Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Prisijungę žaidėjai: 0 / 0

Versija:


James_Hundo

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

4 Naujokas

Apie James_Hundo

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Dėkui panaudosiu šią pamoką tolimesniam savo tobulinimui piešimo srityje
  2. ne vieną kartą perrašytas ir siųstas iš naujo...
  3. Skype išjungtas,modų nėra tik kaip minėjau FPS-de limiter'is,steamo neturiu ant šito kompiuterio,o torrentai visada išjungti.Kompiuteris neseniai perrašytas viskas buvo ištrinta viskas tas pats.Pingas neviršyja 100,nelagina tik pakimba.
  4. Sveiki visi nesuprantu kas yra.Važinėju su darbine ar betkokia mašina nesvarbu arba tiesiog vaikštau ir man viskas pakimba.Jeigu suvedu /komandos komandą neišmeta GUI lentelė arba pakimba spidometras ir neatsigaunu kol neperkraunu žaidimo ir taip kas 5 minutes.Ir tik jūsų serveryje.Aš tikrai noriu čia žaisti ir prašau jūsų pagalbos.Beje taip būdavo ir kituose serveriuose,bet įsirašydavau FPS de-limiter'į ir padėdavo jeigu ir pakibdavo tai ir tai kas 2-3 valandas,o čia kas porą minučių.Prašau jūsų pagalbos didelis ačiū iš karto
  5. Nelabai jau tokie. Jei tavo galėjai labiau pasistengti,jei kito perduok jam,kad reikia dar dirbti
  6. Na tie Plug DJ visokie galbūt buvo įdomus prieš metus ar seniau... Dabar jie visiems atsibodę ir manau tik vienetai ten lankosi
  7. Na tau dar mokytis ir mokytis. Nieko ypatingo. Net kokiam eiliniam projekte šitas darbas būtų nieko vertas.3/10
  8. Sveiki visi.Sugalvojau parašyti atsiliepimą apie šį nuostabų serverį.Man apie jį daug kas iš draugų pasakojo.Tai jau pirmas geras įspūdis.Atėjęs tikrai pastebėjau,kad draugų liaupsės apie serverį tikrai teisingos.Čia viskas manau yra labai gerai,administracija reaguoja greitai ir padeda.Ypač Deimantė_Miela.AFK Zona taip pat nuostabus dalykai man kaip naujokui.Bet galbūt ir neteisingai padaryta,nes tu AFK būdamas gali gauti +2xp ir 6 eurus,o online būdamas 1xp,tačiau dirbdamas gali uždirbti daugiau eurų.Na mano nuomonė tikrai gera ir aš čia tikrai žaisiu.Taip pat man į akį krito tas restartas ryte manau jis bus ištaisytas ir galėsime žaisti be trugdžių.Po kol kas tikrai įspūdis geras ir apie jį nieko blogo negaliu bepasakyti.
  9. Tai pasižiūrėk tame serveryje kuriame esi pavaduotojas juk pilna tavo darbo skin'ų ) Beto gtainside.com yra.
  10. Ačiū,Vitalijau,už tiek Reikia parašyti jiems tada.Domai,gali temą rakinti manau.
  11. Čia labai gražiai ).Adidas_Ricka-Nepatinka,nežiūrėk.Bet nebūtina komentuoti.Gali eiti postų pasirinkti kitose temose.
  12. Kai turiu galimybę,taip.O pats jo neturiu Žaidi su WII konsole?
×
×
  • Kurti naują...