Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Fred_Ronghetti

Išrinktas taksi direktorius

Rekomenduoti pranešimai

a1e8da94a2504c5bb3fc1959e137f4e0740.png

 

Labas vakaras, turime naują taksistų firmos direktorių. Šie rinkimai tiek juokingiausi, tiek rimčiausi. :D  Iš pat pradžių radau 35 atsakymus, iš kurių 17 buvo vieno žmogaus ( tikriausiai netyčia ''Atsakyti'' mygtukas užstrigo), radau 2 identiškas anketas, radau identiškai aprašytų idėjų. Nustebino vienas dalykas, kad radau 18 atsakymų į temą( neskaitant to, kuris 17 kartų savo laišką išsiuntė) ir nebuvo nei vieno silpno kandidato, tik vienas už kitą stipresni. Netoli kandidatų buvo Ernis_Zuliksas, nesenai grįžusi žaisti Judita_Low, Simas_Winston, Fenix_Original ir kt. Pagal ką rinkausi kandidatus? Šį kartą viską lėmė jūsų lankymasis serveryje. Laiškai visumoje buvo labai geri pas visus pildžiusius, bet daugelis atkritote dėl savo neaktyvumo. Išsirinkau 3 kandidatus. Pereikime prie jų aprašymo.

 

Zygimantas_Hard-Buvęs TRV direktorius. Pradžioje nesisekė, nes toks startas būdingas visiems direktoriams. Vadovauti moki, rašyti laiškus sugebi irgi. Pagal aktyvumą buvai paskutinis iš kandidatų, todėl tai buvo didžiausias minusas, kodėl tu neužėmei aukščiausios vietos šiose rinkimuose. Manau, kad šita bėda susitvarkys ir pabandysi kitą kartą. Sveikinu užėmus  2-3 vietą.

 

Deivis_Vaikelis-Didžiausias klaustukas rinkimų metu. Buvai aktyvesnis už viršuje aprašyta kandidatą, bet... Atrankos metu gavau įrodymų, kad įžeidinėji žaidėjus ( atrankos metu toks elgesys pakišo tau  koją). Laiškas žymiai geresnis nei praeituose rinkimuose į policijos departamento direktorių ( už ką galiu pagirti, nes atsižvelgei į mano kritiką). Bendrame vaizde yra ir pliusų ir minusų... Manau, kad apmaudu, bet skiriu tau 2-3 vietą.

 

Mantas_Malykas-(Šašlykas)-Aktyviausias žmogus, kurį teko stebėti žaidime prieš skelbiant  analizę. Minimalus aktyvumas-300min. Pats man sakei, kad esi susilaužęs ranką ir laikinai nelankai mokyklos, bet manau, kad tai nėra pagrindinis dalykas, kodėl tu toks aktyvus, nes sergant reikėtų vytis klasės draugus ir labiau būti susirūpinus mokslais. Laiškas išsamus ir prisikabinti nelabai prie ko ir turėjau. Tikiuosi, kai ranka bus ne gipse, o savo vietoj, aktyvumas nesumažės. Linkiu sėkmės vadovauti. Jeigu atsisakysi anksčiau mėnesio laiko arba būsi nušalintas, direktorius bus perleidžiamas viršuje vienam iš aprašytų kandidatų.

 

Naujasis taksi direktorius-Mantas_Malykas

  • Patinka 21

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...