Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Linas_Kleiza

Atsiliepimas apie serverį || Linas_Kleiza

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi žaidėjai ar žmonės kurie skaitote mano pranešimą. Dekoju Jums vien už sugaištą laiką man.

Kaip aš atsidūriau šiame serveryje?

Na, kadangi jau atėjote peržiūrėti mano atsiliepimą tai pradėsiu nuo pradžių kaip šį serverį aptikau. Taigi. SA-MP nebuvau žaidęs maždaug 2 mėnesius ir kai nusprendžiau vėl pradėti žaisti, manau kaip dauguma pradėjau naršyti internete ieškodamas sau 'vietos'. Visada žaidžiau San-Fierro mieste todėl norėjau išbandyti kažką naujo, žaisti kitame mieste, kitoje aplinkoje, beieškant serverių nesunkiai aptikau ir šį. Pamatęs, kad jame tuo metu žaidė maždaug 180 žaidėjų, pamaniau kad jei tiek daug žmonių šis serveris yra patrauklus ir jie žaidžia jame, kodėl aš negaliu būti vienas iš jų? Pasivadinau savo 'Dievuko' Lino Kleizos vardu ir prisijungiau į serverį. Taip ir atsiradau čia. 

Kaip Las-Venturas.lt serveryje įsikūriau?

Nežinau kaip kitiems, tačiau manau man pasisekė. Vos praėjęs apmokymus ir tik spėjus apsidairyti prie manęs privažiavo jei gerai pamenu Max_Tosha ir aprodė nemažai serverio, padėjo išsilaikyti teises, pamokė kaip ką daryti, jei bėda ar kas nutiko kur kreiptis, aprupino butiniausiais dalykais (telefonu, GPS ir kt.) ir visa kita, už ką aš jam esu labai dėkingas. Kiek apsipratęs serveryje, įgavęs šiek tiek patirties įsidarbinau į valytojų darbą. Ten bedirbant, pasiteravus VIP narių pagalbos, man atsakė vienintelis Big_Smoke, kuris paaiškino apie serverio darbus, apie AFK zoną ir jos prasmę, taisykles, atsakė į visus mano klausimus padėjo man kuom tik galėjo bei truputį parėmė finansiškai. Už jo pagalbą aš jam taip pat esu labai dėkingas. Taip po truputį aš šiame serveryje įsikūriau ir jis kuo toliau tuo labiau mane žavėjo.

Kuo šis serveris mane sužavėjo?

Pažaidęs porą dienų supratau, kad šis serveris yra išskirtinis, ir kitoks nei kiti. Ir ne dėl to, kad Las-Venturas miesto serverių nėra daug, tikrai ne. Mane sužavėjo administratorių aktyvumas bei nedelsiant suteikiama pagalba, super didelis kiekis nuostabių mapp darbų. Narkotikų siuntų atsiradimai, karo zonos, saugumo zonos, mašinų daužtumo 'skaitliukas', kazino... Viskas buvo nauja, nematyta ir mane labai nustebino ir sužavėjo.. Komandų, privilegijų, paslaugų sistemos išugdytos, ištobulintos puikiai! Atnaujinimai į serverį dedami beveik kas antrą ar trečią dieną! Vien pražaidęs čia porą dienų buvau labai patenkintas tiek savimi, kad radau šį serverį, tiek serverio savininkais, administracija bei visais tais kurie čia žaidžia, gėda būtų nežaisti ar net nežinoti nieko apie šį serverį! 

Serverio apibendrinimas

Taigi apibendrinant viską, Las-Venturas.lt serveris mano nuomone yra vertas dešimtuko su pliusu. Absoliučiai jokių priekaištų serveriui, jų ir negali būti: Anti-cheat sistema labai stipri, mapp darbų begalė, serveris nuolat naujinamas. Aš bent jau pajaučiau, kad šis serveris tobulėja ir auga visapusiškai su kiekviena diena, ir jau yra daug nuveikęs bei pasiekęs, po perkūnais ne kiekvienas serverio savininkas pasigirtų 619 prisijungusių žaidėjų vienu metu rekordu! 

Pasikartosiu, labai džiaugiuosi kad atradau ir žaidžiu šiame serveryje, tikrai žaisiu jame ir toliau ir rekomenduosiu jį visiems SA-MP žaidžiantiems savo draugams. 

O dabar keletas padėkų

Max_Tosha - Dėkoju už išankstinį supažindinimą su serveriu bei suteiktą pagalbą.

Big_Smoke - Dėkoju už labai naudingą informaciją, dar gilesnį supažindinimą su serveriu, moralinę bei finansinę pagalbą.

Invision_White, Deividas_Britas - Už puikų serverį, ir dedamas pastangas kad jis nuolat tobulėtų ir augtų.

Visiems serverio administratoriams, VIP nariams bei žaidėjams - JŪS NUOSTABŪS!

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunu jog patiko mūsų serveris! Sėkmės tau ir gero žaidimo! :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...