuolis, kad nutariai prisidėti prie projekto klestėjimo, sekmės žaidime :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...