Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Rimtas_Krekeris

Rimtas_Krekeris - atsiliepimas apie serverį.

Rekomenduoti pranešimai

6dba303680800d1966d498e185a23efc881.png

 

Laba diena Las-Venturiečiai. Gal kas pastebėjo gal kas nem bet jau žaidžiu gan ilgokai maždaug apie dvi su puse savaites ir norėčiau parašyti atsiliepimą apie serverį.

| Serveris


Taigi pradėsiu nuo serverio ir jo sistemų. Taigi Las-Venturas mieste pastebėjau daug naujų dalykų, tai yra didelis dangoraižis kurie atstoja naujokų namus, bei gerai sucriptinta ir sumapinta ligoninė, policija, armija, galima sakyti viskas padaryta tesiog nuostabiai ir gražiai. Veiklos serveryje netrūksta, nes yra kazino, žvejyba, gaujos, mafijos, darbai. Šis serveris yra vienas iš pirmųjų ir manau jis greitu metu ir bus pirmasis serveris Lietuvoje, bet man ištiesu šis projektas pirmauja viskuom. 


| Administracija |


Taigi pradėdamas žaisti pasirinkau norimą išvaizdą ir praėjau apmokymą ar ką ten kuris parodo svarbiausias Las-Venturas.LT vietas. Nespėjęs nueiti į liftą prie manęs atsitelepartavo administrtorius Brooklyn_Nigga ir prašėsi padėti, jis man padėjo susipažinti su serveriu ir kitais svarbiais dalykais ir dave šiek tiek savo santaupų, patarė kokius darbus geriausi dirbti naujokui. Prašydamas administratorių pagalbos daugiausiai per 3 sekundes atrašydavo koks nors admin'as ir padėdavo kuo galėdavo. Šis serveris ir išsiskiria geru kolektyvu bei gerai administratoriais, išties nesu matęs tokių admin'ų kurie taip smarkiai prašosi padėti naujokams.


| Serverio veikla, event'ai |


Taigi pražaidęs keletą valndų pastebėjau jog serveryje vyksta įvariausių bei įdomiausių event'ų pavyzdžiui kaip: "Bėk nuo ginklo", "Medžioklės event'as", "Kauliukas", "Drift varžybos", "DM (Death Match) event'ai", bet svarbiausia jog juos rengia ne tik administratoriai, bet ir VIP nariai. Už šiuos event'us tu gali gauti litų, tai geras būdas užsidirbti litų naujokams ir senbuviams kuriems trūksta litų. Na tikriausiai apie event'us viską papasokojau ką žinau ir pakalbėsiu apie klanus. Taigi serveryje pastebėjau tokį dalyką kaip klaną, klanus gali kurtis bet kas, klanai būna veiksmo ir laisvalaikio, tas man labai patiko, kadangi serverio žaidėjai gali susikurti veiksmo klaną ir varžytis su kitais klanais, kariauti, grobti pastatus, o tuo tarpu laisvalaikio klanai varžosi tarp savęs lenktyniaudami.
_________________________________________________________________________________________________________


Šis serveris iš tiesų man patiko ir kviečiu savo draugus čia žaisti ir smagiai praleisti laiką. Manau del šaunios serverio administracijos ir puikaus Deivido_Brito script'ų čia pasiliksiu dar ilgam.




 

Su pagarba, Krekeris.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...