Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Igor_Strelkov

Igor_Strelkov | Naujoko Atsiliepimas.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi,

 

Žinojau šitą serverį jau šiektiek seniau, nes draugai čia žaidžia, bet kažkaip nelabai žaisdavau žaidimus tai ir neatėjau čia ankščiau. Bet kažkaip neturiu dabar ką veikti tai pagalvojau ateisiu čia kartas nuo karto pažaist. Nu gerai atėjau į serverį perskaičiau visas taisyklės visus serverio aprodymus ir taip toliau... Vėliau pamačiau liftą, biški nesupratau kaip su juom ėlgtis, bet vėliau išsiaiškinau, nes man padėjo pirmas adminas: Madd_Doog. Nu ką nusileidau į pirmą aukštą, išsinomuojau mašiną ir pirmas tikslas būvo nuvažiuoti į AFK ZONA, palikau porą valandų AFK ZONA kol būvau išėjas į lauką. Tada po AFK ZONA važiavau į VM išsilaikiau teisės, isidarbinau į darbą ir man padėjo isidarbint ir duot informaciją koks darbas geresnis ir panašiai tai adminas: Rytis_Klemka ačiū jam. Pažaidžiau dar porą valandų ir nuėjau miegoti. Atsikelės šiandien prisėdau ir įstojau į klaną "Hooligans", bei gaują "Grove Street" labai šauni komanda. Nu ir dabar žaidžiu pokeri ir visai neblogai sėkas iš 3k pasidariau 300 k nu neblogai aš manau.. Padėdu daryti užgrobimus, važinėjų su mašiną dirbu litus į algą ir šaudau į teisėsaugą, bei kitus klanus-gaujas. Tai tiek mano istorija.. :D Dėkui Parkourai, kad priimei į gerą gaują, bei klaną.

 

Serveris: Puikus mappai, bei scriptai. Žiauriai patiko, kad šitam serverį yra žaidimas: Pokeris. Ir šiaip viskas čia padaryta idėliai nieko netrūkstą ir viskas čia čiki piki. ;)

 

Serverio Valdžia: Puiki komanda visada padės, paklaus ar tau viskas ir panašiai. Labai gyrių šituos adminus: Rytis_Klemka, Madd_Dogg, Rasta_Robis, Invision_White, Max_Tosha ir dar daug daug kitų kuria man padėjo per šitas dvi dienas.

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nėra už ką, kad priėmiau, galvojau, kad tu čia nuo seniau loši. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...