Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Eimis_Sultan

Išrinktas EPi direktorius

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, turime išrinktą naują EPi direktorių. Buvęs direktorius atsisakė, dėl atsibodusios rutinos, teko išrinkti naują ir jis jau čia. Pildymo atrankoje radau 14 atsakymų į direktoriaus postą. Kandidatus atrinkti nebuvo sunku, bet sunkiausia išrinkti, nes kandidatai rodė norą, kad nori direktoriaus posto.

 

Kandidatai

 

Mart_Kingston - Trumpai ir aiškiai aprašyta, kas yra reikalaujama. Stebėjimo metu dirbai EP ir aktyvumas buvo geras. Serveryje patirties turi vos 20 tūkst ir daugiau, dėl tavęs teko apgalvoti, nes norą rodei, kad nori šio direktoriaus posto, bet dirbant EP pastebėjau, kad krovinius vežei nelegaliai - sudrausminau, tad nesielgei taip. Pirmosios vietos nugalėtojas jau ganėtinai nemažai laiko bando pasiekti direktoriaus postą ir išklausęs mano pastabas, jas vykdė, tad jam pasisekė. Tave rekomenduoju būti jo pavaduotoju, jeigu priskirs. Sveikinu su 2 vieta.

 

Tony_Ryan - Esi buvęs taksi direktorius išbuvęs vos mėnesį. Direktoriavimas nebuvo idealus, dėl laiko stokos. Laišką parašei iš visų pildžiusių kokybiškiausiai bei geriausiai. Stebėjimo metu mačiau, kad teikdavai pagalbos kitiems, dirbai fūristu atrodo, nes nėjo patikrinti. Pildei į praeitus postus, bet nepasisekdavo. Paklausęs mano kritikos ir klaidų jas tikrai išklausei ir supratai. Tad vėl pabandei laimę užpildyti ir pavyko. Sveikinu su direktoriaus postu.

 

Naujasis EPi direktorius Tony_Ryan

 

  • Patinka 12

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...