Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Prisijungę žaidėjai: 0 / 0

Versija:


Ciga_Varabjeninas

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

0 Naujokas

Apie Ciga_Varabjeninas

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Paziurek kanala Vaikas:D kai pasieksi tiek kiek as tada kalbek.
  2. Vaikai rodo savo 1sav. gebėjimus;D ismoko overlays sumest ir effectų pora uždėt jau kieti.:DDDDD
  3. Tu *Myliu Las-Venturas.lt* jo? Cia 1 overlay yra fire ir 2 tie data glitch'ai . Aš 3metus editinu (čia kur sukuiriau buvau 1.5 maždaug) taigi vaikai tylei bukit ismokit Sync, Sukurk tokį video jei neįpatingas. pažiurėsim kuom tu ypatingas. Kol tu taip editinsi tau dar hecktara žemės aptriest. Jei nenusimanai toj sritį nekomentuok geriau.
  4. Cia editas:DD vaikai ble overlay sumeta ir fsio https://www.youtube.com/watch?v=Dil5yfnaSI4&list=UUQogi2yKbxJ3UhYvxE4yh1A&spfreload=10 Va cia yra editas.
  5. Cia ne edit o Overlet pridejimas tik.. pakeisk is add(ar screen mode) i Dodge graziau atrodys.
  6. eik i pilkna youtube video atsidaryk description ir tada pacioj apacioj bus parasyta daina, ir paspausk like jei gali, jei patiko uzsiprenumeruok:)
  7. Subscribe, Comment, Like jei negaila [HD] Mano pirmas CoD edit su Adobe after Effects Daina yra Sio klipo aprasyme:) https://www.youtube.com/watch?v=k1ssI-dTDQM&feature=youtu.be
  8. Jūsų Vardas_Pavardė?: Ciga_Varabjeninas Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?: tuo paciu Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: lopai Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?: Matau chebros yra Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info: nieko ten neraso svarbu xp perkelkit.. Jūsų nuotrauka per "TAB": Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį: Jeigu emigruojat keičiate savo Vardą_Pavardę pridėti nuotrauka su Nicko keitimu: -
×
×
  • Kurti naują...